ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Για ποια απόφαση της δικαιοσύνης μιλάτε ρε λαμόγια ; ΕΣΕΙΣ δώσατε άδεια στον Κουφοντίνα!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 11 Νοέ 2017 - 21:50
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogGeorge Adalis B

Κύριε Κοντονή, στο χωριό μου λέμε 4 γράμματα για τέτοιες καταστάσεις = Χ.Ψ.Κ.Α. !!!!

Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή βάση για την άδεια του Κουφοντίνα! ΔΕΝ πήρε άδεια με απόφαση της … Δικαιοσύνης! Αδειες σε κρατουμένους δίνει μια ΤΡΙΜΕΛΗ επιτροπή που αποτελείται από τον εισαγγελέα των φυλακών, και δύο υπαλλήλους του κ.Κοντονή! Μία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ λειτουργό κι έναν ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του υπουργείου! Δηλαδή, στην επιτροπή αυτή υπερισχύουν ΔΥΟ υπάλληλοι του κ.Κοντονή (και του εκάστοτε υπουργού) που είναι άμεσα τοποθετημένοι εκεί από τον εκάστοτε υπουργό και είναι υφιστάμενοί του και απόλυτα ελεγχόμενοι από τον ίδιο!!!

ΟΠΟΤΕ, για ποια απόφαση της δικαιοσύνης μιλάτε ρε λαμόγια!!??!!

Αϊ σιχτίρ πια με την προπαγάνδα σας! ΕΣΕΙΣ δώσατε άδεια στον Κουφοντίνα! Κι αν δεν θέλατε απλά δεν θα την δίνατε γιατί κατέχετε την πλειοψηφία των 2/3 στο συμβούλιο των φυλακών!!!

Αϊντε με την φαιά προπαγάνδα και τα FakeNews που λανσάρουν τα συριζοτρολ!!!


Οταν οι αποφάσεις ευνοούν τον σύριζα ο κ.Κοντονής επικαλείται την … Δικαιοσύνη και δεν σχολιάζει (βλ.Κουφοντίνας)! Οταν δεν ευνοούν τον σύριζα τότε ο κ.Κοντονής όχι απλά σχολιάζει αλλά και καταδικάζει δικαστές και θεσμικά όργανα (βλ.Ηριάννα)! Τέτοιους πολιτικούς και πολιτικές στο χωριό μου τις περιγράφουμε με τέσσερα γράμματα = Χ.Ψ.Κ.Α. !!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter