ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αξιότιμε Κύριε Α. Σώρρα και όλοι της γιάφκας Το ατσάλι γίνετε πιο δυνατό όσο το χτυπάς !

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 19 Μαρ 2017 - 20:17
Loading...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !!

Δεν με ρώτησαν όταν δημιούργησαν την EI END … δεν με ρώτησαν αν θα ήθελα τα 13 «εργαλεία του Άρτεμη Σώρρα» .

Δεν θα με ρωτήσουν αν τα διαλύσουν όλα!!

Δεν θα με ρωτήσουν αν τα κάνουν όλα πουτάνα !
… Τώρα ; Δεν με νοιάζει κιόλας …

Απλά μου ανακοίνωσαν τα εργαλεία , τα δέχτηκα , γιατί μιλούσαν μέσου αυτών , για συνένωση Ελλήνων ,είπα δεν υπάρχει κάτι καλλίτερο μιας και τα κόμματα μας οδήγησαν και θα μας οδηγούσαν στην αναξιοπρέπεια και στον αφανισμό της Ελλάδος και έτσι ξεκίνησα με ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο , οικογενειακώς τον αγώνα !!

Άκουγα 2 χρόνια , Λαμπράκη-Βαλσαμάκη -Γιωργαντζά – Σώρρα όλες τις εκπομπές τους και γέμιζα από αισιοδοξία και Υπερηφάνεια ένοιωσα διπλά Ελληνίδα . Είδα φως στο Τούνελ που λέμε !!
Μου έλεγαν την αλήθεια άραγε;

Διαμήνυαν ότι δεν έχουν κόμμα-δόγμα-χρώμα, ζητούσαν λογιστικό ελεγχο του κράτους , θα έκλειναν μέσα όλους τους διεφθαρμένους πολιτικούς που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα , θα σώσουν την Ελλάδα ,έχουν πολύ χρήμα, και ότι κατέθεσαν στο όνομα του ελληνικού δημοσίου 600δις ευρώ σε Αμερικανικά ομόλογα …Όπα εδώ είπα είμαι .

Υπέθεσα ότι δεν μπορεί ένας μεγαλογιατρός που ακούει στο όνομα Λαμπράκης και με ένα ιστορικό προτέρου βίου στην Αμερική που βοήθησε χιλιάδες ελληνοπούλα που ξενιτεύτηκαν ως φοιτητες , να είναι ψεύτης και απατεώνας. .

Ως επιβεβαιώθει εκ των υστέρων, είχε εξαπατηθεί και αυτός στην προσπάθειά του να βοηθήσει μέσου της EI-END με τα χρηματικά ποσά – που θα του έδινε – των ομολόγων του Κ. Α. Σώρρα , τους νεοεισερχομένους Έλληνες φοιτητές στην Αμερική ,αλλά να σώσει και την Ελλάδα των μνημονίων !

Άλλοι επιστήμονες ανωτέρου επίπεδου Βαλσαμάκης – Ν. Γιωργαντζάς , Βάσια Ζαριφοπούλου Alexander , τον εντός Ελλάδος δικηγόρο κ. Γ. Παπαδάκη κ.ά. διαπρέποντες ως μεγάλοι επιστήμονες στην Αμερική , δεν πίστευα ,ότι θα ήταν το δόλωμα του κ. Α. Σώρρα για να πείσει τους Έλληνες ότι θα σώσει την χώρα. Κι’ όμως!! και αυτούς τους έπεισε και τον πίστεψαν ,πόσο μάλλον να μην πίστευα εγώ;

Φυσικά ως έντιμος πολίτης με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, από γονείς και επίκτητα περιουσιακά στοιχεία ,δεν χρωστούσα πουθενά ,ούτε ένα ευρώ. Αρκεί να αναφέρω ένα από αυτά , ότι κατέχω υπό την ιδιοκτησίαν μου Λαογραφικό Μουσείο 800τμ.
{Ζητώ συγγνώμη από τους συμπολίτες μου Κοζανίτες αν έπεισα πολλούς! Το έπραξα από υπερβάλλοντα ζήλο και όχι από ιδιοτέλεια } Ως ευκολόπιστη , Συνέλαβα για πρώτη φορά στην ηλικία των 63 ετών ,το εαυτό μου ως « άκρως επικίνδυνη ! και πάλι ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη από τα θύματα συμπολίτες μου ψευδών υποσχέσεων .
Ζητώ συγνώμη διότι για πολύ λίγο καιρό τους περιέλουσα με αισιοδοξία και όνειρα απατηλά με ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ζητώ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ !!

Πεπιεσμένη πλέον και ενώ είχα περίπου 8-9 μήνες στον αγώνα υπέρ του οριστικού ξεχρεώματος της χώρας μου , το πρώτο που σκέφτηκα ηταν να «σώσω» και την ιδιαίτερη γενέτειρά μου τα Σέρβια, με το πρόγραμμα χρηματοδότησης των δήμων του Κυρίου Α. Σώρρα , από την τράπεζα του καταπιστεύματος με εγγυητικές ομολόγων στο 120% της αξίας του υπέρογκου ποσού που θα ελάμβανε ο Δήμαρχος ,αυτά, για ανταποδοτικά έργα { μεγάλα παραγωγικά εργοστάσια, παραλίμνια εκμετάλλευση του υδάτινου χώρου και την εκμετάλλευση της παραλίας με τουριστικά κέντρα αναψυχής της λίμνης πολυφύτου ,,σχολεία, γυμναστήρια , κέντρα αποκατάστασης ΑΜΕΑ γηροκομεια πίστες moto cross ,δρόμους ,πλατείες ,δενδροφύτευση , για κάθε παιδί που θα γεννιέται θα δίνουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν στην οικογένειά του , μαλιστα ως πλεονέκτης και αιθεροβάμων , αφού τα είδα όλα Τζάμπα και βερεσέ, δεν μου έφταναν αυτά, ζήτησα περισσότερα , διότι αυτά τα δις δεν θα επιστρέφονταν από τον κορβανά του Δήμου !
Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία έπεσα να κοιμηθώ το βράδυ ξυπνώντας το πρωί προσπαθούσα να θυμηθώ το άπιαστο ονειρο !!! Ψυχολογία μηδέν, μια Κωσταντινιά ζωντανή νεκρή !!

Με προσωπική ευθύνη , προσεκλήθησαν πλήθος αιρετών των τοπικών θεσμών των πέντε νομών της Δ. Μακεδονίας ,Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι , σύμβουλοι , τους οποίους είχα επισκεφτεί στα γραφεία τους με ένα ακόμη μέλος τον Κ.κ Τσάπο {που μόλις κατάλαβε την κομπίνα που στήνεται αποχώρισε εν μια νυκτί} για να τους ενημερώσουμε με έτοιμα * χεράτα λέμε σε φάκελο ενός κιλού, σχέδια για τους κατά Νομούς ανάπτυξη Δ. Μακεδονίας } .
Όρε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης !!

Εκλήθησαν ,πρόεδροι τοπικών οργανώσεων , συλλόγων , μέχρι δικαστές , εισαγγελείς , δικηγόροι, γιατροί ,φαρμακοποιοί και πλήθος ευυπόληπτων πολιτών , Δημοσιογράφοι τοπικών καναλιών , Γραμματείς και Φαρισαίους που λέμε, να παρευρεθούν στην συγκέντρωση , για να υποδεχτούμε και να ακούσουμε τις εξαγγελίες τού Μέγα «σωτήρα « , στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων Ν. Κοζάνης .

Κάλεσα λοιπόν , με προσωπική ευθύνη και με ιδιαίτερη επιστολή μεταξύ άλλων, και τον Κ .κ Σάκη Κοσματόπουλο Δήμαρχο , Σερβίων Ν. Κοζάνης πρώην στενό συνεργάτη μου, χαρισματικός και άριστος επιστήμων γενικής χειρουργικής, τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε και παρ’ όλου τις ειλημμένες υποχρεώσεις του ηταν παρών . .

Με βαθιά το χέρι στην τσέπη , στην πορεια του αγώνα ,έκανα και άλλες συγκεντρωσεις στις κωμοπόλεις στα χωριά ,μίσθωνα αίθουσες ,καφενεία και άλλους δημόσιους χώρους !

Αυτό όλο το εγχείρημα , είχε δια εμέ , οικογενειακό κόστος , χρηματικό , ψυχολογικό, αλλά ετέθει θέμα επί προσωπικού επιπέδου , ήθους, ύφους , αξιοπρέπειας από τους προσκεκλημένους ,δηλ. εξετέθην ανεπανόρθωτα! . Λοιδορήθηκα ,χλευάστηκα διασυρθηκα, εξεφτελιστηκα από πολλούς συντοπίτες μου .
Είχε καταφέρει η οργάνωση “σωτηρίας του ελληνικού έθνους “ να με πείσουν, ότι όλα όσα έγγραφα μου παρουσίαζαν ηταν αληθινά και πιστοποιημένα από δημόσιους λειτουργούς ,δηλ τα εξώδικα περί ευθύνης υπουργών , προς τους 300σιους της βουλής , προς τον υπουργό οικονομικών , προς τον Πρωθυπουργό εν ολίγοις προς όλους τους εμπλεκομενους καταχραστές της χώρας μου .
θα έπρεπε λοιπόν με την σειρά μου, να ενημερώσω τους συντοπίτες μου ,να υπογράψουν την τυποποιημένη δήλωση αποδοχής κληρονομιάς από τα 600δις του Κ. Σώρρα .

Έτσι λοιπόν καλοπροαίρετα , θεώρησα μέγιστη υποχρέωσή μου να ενεργοποιηθώ άμεσα συλλέγοντας 16.500χιλ δηλώσεις μεταξύ αυτών και του δημάρχου Σερβίων Κ.κ. Σάκη Κοσματόπουλου την οποία δεν έστειλα στα κεντρικά και την έχω ακόμα ως ενθύμιο υπό την κατοχή μου.

Οι 16.500 δηλώσεις ως μου ανέφεραν μετά την διχόνοια μεταξύ των πρωτεργατών Κ. Σώρρα-Λαμπράκη , έκαναν φτερά εξαφανιστηκαν ως δια μαγείας , ζήτησα να μου επιστραφούν ,ίσως είχα καταλάβει τι στημένο παιχνίδι παιζόταν και προκειμένου να προφυλάξω τους συμπολίτες μου από κάτι χειρότερο διότι οι δηλώσεις είχαν πλήρη τα στοιχεια των αποδεχτότατων τον πλούτο του κ. Σώρρα , δηλ. ΑΦΜ ,στοιχεια ταυτότητος, τηλέφωνο ,διεύθυνση κτλ. και δεν υπήρχαν πουθενά .

Φυσικά κανένας δεν μου επέβαλε με το ζόρι να προβώ σε τέτοιου είδους ατελείωτο αγώνα , μου όπλισαν το μυαλο και λειτουργούσα αφιλοκερδώς, καθαρά, πατριωτικά για την Ελλάδα .

Ενώ ήμουν ως οργανώτρια της συγκέντρωσης , περίμενα με αγωνία να ακούσουμε την εξαγγελία του προγράμματος και πιο από τα 13 εργαλεία μας έφερε στην Κοζάνη για την «σωτήρια της Ελλάδος και το οριστικό ξεχρέωμα των υπερχρεωμένων πολιτών , ο Κ. Σώρρας αντ’ αυτού, μεταξύ των άλλων γελοιοτήτων που είπε από βήματος , εξήγγειλε τις οικονομικές διαφωνίες και τον καβγά ότι τον πρόδωσε κ ά…. σε στυλ « κατινιάς» ο εξ’ Αμερικής Ιατρός Κ. Λαμπράκης , υποψιάστηκα ότι εδώ, κάτι δεν πάει καλά.

Όπα ! αναλήφθηκα ότι τέλειωσε μέχρι εδώ ήταν το όνειρο και η αισιοδοξία για την συνένωση Ελλήνων , και την απελευθερωση της Ελλάδας , τώρα πάμε για διχόνοια ,έριδες και συγκρούσεις μεταξύ Λαμπρακικών και Σωρριακών !!

Δεν άργησε και πολύ σε χρόνο , ο Κ. κ. Σώρρας με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του , μας ανακοίνωσαν ότι θα έχουμε 920 ΜΚΟ ανά την Ελλάδα, δηλ.920 κομμάτια-κομματάκια οι Έλληνες ….!! για ποιές ΜΚΟ ομιλούν ; είναι αυτές που δεν θα έχω δικαίωμα να ψηφίσω ; δηλ. που θα αποφασίζουν άλλοι αναξιοπαθούντες και ως επί το πλείστον αγράμματοι, τυχοδιώκτες, οινοεξαρτώμενοι , χρεωμένοι , απελπισμένοι που έπλεαν μέχρι τώρα στην αφάνεια και στην παρανομία , δηλ επίπεδο δαπέδου και IQ κάτω του 20- 30% αυτοί θα αποφασίζουν για εμάς , χωρίς εμάς; Ζώα σε μαντρί με άξεστους τσοπαναραίους ψάχνουν;

Εε ΟΧΙ !!
Δίχως τις δέουσες δημοκρατικές διαδικασίες ως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος, πέντε –έξη τον αριθμό δημιούργησαν ένα καταστατικό στα μέτρα τους !
Δείτε παραγράφους στο καταστατικό -του κόμματος- ρίχνουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων – των ΜΚΟ άρθρο 1. Παρ 1.9. }, παρ. 1.2.1. }, .παρ. 1.3.1. }, Παρ. 1.4.1. }, Άρθρο 6- παράγραφος 6.3. } .

Προκειμένου να είναι μέλος της μιας ΜΚΟ ένας πολίτης , αναλογως τα οικονομικά του , θα πρέπει να δώσει 20-30-50 ευρώ στην τοπική ΜΚΟ όπου ανήκει και να καταβάλει κάθε μήνα ένα μηνιαίο ποσό χρημάτων για την συντήρηση του γραφείου κτλ. , ουκ εστίν τέλος στις παράνομες επιβεβλημένες υποχρεώσεις του πολίτη, ένα εξ΄, αυτών και το πιο επώδυνο για τους χριστιανούς ορθοδόξους θα πρέπει να παρευρίσκεται σε ένα θέατρο του παρανοϊκού σε κλειστό χώρο ή σ’ ένα Αρχαίο θέατρο να πίνει νερό αγνώστου προελεύσεως , να ορκίζετε στον «θεό» του Όλύμπου Δία και στον πολέμαρχο, που δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον Κ. Σώρρα και μάλιστα στην τελευταία παράγραφο του όρκου ,αναφέρει ότι εάν πατήσει τον όρκο ο πολίτης, να γίνει ο κυτταρικός του ιστός λάσπη και χώμα εξ’ ων συνετέθη!! , οι παρευρισκόμενοι που είναι ήδη ορκισμένοι , αλαλάζουν φωνή μέχρι τον ουρανό ¨ΑΞΙΟΣΣΣ! ΑΞΙΟΣΣΣΣ!!

Από κει και πέρα είσαι ένα πειθήνιο όργανο της οργάνωσης ! Αν δεν τηρείς τον όρκο και τις διαταγές τους , τότε είσαι ερπετό, είσαι ο Αντίνοος , είσαι Ανουνακι είσαι εβραίος , είσαι το αντίπαλο δέος ! “θού Κύριε και θαυμαστά τα Έργα Σου !“

Δια του λόγου του αληθές για να σε αναγνωρίσουν ότι είσαι Ελληνας θα πρέπει να κάνεις εξέταση αίματος σε μικροβιολογικό εργαστήριο για να αποδείξεις με DNA .. άλλως μαύρο φίδι που σ’ έφαγε! κόλαφος η υπόθεση, ούτε ο αιμοχαρής Αδόλφος Χίτλερ δεν θα το έκανε !

Ενθυμούμαι ωσί σήμερα τον Κ. Στέφανο Βασιλείου και τον Κ. Χρήστο Μπαλαντίνα αλλά και άλλους εκ των πρωτοπαλίκαρων της οργάνωσης , να προκαλούν τους συμπολίτες μου να προβούν σε τέτοιου είδους εξέταση . υπάρχουν βίντεο στο yootube που το λένε δια στόματός των .

Για ηλίθιους και άβουλα όντα ψάχνετε ΚΥΡΙΟΙ !!
Μου είπαν ότι έχω 600δις και δικαιούμαι μέρος ποσού που μου αναλογεί , μου είπαν ότι είναι δικά μου , αποδεδειγμένα ,αναμφισβήτητα πιστοποιημένα από Νόμιμους φορείς του Ελληνικού κράτους !! είχαν υπογραφές και σφραγίδες !

Μου είπαν ότι έχω αμύθητο πλούτο στην τράπεζα του καταπιστεύματος , μου είπαν ότι ο Κ. Σωρρας έχει 40 μετοχές της Τράπεζας ανατολής !! .. { Μπιλ Γκειτς υπόθεση }

ΕΔΩ ΟΜΩΣ Σ’ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;
Κατόπιν τους ευκολόπιστους μας ανέβασαν οι κύριοι σε ένα ηλεκτρικό κουρσάκι του παιδότοπου του Α. Σώρρα και περιμέναμε από τους εταίρους τους Σιωνιστές Εβραίους τραπεζίτες, τους οποίους βρίζουν τα χειρότερα { αυτό για να αποδείξουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση μαζί τους } να πατήσουν το κουμπί για να φύγουμε από τα χρέη και να απελευθερώσουμε την χρεωμένη Ελλάδα από τους Τροικανούς δανειστές – δυνάστες μας , πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ κατά την ταπεινή μου γνώμη, μια και που ελέγχουν οι φίλοι τους Σιωνιστές το τραπεζικό σύστημα απανταχού της Γαίας !! {δικά τους λόγια είναι αυτά }

Ουκ εστίν τέλος τα ανομήματά τους και τα αληθοφανή ψεύδη τους !
Ακούστε κύριοι …

Δεν είναι το χρήμα που σηκώνει τον Έλληνα. Είναι η Ιστορία του ,είναι η αξιοπρέπειά του , ο πολιτισμός του , το ήθος του, το ύφος του , η κουλτούρα του , ο κόσμος του, είναι οι μνήμες του, είναι τα παιδιά του, είναι οι ανάγκες τού Κραταιού Ελληνισμού που συνενώνουν το Έθνος μας και όχι τα δικά σας δις-τρις-τετράκις!!!.

ΑΡΑ: εσείς οι πρωτοκλασάτοι τα πρωτοπαλίκαρα του Κύριου Α. Σώρρα θα πρέπει να ρίξετε τα βέλη σας προς τους Σιωνιστές και όχι κατά των αδελφών μας Ελλήνων για την σημερινή κατάσταση μας και την διάλυση του κράτους δικαίου , καλοστημένο το σχέδιό σας κύριοι είστε υπόλογοι και υπόδικοι για τις αισχρές πράξεις σας !…

Φυτέψατε το μίσος και την διχόνοια ανάμεσα στους πολίτες !
Θα πρέπει να σταματήσετε τις απειλές κατά της ζωής των πολιτών που δεν ακλουθούν το ύπουλο κατά των ελλήνων σχέδιό σας και τις κατά σωρηδόν ύβρεις του τύπου ζώα ,εβραίοι , ερπετά κτλ.
Σταματήστε ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ παρ’ όλες τις απειλές που εξαπολύετε κατά καιρούς . Σταματήστε ! Σταματήστε !

Η τακτική σας και η πάγια θέση σας ως « σωτήρες του έθνους «, βολεύει μόνο τους προδότες πολιτικούς των κομμάτων , ήσαστε υποχείριοι τους! Αυτοί με την ανοχή και με την ανοχή του δικαστικού σώματος της Ελλάδας σας εκτρέφουν !

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ για όλα αυτά ; Ο ασυμβίβαστος και ανυπάκουος χαρακτήρας σας; αυτός του επίδοξου Έλληνα που έχει μάθει να ζει μονάρχης και κυρίαρχος ; και για να πετύχει αυτό, πατάει επί πτωμάτων των Συνελλήνων του ;

ΟΜΩΣ…. Μια λεκτική – αιματηρή σύγκρουση των πρωτοπαλίκαρων , επίδοξων διασπαστών Σώρρα-Λαμπράκη-Βαλσαμάκη, Καλογερόπουλου – Μπαλαντίνα -Θεοδωρόπουλου- Δάρρα- Χαραλάμπους, κτλ. δεν ξεπηδάει σπάνια από το πουθενά, και δεν θα πω ο,τι είναι εντελώς απρόβλεπτη , γιατί συνήθως έχει μακριές ρίζες στο χρόνο , μας έχει ξανατύχη αυτό κύριοι…

Η υπανάπτυξη του λιγοστού μυαλού σας , και η αδυναμία επεξεργασίας της σκέψης σας και των εντολών των ορκισμένων της γιάφκας του σιναφιού σας – τζιχαντιστών, για το τι πρόκειται να προκύψει αν δεν σας ακολουθήσουν οι πολίτες , τις βρισιές τις απειλές και τα βέλη που εξαπολύσατε τελευταίως σχεδόν στα 3/4 των Ελλήνων , με γνώμονα την λογική , προβλέπω, ότι δεν θα έχετε αίσιο τέλος !

Σας λέγω ο,τι το μόνο που καταφέρατε είναι να κάνετε όλους τους συμπολίτες μας, να γίνουν οι μεν και οι δε της απέναντης πολυκατοικίας.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ξεσπάσματος της λεκτικής σας βίας και της ιδιόχειρης ανατριχιαστικής κατάστασης που βιώσαμε τελευταίως στο Βόλο με έναν και μοναδικό σκοπό την τρομοκρατία ,τον φόβο …και όχι μόνο , ευτυχείτε !δεν θα σας περάσει !
Σας πληροφορώ Κύριοι ο,τι το ατσάλι γίνεται πιο δυνατό όσο το χτυπάς, και οι Έλληνες αντέχουν ! Η διαφορά ανάμεσα στο φιλότιμο, φιλότητα, Φρόνημα και την φρονιμάδα είναι τεράστια , διαφέρει από εσάς !. Όπως ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στην ελευθερία και την ελευθεριότητα.

Η

Η αξιοπρέπεια και η μαχητικότητα αν το κατάλαβες Κκ Σώρρα- Λαμπράκη – Βαλσαμάκη – , Καλογερόπουλε – Μπαλαντίνα -Θεοδωρόπουλε – Δάρρα – Χαραλάμπους, κτλ. , είναι έννοιες απολύτως συνυφασμένες με τον Ελληνισμό, όπως ακριβώς η πίστη με τον πολιτισμό, αυτά είναι τα ιδεώδη του Έλληνα και γι ’αυτά επιβάλλεται να πολεμάει.
Αυτά μας τα λέγατε αλλά δεν τα εφαρμόσατε ποτέ!! η θεωρία βλέπετε , διαφέρει παρασάγγας από την πράξη !!

Αρκετά η παραπλάνηση και τα ψεύδη σας μέχρι εδώ !! .
Δεν μπορεί να είσαι Έλλην και άνθρωπος, όταν γίνεσαι υποζύγιο και κάδος εκμετάλλευσης ύπουλων υστερόβουλων ιδιοτελών αναξιοπρεπούντων ατόμων .
Δεν μπορείς να είσαι Έλληνας όταν διαλύεις την συνένωση Ελλήνων με τόση άνεση!! επιδιώκετε και ανοίγετε νέους διχασμένους δρόμους για τον Ελληνισμό, για να γίνετε κυρίαρχοι εσείς και τής υπάρξεώς σας . Έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα κύριοι με τον ελληνισμό. !
Είστε χτίστες νέων ύπουλων και υποχθόνιων σχεδίων ενός μαύρου και σκοτεινού ξεχρεώματος . Υπαινίσσεστε ότι θα γίνετε νικητές επιβολής στα των Ελληνικών Δικαίων, και τότε πατάτε και ασελγείτε στα πτώματα των Συνελλήνων σας για να ανεβαίνετε ΕΣΕΙΣ στα «μάτια» των Σιωνιστών …

Οι μάσκες έχουν πέσει από την Γιάφκα -Κλίκα -cabal θα έλεγα και από όλους σας !!
Το στρατόπεδο τού Εθνικού Φρονήματος και τής Εθνικής μας ελευθερίας με τις δικές μας ηθικές αξίες , έχει πυκνώνει από τις εξεγερμένες Ελληνικές ψυχές , αν το κατάλαβες Κκ Σώρρα- Λαμπράκη – Βαλσαμάκη – , Καλογερόπουλε – Μπαλαντίνα -Θεοδωρόπουλε – Δάρρα – Χαραλάμπους, κτλ. .
Και τώρα δεν μας απομένει παρά να κινήσουμε στην κορυφή τον λαό και να τον κάνουμε από άτακτο όχλο, θωρακοφόρο εκστρατευτικό σώμα κατά των ψευτο- επικυρίαρχων .
Οι Φρουρές των ελλήνων αποκαθιστούν την εξουσία. Τιμωρούν τους εισβολείς .
Οι Έλληνες , ως εκ της ανεξίτηλης Ιστορίας τους , αναδύονται εκ της τέφρας των !! Φτιάχνουν Ελλάδα δημιουργική , μια ευρύχωρη ΕΛΛΑΔΑ , με εσάς «η χωρίς εσάς .
Εμεις κάμουμε Έλληνες εξεγερμένους που θα φτιάξουν την Ενωμένη Ελλάδα ! μια Μεγάλη Ελλάδα! που θα χωράει όλους .

Εμπρός λοιπόν! Τα νέα βήματα είναι σημαντικά, ωστόσο , ακόμα πιο σημαντικό είναι να κρατηθούμε στον ίδιο δρόμο που χαράξαμε από την αρχή όσο είναι καιρός με πολύ κόπο θυσίες και ιδρώτα .
θεωρώ ο,τι ελήλυθεν η ώρα ενωμένοι να ενταχθείτε εσείς στα δικά μας θέλω… Όλοι εσείς Κύριοι στα δικά μας θέλω! ΝΑΙ Εσείς στις δικές μας ηθικές αξίες αυτές του ελληνισμού !

Όσο ευπρόσδεκτο βήμα κι αν είναι αυτό, είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα για τον Ελληνισμό και δυνητικά η υπ’ αριθμό ένα απειλή για τις γυναίκες ,μάνες ,άνδρες, παιδιά της χώρας.
Η ειρηνευτική διαδικασία , η πορεία προς μια τελική διευθέτηση αυτών που έχουν προκύψει μεταξύ σας μέσα σε μια θάλασσα από κόκκινες γραμμές, δεν είναι αναμφίβολα μη αναστρέψιμη, θα το προσπαθήσουμε όμως να τα ανατρέψουμε , έτσι ενεργούν οι Έλληνες !!

Το φιλότιμο και η ψυχή τού Έλληνα ωστόσο σήμερα διάγουν βίο κυνηγημένης ύπαρξης από τους επίδοξους γαμβρούς των ΜΚΟ που ονειρεύονται προίκα, εξουσία , δόξα , αυτοπροβολή και χρήμα και αυτό θα το ξεπεράσουν !! θα βρούν και αυτοί την χαμένη τους ταυτότητα !!
Δηλητήριο έχει βγει Κκ. Καλογερόπουλε από την φιάλη τού κακού σας εαυτού με τα «μαντρωμένα σκυλιά συντρόφους της γιάφκα σας που εξαπολύεται κάθε φορά , να αντιμετωπίσουν αυτούς, που δεν μπορείτε ωστόσο να τους αντιμετωπίσετε εσείς όταν ζητούν διευκρινήσεις και διαφάνεια ως προς το καταστατικό σας και τις λοιπές σκοτεινές ενέργειές σας …

Αυτή η ενέργειά σας Κύριοι Κωσκοτάδες απειλεί να πνίξει την ελευθερία των συμπολιτών σας από εσάς και 6-7 πρωτοκλασάτους εξειδικευμένους υβριολόγους Ανήθικους , άνανδρους ,αλήτες …μπορώ να πω .. ρατσιστές θα έλεγα κατά των Ελλήνων ….
Κύριοι οι απειλές σας και η τρομοκρατία σας «εισβολής ερήμην» .
Η αθεΐα και ασύδοτη διαφθορά σας, σας πληροφορώ βασίζεται στις διαρκείς «εκπτώσεις» των Αξιών σας !! ..αν το καταλαβαίνετε αυτό….

Η αθεΐα και ασύδοτη διαφθορά σας έχει απλώσει μια αστυνομία σκέψης και την αναπτύσσετε ολόγυρά μας με τρόμο και φόβο , προκειμένου να πιστέψουμε τι; τι; στον όρκο;; Το καταστατικό σας; Την σωτήρια της Ελλάδος;

Ηλίου φαεινότρον ο,τι η Σύσταση του νεοσύστατου «κόμματός σας ονομάσατε ΜΚΟ ! που είναι Κύριε Κοσκωτά αυτό το περιβόητο που που διαλαλούσατε “ Δεν έχω κόμμα! Δεν έχω χρώμα! Δεν έχω Δογμα !! Και κόμμα κάνατε Ε.ΣΥ και δόγμα έχετε τον 12θεησμο και χρώμα γύφτικο εκ Πάτρας έχετε ! Για πόσο ηλίθιους μας περνάτε Κύριοι;

Τα αμούστακα αγράμματα ορκισμένα παιδάκια που παρασύρεται έχουν άγνοια για την συμμορία σας , οι γέροι οι απελπισμένοι , οι άνεργοι , οι χήρες και τα ορφανά , δεν μπορούν να το καταλάβουν ακόμα και ελπίζουν σ’ εσάς για ένα καλύτερο αύριο …εγγύς ο καιρός … θα το καταλάβουν όμως που θα πάει;
Ακούστε να σας πω και να το βάλετε καλά στο πετσί σας : Κκ Σώρρα- Λαμπράκη – Βαλσαμάκη – , Καλογερόπουλε – Μπαλαντίνα -Θεοδωρόπουλε – Δάρρα – Χαραλάμπους, κτλ. .

Το χώμα που παίξαμε και ακούσαμε τις πρώτες Ελληνικές λαλιές για τα παθήματα, τα κατορθώματα και τα κληροδοτήματα άξιων Ελλήνων, τα απαξιώνετε τα ισοπεδώσατε εσκεμμένα και ζητάτε να κάνουμε νέες παραδοχές, υποταγμένοι και μαντρωμένοι σ’ εσάς; σ, ένα νέο κόμμα που στήσατε με όρκους στους 12θεους πίνοντας νεράκι και στον έναν και μοναδικό *Θεό για εσάς, τον Δια και στον πολέμαρχο Σώρρα !

Εμείς πιστεύουμε στον έναν και αληθινό Θεό των Χριστιανών ορθόδοξων και σε κείνους τους πολέμαρχους προγόνους μας, βλέπε: Φίλιππος-Μ. Αλεξανδρος – Κολοκοτρώνης .. και πλήθος άλλων Ηρώων που χύσανε, και θα ξαναχύσουμε Ελληνικό αίμα αν χρειαστεί !!
Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου μολονότι οι ανόητοι φανατικοί ακόλουθοι σας, για χρήμα και εξουσία στο τέλος -τέλος δεν θα σας ακούσουν !! δεν θα σας ακολουθήσουν !!! θα σας πάρουν χαμπάρι !

Η ειδωλολατρία σας δεν έχει όρια είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο !
Βαδίζετε τον τόπο και τον Έθνος στο χρέος και στην καταστροφή του ! στον 12θεισμό !! βρίζεται αισχρά τους Έλληνες που δεν σας ακλουθούν ! Δεν ακλουθούν τον μύθο σας!

Το θράσος η αναξιοπιστία και η φαυλότητά σας δεν έχει όρια! Δεν έχει, ούτε αρχή, ούτε τέλος !
Απειλείτε δημοσίως στα διαδικτυακά κανάλια τους πολίτες ! Ποιοι είστε τέλος πάντων ; γιατί δεν σας συλλαμβάνουν; γιατί κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι με απόλυτο θράσος δινετε και συνεντεύξεις στα κανάλια ; Που είναι η δικαιοσύνη;

Διχάζετε τον Λαό !! Μοιραίοι κι άβουλοι… Μωραίνει Κύριος !!
Εμείς έλληνες πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας χάρη στην φιλοτιμία ,όσων ακόμα τηρούν ακμαίο τον Ελληνισμό στην ψυχή τους..
Ένα να ξέρετε ότι οι απειλές σας δεν μας φοβίζουν !
Δεν μας τρομοκρατούν !

Ευτυχώς ο Κοσκωτάς δραπέτευσε !! τον περίμεναν ως φαίνεται οι Μαορί που τους έδωσε 50 δις !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδονισσα» ₪₪₪₪₪₪₪

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter