ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η κρίση Βουλγαρίας με Τουρκία οδηγός για τα “σουλάτσα” Τούρκων στη Θράκη

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 18 Μαρ 2017 - 17:30
Loading...

Σε κρίση οι σχέσεις της Τουρκίας και με τη Βουλγαρία.Μια κρίση πολύ διδακτική για την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ κατηγόρησε  τη γειτονική Τουρκία για «απαράδεκτη ανάμιξη» στην προεκλογική εκστρατεία για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθουν στις 26 Μαρτίου στη χώρα του. Προειδοποίησε την Άγκυρα πως η κυβέρνησή του δεν θα αποδεχθεί την ανάμιξη αυτή.Ήδη η πρέσβης της Βουλγαρίας στην Άγκυρα έχει ανακληθεί ,όπως έγραψε το Militaire.gr.

Ποια είναι η ανάμειξη που έχει εξοργίσει τη Βουλγαρία; Ο γνωστός και απαράδεκτα προκλητικός στις εμφανίσεις του στη Θράκη τούρκος υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Μεχμέτ Μουεζίνογλου κάλεσε τους τουρκικής καταγωγής βούλγαρους πολίτες να ψηφίσουν το Ντοστ. Είχε μάλιστα το θράσος ο απαράδεκτος Τούρκος υπουργός να εμφανιστεί σε προεκλογικό βίντεο του κόμματος!

Η Σόφια αντέδρασε απολύτως φυσιολογικά. Και κάποια στιγμή και οι δικοί μας πολιτικοί που πάσχουν από “τουρκοφοβία” θα πρέπει να “κόψουν” τα “σουλάτσα” των Τούρκων υπουργών στη Θράκη. Η Άγκυρα θα πρέπει να καταλάβει ότι και στην Ελλάδα ισχύουν οι νόμοι ,οι κανόνες και το διεθνές δικαίο. Ο κάθε Μουεζίνογλου δεν μπορεί να ΄ρχεται όποτε του “καπνίσει” στην Θράκη και να κάνει προπαγάνδα υπέρ της τουρκοποίησης της περιοχής.

militaire.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter