ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ προς ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: » Να προστατεύσουμε τους Έλληνες της Β.Ηπείρου με σκληρή απάντηση προς την Αλβανία! «

ΕΘΝΙΚΑ. - 5 Νοέ 2017 - 10:55
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    Άμεσα κινήθηκε η επιτροπή ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Νομικό και Πρόεδρο κ. Δημήτριο Μιχάκη για το ζήτημα των διωγμών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από το Αλβανικό

καθεστώς Ράμα. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δια του προέδρου κ.Δημητρίου Μιχάκη στις 1 Νοεμβρίου απέστειλαν επίσημη επιστολή-διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και τον Υπουργό κ. Κοτζιά προτείνοντας το πρώτο μέρος σχεδίου αντιμετώπισης των διωγμών με σκληρή απάντηση εκ μερους της Ελλάδας πρός την Αλβανία και άμεση επέμβαση σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο των Εθνικών μειονοτήτων για την προστασία της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

    Δυστυχώς η στάση της κυβέρνησης της Ελλάδος μόνο εθνικό προβληματισμό μπορεί να μας προκαλέσει! Επιπλέον ενώ η επιστολή εστάλη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Μιχάκη την ημέρα που συναντήθηκε ο Υπουργός κ. Κοτζιάς με τον Αλβανό ομόλογό του στην Αθήνα ουδεμία κίνηση έγινε και καμμία απάντηση δεν έλαβε η επιτροπή εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας των Ελλήνων ( ΕΛΛΗΝΕΣ ) έως και σήμερα πράγμα το οποίο αποτελεί δυσάρεστη εξέλιξη.

        Εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ όπου γής θα υπερασπισθούμε με σθένος την Ελλάδα και βεβαίως τους Ελληνες της Β.Ηπείρου και τα εθνικά μας δίκαια.

        Καλούμε τον Ελληνικό λαό να κινητοποιηθεί άμεσα και να επανδρώσει τις τάξεις στο κίνημα των ΕΛΛΗΝΩΝ και την επιστημονική μας επιτροπή, διότι τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι πολλά μετά τις διώξεις των Ελλήνων της Β.Ηπείρου, τις προκλήσεις στην Θράκη και το Αιγαίο και μόνο με ενότητα και συντονισμό μπορούμε να υπερασπισθούμε αποτελεσματικά τις επιβουλές των κακών γειτόνων μας, τις οποίες τις βλέπουμε να συνδέονται κα να μας προκαλούν ταυτοχρόνως σε πολλά μέτωπα!

       Η οικονομική κρίση, η εγκληματικότητα, η προσβολή στην Πίστη και τις αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού και οι εθνικές υποχωρήσεις πρέπει να σταματήσουν άμεσα και γι αυτό μόνον εμείς μπορούμε! Όλοι εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ!
      Για συμμετοχή στην Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων των Ελλήνων δειλώστε συμμετοχή στο email: ellhnes12@gmail.com ή επικοινωνείτε στο τηλ: 693 89 19 677.
ΕΛΛΗΝΕΣ
Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής και Διπλωματίας Ελλήνων
τομεάρχης Δημήτριος Μιχάκης
Νομικός ειδικευθείς στις Διπλωματικές Σχέσεις και το Διεθνές Δίκαιο
Ακολουθεί η επιστολή-διαμαρτυρία του Προέδρου κ. Δημητρίου Μιχάκη προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος

ellhnes2012

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter