ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημοκρατική πατριωτική εξουσία τώρα – Η εθνική τραγωδία είναι προ των πυλών

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 24 Αυγ 2016 - 18:40
Loading...

Ο θίασος των καιροσκόπων ζει το δικό του παραμύθι αποκομμένος πλήρως από την πραγματικότητα σε μια κρίσιμη πραγματικά περίοδο, και ενώ η χώρα συνθλίβεται στις συμπληγάδες ευθύτατων αλλά και ασύμμετρων γεωπολιτικών πιέσεων και πολύμορφων απειλών…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συντροφιά, ασχολείται κατ αποκλειστικότητα με την υλοποίηση των όρων του συμβολαίου της ντροπής το οποίο έχει προσυπογράψει, και κλιμακώνει ένα νέο γύρο αδίστακτης επίθεσης σε βάρος του πληθυσμού,υποκρινόμενη πως έχει ανοίξει μέτωπο με την κακοδαιμονία αυτού του τόπου.

Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει, είναι να υλοποιεί εντολές της κατοχικής διοίκησης εν όψει της επαναξιολόγησης του δωσιλογικού της έργου, και στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης ένα νέο πακέτο θεσμικών δεσμών έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, που αλυσοδένουν τον πληθυσμό, διασφαλίζουν τις κατοχικές προτεραιότητες και αποδομούν την ίδια τη χώρα.

Ο Σεπτέμβρης που έρχεται, εγκαινιάζει μια ακόμη πιο μαύρη περίοδο που θα γενικεύσει τη δυστυχία, θα πολλαπλασιάσει την απόγνωση και καινούρια κομμάτια του Ελληνικού λαού θα οδηγηθούν στην καθολική συντριβή.

Πρόκειται για μια συνολικότερη στάση ξενόδουλη, ολέθρια και αδιέξοδη στο επίπεδο της οικονομικής – κοινωνικής πολιτικής, η οποία συνιστά και πράξη εθνικής μειοδοσίας μέσα στο…

συγκεκριμένο γεωπολιτικό περιβάλλον που συντελείται, από το προσωπικό που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στον τόπο.

Και σ αυτόν τον κυκεώνα των ραγδαίων εξελίξεων…

Και η μοναδική ύψιστη αξία που παραμένει αδιαπραγμάτευτη, είναι το κατοχικό πρόγραμμα, οι κατοχικές δεσμεύσεις των δουλοπρεπών, η απόλυτη υποταγή των ανδρεικέλων σε όσα ταπεινωτικά έχουν προσυπογράψει.

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση… 

Το πολιτικό προσωπικό που προσκύνησε, είναι μια πέμπτη φάλαγγα αδίστακτη και εθνικά επικίνδυνη. Το πολιτικό τσίρκο των ανεύθυνων που κυβερνά πρέπει να ανατραπεί άμεσα και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού που ενέχεται σε πράξεις εθνικής μειοδοσίας τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων, πρέπει με λαϊκή απαίτηση να παραπεμφθεί, να δικαστεί και να καταδικαστεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Και φυσικά ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εθνικής, θεσμικής, παραγωγικής και οικονομικής ανασυγκρότησης με ορίζοντα εκατό ημερών πρέπει να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, με τη μαχόμενη κοινωνία να είναι ο εγγυητής και καταλύτης του.

Είναι φανερό πως όλα τα παραπάνω απαιτούν την ανάδειξη μιας αποφασισμένης, ασυμβίβαστης, δημοκρατικής και πατριωτικής ηγεσίας, στα πλαίσια ενός πατριωτικού παλλαϊκού μετώπου, που δε θα παζαρέψει ούτε τον όρκο της, ούτε την αξιοπρέπειά της. Μιας ηγεσίας που θα είναι ικανή να οργανώσει και να ηγηθεί του εθνικοαπελευθερωτικού μας ξεσηκωμού.

Οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη, κάθε μέρα που περνά φέρνει όλο και πιο κοντά στην πόρτα μας την εθνική τραγωδία.

Τώρα, ο ύψιστος ταξικός αγώνας, είναι πρωτίστως αγώνας εθνικοαπελευθερωτικός. Καμία φιλολαϊκή ταξική πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί, από θεσμούς παραδομένους στην κατοχική διοίκηση, κι από πολιτικές εξουσίες προσκυνημένες στις εντολές ξένων κέντρων.

Οποιαδήποτε κουβέντα για την εφαρμογή άλλων πολιτικών σε άλλη κατεύθυνση, είναι τουλάχιστον ειρωνεία, σε μια χώρα που η εθνική κυριαρχία έχει και τυπικά καταλυθεί, και το νομοθετικό έργο ασκείται κατ εντολή και για λογαριασμό ξένων επικυρίαρχων.

Και με την κοινωνία στο δρόμο να υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά της, το ντόμινο της εξέγερσης θα πυροδοτήσει ανατροπές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κι αυτή η δυναμική θα είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος στο έργο της δημοκρατικής πατριωτικής εξουσίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ας τους πετάξουμε στη μούρη το φόβο που έσπειραν για να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες της χώρας μας και τη ζωή μας.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter