ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ερευνητής ισχυρίζεται πως τον Σεπτέμβριο η Γη θα συγκρουστεί με τον πλανήτη Nibiru

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 1 Σεπ 2017 - 8:20
Loading...

Ο κόσμος μας θα καταστραφεί σε μια τρομερή σύγκρουση και είναι θέμα εβδομάδων. Αυτό ισχυρίζεται ο David Meade ο οποίος ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας.

Σύμφωνα με την θεωρία του ο περίφημος πλανήτης Χ ή αλλιώς Nibiru, όπως τον είχε ονομάσει ο συγγραφέας Ζαχαρίας Σίτσιν, πρόκειται να αφανίσει τον πλανήτη μας με την είσοδό του στο ηλιακό σύστημα.

Σύμφωνα πάντα με την θεωρία του η Αποκάλυψη πρόκειται να ξεκινήσει μεταξύ 20 και 23 Σεπτεμβρίου και τα στοιχεία είναι γραμμένα τόσο στις πυραμίδες όσο και στη Βίβλο όπως αναφέρει ο ίδιος.

«Είναι πραγματικά περίεργο πως τόσο τα στοιχεία από το κεφάλαιο 12 της Αποκάλυψης όσο και η μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας μας οδηγούν ακριβώς στο ίδιο χρονολογικά παράθυρο αυτό μεταξύ Σεπτεμβρίου 20 και 23 του 2017», λέει ο Meade.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο Nibiru θα γίνει ορατός από τη Γη στα μέσα Σεπτεμβρίου λίγο πριν δηλαδή σύμφωνα με τη θεωρία συγκρουστεί με τον πλανήτη μας.

Η είσοδος του μυστηριώδους πλανήτη Nibiru στο ηλιακό σύστημα και η πρόκληση μεγάλων καταστροφών στη Γη, έχει πιθανολογηθεί από πολλούς αρκετές φορές από το 2003 αλλά αυτή τη φορά ο Meade φέρεται σίγουρος ότι πρόκειται για την οριστική καθώς από τον Ιανουάριο ισχυρίζεται ότι ένα άστρο, ο δίδυμος του Ήίου έρχεται μαζί με το σύστημά του προς την κατεύθυνση της Γης και μπορεί να παρατηρηθεί μόνο από το Νότιο Πόλο.

Ο ίδιος λέει πως το άστρο έχει στην τροχιά του εφτά πλανήτες, μεταξύ αυτών και ο Nibiru, ένας μεγάλος γαλάζιος πλανήτης.

pronews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter