• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Έτοιμες Να Χτυπήσουν Πολωνία,Ρουμανία Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις .Παρατάχθηκαν κατά Μήκος των Συνόρων!

10 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
Έτοιμες Να Χτυπήσουν Πολωνία,Ρουμανία Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις .Παρατάχθηκαν κατά Μήκος των Συνόρων!
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Απόρρητοι Νατοικοί Χάρτες με τον Συσχετισμό δυνάμεων των ΗΠΑ,Ηνωμένο Βασίλειο, με τις Ρωσικές Ενοπλες Δυνάμεις, και ο ρόλος της Βάσης της Σούδας στην Κρήτη!

Δεν έχουν περάσει ούτε δυο μέρες απο την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα, με τις περίφημες ευθείες δηλώσεις του, προειδοποίηση προς το ΝΑΤΟ, και η Ρωσία ως αντίμετρα στην αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ στην Πολωνία-Ρουμανία, ξεκίνησε μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις με την κωδική ονομασία Αστραπή, Επίθεση, Κατάληψη,και Αστραπιαία καταστροφή στόχου, κατα μήκος των Ευρωπαικών συνόρων!

Γιατί Αναλύοντας τα λεγόμενα Πούτιν στην Αθήνα, όλα δείχνουν Πόλεμο!

Προειδοποιήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ να σταματήσουν να τοποθετούν εξελιγμένα οπλικά και πυραυλικά συστήματα κοντά στην επικράτεια της Ρωσίας απηύθυνε ο Βλαντιμίρ Πούτιν από την Αθήνα, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα θεωρεί ότι απειλείται και είναι έτοιμη να λάβει μέτρα.

Ο Πούτιν υπενθύμισε, ότι είχε προειδοποιήσει εγκαίρως την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της να μην υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία της αντιπυραυλικής ασπίδος δίπλα στα σύνορα της Ρωσίας – τυπικά «προστατεύει» από επίθεση του Ιράν – όμως αυτοί αγνόησαν τις εκκλήσεις του και τώρα η Ρωσία πρόκειται να υλοποιήσει δικά της αντίμετρα.

«Αν μέχρι χθες οι κάτοικοι της Ρουμανίας σε αυτές τις περιοχές [με αντιπυραυλική εγκατάσταση] δεν γνώριζαν τί σημαίνει να βρίσκεται στο στόχαστρο [της Ρωσίας], τότε εμείς σήμερα θα αναγκαστούμε να υλοποιήσουμε συγκεκριμένα μέτρα προστασίας της ασφάλειάς μας», προειδοποίησε ο Πούτιν, για να προσθέσει: «Το ίδιο θα συμβεί και με την Πολωνία».

Για την Ρωσία το γεγονός αυτο έχει την ίδια στρατηγική βαρύτητα, όπως για τις ΗΠΑ με την κρίση των πυραύλων της Κούβας, μία αντιπαράθεση διάρκειας 13 ημερών, που συνέβη τον Οκτώβριο του 1962 μεταξύ των Η.Π.Α. και της Σοβιετικής Ένωσης, λόγω των σοβιετικών βαλλιστικών πυραύλων που αναπτύχθηκαν στην Κούβα, ως αντίμετρα προς των αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων στο έδαφος της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας, και κυρίως της Τουρκίας.

Ο Πούτιν άμεσα και χωρίς να χρησιμοποιήσει διπλωματική γλώσσα,είπε ευθεια και κοφτά,οτι στην ουσία δεν θα λειτουργήσουν ουτε μια μέρα,αυτές η βάσης αντιπυραυλικής ασπίδας, διοτι θα καταστραφούν απο την Ρωσία!
Σεισμός στην Ρουμανία, δεν κανουν πίσω οι Πολωνοι!

Σεισμό με πολλές πολιτικές αναταράξεις έφεραν η δηλωσεις Πούτιν στην Ρουμανία, με τους απλούς πολίτες στην πλειοψηφία τους,Χριστιανοί Ορθόδοξοι, να μην επιθυμούν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με την Ρωσία, και με κάποιους Ρουμάνους Στρατηγούς να προειδοποιούν την κυβέρνηση,για τον κίνδυνο εκδήλωσης στρατιωτικού πραξικοπήματος,με σκοπό την πτώση της φιλοδυτικής υπόδουλης κυβέρνησης!
Στην άκρως αντίθετη πλευρά κυμαίνεται η Πολωνία, με σταθερά πορεία και κατεύθυνση υπερ της αντιπυραυλικής ασπίδας, σύσσωμη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία!

ImageProxy

Οι Νατοικοι Χάρτες που δείχνουν ξεκάθαρα το σκοπό της αντιπυραυλικής ασπίδας!

Στον χάρτη αυτο μας δείχνουν το πως θα αναχαιτίσουν-καταστρέψουν και καλά, τους υποτιθέμενους ιρανικούς πυραύλους,με ολους να εντοπίζονται, αναχαιτίζονται,καταστρέφονται, εντός Ρωσικού εδάφους,και εναέριου χώρου! Δυστυχώς μεσα στον χάρτη,εχουν και τον ρόλο που παίζει η βάση της σούδας στην Κρήτη,για τις ΗΠΑ!2
Στον επόμενο Νατοϊκό Χάρτη, γίνεται προσπάθεια συσχετισμού δυνάμεων των ΗΠΑ,Ηνωμένο Βασίλειο, με την Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις!Δείτε εδω:

NATO-Russia-1-240x300
Μάλλον ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, δεν εχουν καταλάβει οτι σε ενα πόλεμο Τιτάνων,δεν παίζει ρολο ποσο π χ μεγαλύτερη αεροπορια έχουν απο την Ρωσία,αλλα οτι η Ρωσία εχει 3 φορές μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο,και απο τους δυο μαζί!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email: [email protected]

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κυανούς Ουρανός: Πολιτικοί ή πωλητικοί (γιατί ξεπουλούν τα πάντα);;;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κυανούς Ουρανός: Πολιτικοί ή πωλητικοί (γιατί ξεπουλούν τα πάντα);;;

by admin
7 λεπτά ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/6/2026)

by admin
1 ώρα ago
Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη: Το κατοχικό χρέος ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν χαρίζεται
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη: Το κατοχικό χρέος ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν χαρίζεται

by admin
3 ώρες ago
Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !
Slider

Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !

by admin
3 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr