ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διά να πιάση τα έσχατα της γης, ώστε οι κακούργοι να εκτιναχθώσιν απ’ αυτής;

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 20 Ιαν 2017 - 7:00
Loading...

διά να πιάση τα έσχατα της γης, ώστε οι κακούργοι να εκτιναχθώσιν απ’ αυτής;

– Ιωβ 38:13

Με λίγα λόγια, η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και μας το έχουν αποκρύψει αυτό εδώ και εκτοντάδες χρόνια!!!

ΟΛΗ η αλήθεια για τη «στρογγυλή γη» καθώς και για τη ΝΑSΑ εν γένει…!!!…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.11, 18 Ιαν. 2017 | JohnKountouris.com

Ο πρώτος λόγιος που μας αποκάλψε αυτό ήταν ο μέγας Πέρσος επιστήμων….AL BIRUNI ( Αλ Μπαρούνι). Μήπως τον έχετε…ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ !!!  Ενώ στην πραγματικότητα, είναι η ίδια η..ΝΑΣΑ που τον έχουν για μεγάλη…ΦΙΓΟΥΡΑ στον χώρο της…ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!! Έζησε πριν 1.000 χρόνια και…ΑΠΟ ΤΟΤΕ μας είχε αποκαλύψει πως η γη…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. ΓΙΑΤΙ ο ΟΗΕ έχει σαν σύμβολό του μια εικόνα της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ???…ΕΕΕΕΕΕΕ???? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ….

Επίσης, δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν η ίδια η….NASA που ωνόμασαν έναν κρατήρα προς τιμήν του…Al Biruni…!!!…

Το σάιτ lhup.edu μας επισημαίνει τα εξής σημαντικά σχετικά με την θεωρία της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ:

Η πρώιμη χριστιανική εκκλησία αποδέχθηκε σφαιρική γη του Αριστοτέλη. Αλλά μερικοι αντάρτες εντός της Εκκλησίας επεσήμαναν ότι η Αγία Γραφή μιλάει για «τις τέσσερις γωνιές» της γης. Τον 5ο αιώνα μ.Χ. ο μοναχός Κοσμάς ο Ινδικοπλεύστης, στη χριστιανική Τοπογραφία του, περιγράφει μια τετραγωνική γη με ένα ουράνιο θόλο, που μοιάζει πολύ με το αιγυπτιακό μοντέλο. Ο Τερτυλλιανός ήταν επίσης ένας flat-earther (αυτός, δηλ., που αποδέχεται πως η γή ειναι επίπεδη). 

Τον Ιούνιο του 2011, η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου απέκτησε ένα παλιό χάρτη που δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Ορλάντο Φέργκιουσον το 1893.  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!!!

Άρα, και ο ΟΗΕ και το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ και ο Αλ Μπαρούνι και οι άνθρωποι που υποστηρίζουν πως η γη είναι επίπεδη έχουν όλοι κάτι…ΚΟΙΝΟ: ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

ΙΔΟΥ τώρα η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Η Κοσμολογική Φιλοσοφία του αυτοκρατορικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Βυζάντιου ήταν η Κοσμογραφία της Μωσαϊκής Βιβλικής Επίπεσης Γης. Ο Ιουστινιανός πίστευε ότι η γη ήταν επίπεδη. Αυτές οι απόψεις υιοθετήθηκαν από το σχολείο στην Αντιόχεια. Ο Ιουστινιανός εξέφρασε τις απόψεις αυτές, όταν ο ίδιος βρόντησε τα αναθέματά του ενάντια στον Ωριγενισμό στη Σύνοδο της Κωνσταντινουπόλεως το 553 μ.Χ.

Στην ταινία “Back to the future,” «Επιστροφή στο Μέλλον», βλέπουμε πάρα πολλούς υπαινιγμούς για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η γη ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. Δείτε το ακόλουθο κλιπ!…

Στις 11 Ιανουαρίου 1907 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Χαβάης, Σελίδα 2, Εικόνα 2, το εξής εκπληκτικότατο άρθρο:

Μήπως δημιουγήθηκε αυτός ο χάρτης του κόσμου πριν 10.000 χρόνια;;;

Αυτό πρόκειται για έναν παμπάλαιο χάρτη της γής που δημιούργησαν οι…ΚΙΝΕΖΟΙ πριν 10.000 χρόνια!!!

Πηγή: http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn83025121/1907-01-11/ed-1/seq-2.pdf

ΟΛΑ τα σύμβολα της ΝΑΣΑ προέρχονται…ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, με ό,τι σημαίνει αυτό!!!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!….

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ένας αξιοματικός του Αμερικανικού Ναυτικού που διορίστηκε στο ΝΑΤΟ, είπε ο ίδιος πως το μονο που τροφοδοτούν εις τα συστήματά τους (οπλικά, κτλ) είναι συντεταγμένες για μια γήν…ΕΠΙΠΕΔΗ. Δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψιν την δήθεν “κυρτότητα” της γής γιατί, να το πούμε απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ «ΚΥΡΤΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Ο ίδιος αξιωματικός είπε επίσης στην ίδια συνέντευξη ότι θα μπορούσε να δει άλλα πλοία 27 ναυτικά μίλια μακριά χρησιμοποιώντας υπέρυθρες ακτίνες…ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Δείτε επίσης το εντελώς καραγκιοζιλίκιο θέαμα της δήθεν «προσεδάφισης» των…ΚΙΝΕΖΩΝ πριν μερικά χρόνια! Ήταν τόσο…ΨΕΥΤΙΚΗ, σαν καρτούν, που δεν την έδειξαν καθόλου τα ΜΜΕ όλων των άλλων χωρών του κόσμου για ευνόητους λόγους!!!

Δείτε τώρα πως μας κοροϊδεύουν οι της NASA (Εθνική Διεύθυνση Αεροδιαστημικής):

SEX!!!

Και τι άλλο βλέπουμε απο την «έγκυρη» NASA??? Μα δεν είναι άλλο απο τον πλανήτη…«Πλούτωνα», έτσι δεν είναι. Αλλά δείτε τον λίγο πιο…ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ κύριες και κύριοι και πείτε με τους εαυτούς τι είν’αυτό που βλέπετε στην…ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ του «Πλούτωνος»….

ΔΕΙΤΕ τώρα ένα βίντεο ενος «δορυφόρου» που μας παρείχε ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, όπου τον βλέπουμε να σαρώνει την «γην» ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!….

Στο 42.00 και εξής….

Ολοι οι «δορυφόροι» ειναι ΨΕΥΤΙΚΟΙ !!! ΔΕΙΤΕ τις εκόνες του στο διαδίκτυο και ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ «Θα μπορούσε άραγε αυτές οι εικόνες να είναι…ΨΕΥΤΙΚΕΣ??». Απάντηση: Ω….ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ……

Τι λέγει το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ για την γην και τα θεμέλιά της:

– Διά να πιάση τα έσχατα της γης, ώστε οι κακούργοι να εκτιναχθώσιν απ’ αυτής; – Ιωβ 38:13

– 14 Και είπεν ο Θεός, Ας γείνωσι φωστήρες εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να διαχωρίζωσι την ημέραν από της νυκτός· και ας ήναι διά σημεία και καιρούς και ημέρας και ενιαυτούς· Ψλ 136:7

– Ανεγείρει τον πένητα από του χώματος, και ανυψόνει τον πτωχόν από της κοπρίας, διά να καθίση αυτούς μεταξύ των αρχόντων, και να κάμη αυτούς να κληρονομήσωσι θρόνον δόξης· διότι του Κυρίου είναι οι στύλοι της γης, και έστησε την οικουμένην επ’ αυτούς. Α Σαμ. 2:8

– ο θεμελιών την γην επί την βάσιν αυτής, διά να μη σαλευθή εις τον αιώνα του αιώνος. – Ψαλ. 104:5

– 18 Διότι ούτω λέγει Κύριος, ο ποιήσας τους ουρανούς· αυτός ο Θεός, ο πλάσας την γην και ποιήσας αυτήν· όστις αυτός εστερέωσεν αυτήν, έκτισεν αυτήν ουχί ματαίως αλλ’ έπλασεν αυτήν διά να κατοικήται· Εγώ είμαι ο Κύριος και δεν υπάρχει άλλος. – Ισ.. 45:18

– «Μετὰ τοῦτο εἶδον τέσσαρας ἀγγέλους ἑστῶτας ἐπὶ τὰς τέσσαρας γωνίας τῆς γῆς…»

– Φοβείσθε από προσώπου αυτού, πάσα η γή· η οικουμένη θέλει βεβαίως είσθαι εστερεωμένη, δεν θέλει σαλευθή. Α Χρον. 16:30

Εάν η γη είναι «στρογγυλή» τότε πείτε μου σας παρακαλώ ΓΙΑΤΙ πάνω στην ταφόπλακα του Βέρνερ φον Μπράουν —του μεγάλου Γερμανού επιστήμονα και πρώην…ΝΑΖΙ που τον φέραμε εδώ στις ΗΠΑ, ο οποίος μας είπε ότι η γη είναι στη μορφή μιας ΥΔΡΑΡΓΕΙΟΥ- υπάρχει το εξής εδάφιο απο το…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ…

Οι ουρανοί διηγούνται την δόξαν του Θεού, και το στερέωμα αναγγέλλει το έργον των χειρών αυτού. 

Ενώ είναι η…ΝΑΣΑ που λέει οτι «περιστρέφεται» συνέχεια η γη!!! ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!

Ο άξονας της γης είναι 23,4 μοιρών κάθετα και 66,6 μοιρών οριζόντια. Και…ΠΟΙΟΙ -παρακαλώ!- μας έχουν πει αυτά τα «δεδομένα». Μα η…NASA βεβαίως-βεβαίως! Η εντελώς…ΒΡΩΜΙΚΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ και…ΣΑΤΑΝΙΚΗ NASA!!!

Λένε επίσης ότι η Γη είναι βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο σε 66.600 μίλια ανά ώρα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ…666!!!

Αναρωτηθήκατε ποτέ:

«Γιατι ΔΕΝ γίνονται ΠΟΤΕ πτήσεις στο…ΝΟΤΙΟ ΗΜΥΣΦΑΙΡΟ;;;»

Χεχεχεχεχε…..

Είναι να απορεί κανείς πως μας…ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ κιόλας, όπως ο γνωστός συγγραφέας Steven King στη σειρά βιβλίων του «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΛΟ» (Under the Dome) αφήνοντας να εννοηθεί ότι όντως βρισκόμαστε όλοι εμείς κάτω απο το…ΣΤΕΡΕΩΜΑ που μας περιγράφει…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ στο βιβλίο ΓΕΝΕΣΙΝ???

Και είπεν ο Θεός, Ας γείνωσι φωστήρες εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να διαχωρίζωσι την ημέραν από της νυκτός· και ας ήναι διά σημεία και καιρούς και ημέρας και ενιαυτούς·

EKEI, στον ΘΟΛΟ, υπάρχουν αυτοί οι φωστήρες, όπως ο ήλιος, τα αστέρια, η Σελήνη, κτλ–πλην των επιπλέον «πλανητών» βέβαια!

Δείτε επίσης!

Τι λέει το Κογκρέσο για την επίπεδη γη???

http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn83025121/1907-01-11/ed-1/seq-2/

 greeknewsondemand

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter