ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποκάλυψη: Αρπαγή Ηρακλειώτη επιχειρηματία (videos-pics)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 30 Μαρ 2017 - 20:38

Αποκάλυψη σοκ: Με πιθανή αρπάγη γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία ηλικίας περίπου 50 ετών, το όνομα του οποίου  είναι συνδεδεμένο με μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός και εκτός Ελλάδος, ασχολείται από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες το σύνολο νευραλγικών υπηρεσιών της αστυνομίας στην Κρήτη αλλά και στο επιτελείο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.

Η υπόθεση θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρή. Υπό άκρα μυστικότητα και διακριτικότητα οι αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή  τα κρίσιμα σημεία, για να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκαν τα ίχνη του γνωστού επιχειρηματία καθώς όλα δείχνουν ότι είχε πέσει θύμα κακόβουλης ενέργειας, προφανώς αρπαγής με άγνωστα κίνητρα μέχρι στιγμής καθώς κανείς δε γνωρίζει αν μετά την εξαφάνιση η οικογένειά του έχει ενημερωθεί από οποιονδήποτε για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι χειρισμοί είναι κρίσιμοι και οι ώρες κυλούν δραματικά τόσο για την οικογένεια του επιχειρηματία αλλά και τις διωκτικές αρχές που φέρουν τεράστιο βάρος για την διαχείριση αυτής της υπόθεσης.

Στα Καλέσα επικεντρώνεται  αυτήν  την ώρα το βάρος των ερευνών του συνόλου των αστυνομικών δυνάμεων καθώς σύμφωνα  με πληροφορίες στη περιοχή εντοπίστηκε Ι.Χ. τρακαρισμένο μεταξύ Άνω και Κάτω Καλεσών ενδεχομένως του επιχειρηματία, γεγονός που οδηγεί στην εικασία ότι αν είναι δικό του ή των δραστών προηγήθηκε σύγκρουση των οχημάτων και στη συνέχεια απαγωγή του.

Με τη συνοδεία περιπολικών το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας μερσεντές, που εντοπίστηκε στα όρια της κατοικημένης περιοχής,  τρακαρισμένο από την πλευρά του οδηγού απομακρύνθηκε με τη συνδρομή  γερανού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, διόλου τυχαία οι διωκτικές αρχές εξετάζουν προσεκτικά τη φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση με τα δύο οχήματα που εντοπίστηκαν φλεγόμενα στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, ένα 4Χ4 και ένα αυτοκίνητο τύπου ΒΜW, τα οποία παραδόθηκαν ταυτόχρονα στις φλόγες σε ένα σημείο όπου συχνά εγκαταλείπονται κλεμμένα και χρησιμοποιημένα σε εγκληματικές ενέργειες οχήματα.

Να σημειωθεί επίσης ότι η αυριανή κάθοδος στο Ηράκλειο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκη αλλά και του προισταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου  της ΕΛ.ΑΣ  κ. Μιχάλη Καραμαλάκη ,με καταγωγή την Κρήτη, αποκτά άλλο ενδιαφέρον και σίγουρα θα επικεντρωθεί σε αυτήν την πολύ σοβαρή υπόθεση.

neakriti.gr

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter