ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επειδή εμείς Κούλη δεν ξεχνάμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Οκτ 2017 - 11:40
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΗ Μαρία Σπυράκη, είπε ότι ανάμεσα στις εκλογές Μαΐου – Ιουνίου του 2012 το τραπεζικό σύστημα της χώρας κατέρρευσε και ότι η κυβέρνηση έστελνε στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία για να φέρει μετρητά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το bank run, επικαλούμενη δήθεν πατριωτικούς λόγους.

Η ίδια λέει ότι το γνώριζε αυτό όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA αλλά το απέκρυψαν γιατί αν η είδηση γινόταν γνωστή στον κόσμο η χρεοκοπία θα ήταν δεδομένη. Η συγκλονιστική αυτή δήλωση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας προσομοιάζει με την άλλη μεγαλειώδη στιγμή της δημοσιογραφίας του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στο βιβλίο του έγραφε ότι στην αρχή της κρίσης γνώριζε ότι το πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας δεν βγαίνει αλλά έλεγε ψέματα στον κόσμο για να αποφευχθεί η οριστική κατάρρευση της οικονομίας.

Η επιβράβευση της απόκρυψης ήρθε με την τοποθέτηση της στην ευρωβουλή.


Σας ερωτώ, υπό συνθήκες κανονικού δημοκρατικού κράτους, ποιός θα τιμούσε ξανά εκλογικά τη ΝΔ της Σπυράκη και του Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα;

Αυτή τη κυρία ο Κούλης έκανε εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ! Αναξιοκρατία προς τα πάνω. Στη κορυφή το άχρηστο και πιο ψηλά από όλους ο πιο άχρηστος. Όλα ταιριάζουν.

Για εμάς το θέμα είναι… πόσα τσέπωσε από τους τραπεζίτες για να πνίξει το θέμα. Μήπως καλό θα ήταν να ανοίξουν οι λογαριασμοί της;

ixnos

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter