ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλάργα Τούρκοι από τη Σύρα …Εδώ βαράν με Πολυβόλα Έφεδροι & Εθνοφύλακες! (φωτό)

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 17 Μαΐ 2017 - 12:09
Loading...
Με την Τουρκία να προκαλεί με δηλώσεις, αμφισβητώντας την Ελληνικότητα των νησιών μας, To Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμούπολης σε συνεργασία με την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) Αττικής στα πλαίσια επιχειρησιακής ετοιμότητας και εκπαίδευσης τους πραγματοποίησαν, την Κυριακή 14 Μαΐου, βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς στο Κατεργάκι σε στόχους στη θάλασσα.
ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-24
Στην άσκηση έλαβαν μέρος Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης και Έφεδροι των ενόπλων Δυνάμεων.
ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-25Βολές εύστοχες, που αποτελούν απάντηση στις προκλήσεις των γειτόνων και δείχνουν την άριστη εκπαίδευση, την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλότατο ηθικό των Ενόπλων τμημάτων που φυλάνε Θερμοπύλες.ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-14
Ο Επιτελάρχης και Ταξίαρχος της ΑΣΔΕΝ, κ. Παπαζαχαρίου Γεώργιος,βρέθηκε στην Σύρο και παρακολούθησε την εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων.Το 2017 είναι το έτος των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων όπως ανακήρυξε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
 ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-16
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία και οργάνωση της εκπαίδευσης από το τάγμα Εθνοφυλακής και η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων.
 
Οι 68 εθνοφύλακες ξεκίνησαν στις 11:30 το πρωί με άσκηση η οποία περιελάμβανε αντιμετώπιση Τούρκων Καταδρομών με βολές με πραγματικά πυρά, G3A3, HK11, Πυροβόλο Άνευ Οπισθοδρομήσεως (Π.Α.Ο.) 106 χιλ. και βολή με αντιαρματικό Carl Gustav M2 84mm.
ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-23Γίνεται σαφές ότι από όλες τις πρόσφατες ανάλογες ασκήσεις ετοιμότητας και αξιολογήσεις, οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες, διατηρούν σε πλήρη ετοιμότητα το προσωπικό τους τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά μας.
 ethnofulakes-te-3
Παρέχουν δε με τον τρόπο αυτό μια αξιόπιστη μαχητική ισχύ, η οποία είναι καθοριστικός αποτρεπτικός παράγοντας απέναντι σε οποιαδήποτε επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας.
Η άσκηση ολοκληρώθηκε περί τις 3 το μεσημέρι με απόλυτη επιτυχία …
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εν λόγω εκπαίδευση …Που έστειλε μηνύματα !
ethnofulakes-te-2ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-22ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-21ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-20ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-19ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-15ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-17ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-18ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-12ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-10ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-9ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-8ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-7ASKHSH-KATERGA-3ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-2ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-3ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-4ASKHSH-KATERGAKI-SYROS-6
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter