ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΤ – ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - 14 Μαΐ 2017 - 10:35
Ανακοινώθηκε επίσημα σχεδόν και δημοσιοποιήθηκε πάντως η είδηση ότι η πρόεδρος Εφετών κ.Ισιδώρα Πόγκα απολύθηκε από το δικαστικό σώμα με απόφαση του συλλογικού Πειθαρχικού Οργάνου του Αρείου Πάγου για καθυστερήσεις στον χειρισμό υποθέσεων.

Γιάννης Ντάσκας

Δεν την γνωρίζουμε την εν λόγω δικαστική λειτουργό. Και δεν γνωρίζουμε και τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης.
Γνωρίζουμε όμως ότι ηταν η πρόεδρος του Συμβουλίου που έκρινε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και επίσης μεταξύ άλλων και πρόεδρος του Συμβουλίου που παρέπεμψε τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Χ. Παναγόπουλο για μια παρτίδα από τα πάμπολλα διαχρονικά σκάνδαλα της ΕΡΤ για τα οποία άλλα δικαστικά συμβούλια αντι παραπομπής έβαζαν «κουκούλες».

Όμως επειδή σπάνια δικαστές απολύονται έστω και γιαυτό το λόγο και επειδή δεν διαβάσαμε και πουθενά διαμαρτυρία της εν λόγω προέδρου, υποθέτουμε ότι οι δικαστές θα είχαν υπόψη τους σοβαρά και άγνωστα σε εμάς στοιχεία.

Θα την ερευνήσουμε φυσικά περαιτέρω καθώς έχουμε υπόψη μας και συγκριτικά στοιχεία.

Για παράδειγμα στην υπόθεση των Συνεταιριστικών Τραπεζών Λαμίας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Αχαϊας οι καθυστερήσεις και οι κουκούλες είναι κραυγαλέες.
Και φτάνουν και στη Βουλή. π.χ. Η τράπεζα Ελλάδας και το ΣΔΟΕ συνέταξαν φοβερά πορίσματα για λεηλασία το 2000. Βούλευμα(απαλλακτικό παρακαλώ…) βγήκε το 2013!!!
Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό χρονικά;

Είναι δυνατόν ανακριτές να…

Η συνέχεια στο http://theodorovias.blogspot.gr/2017/05/blog-post_438.html

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter