ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Μεγάλη Συνωμοσία που σου είπαν είναι ‘θεωρία’ και αποδείχθηκε πράξη!

ΚΛΟΙΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 27 Φεβ 2017 - 9:19
Loading...

Είναι γεγονός, ότι οι αλήθειες που το σύστημα θέλει να μην ακούγονται δέχονται κατά καιρούς διάφορους χαρακτηρισμούς για να παραμείνουν όσο το δυνατόν κρυμμένες, εκεί, σε κοινή θέα. Οι τελευταίοι ‘μοδάτοι’ χαρακτηρισμοί είναι ο  “μη ορθός πολιτικός λόγος” και οι “ψευδείς ειδήσεις”. Αλλά το συνολάκι που φοριέται διαχρονικά χωρίς να πέφτει η μόδα του είναι, οι… “θεωρίες συνωμοσίας”!

Ήταν το 1972 όταν η Ομάδα της Ρώμης (Club of Rome) εξέδωσε την αναφορά «Τα Όρια της Μεγέθυνσης» (The Limits to Growth) για την κατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη. Η αναφορά ενστερνιζόταν ότι η άσχημη κατάσταση των πεπερασμένων πόρων ήταν αποτέλεσμα της εκθετικής μεγέθυνσης του παγκόσμιου πληθυσμού, της εξάντλησης των φυσικών πόρων, και της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Σημαντική σημείωση

Ακριβώς 2 δεκαετίες μετά και ύστερα από την ενεργό ανάμιξη της Παγκόσμιας Επιτροπής για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών, το 1992 υπογράφηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο η περίφημη Ατζέντα 21, στην Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, στην οποία δεσμεύτηκαν πάνω από 170 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η Ατζέντα 21, γνωστή και ως αειφόρος ανάπτυξη ή βιώσιμη ανάπτυξη, θεωρητικά “αναφέρεται στην οικονομική ανάπτυξη που σχεδιάζεται και υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Γνώμονας της αειφορίας είναι η μέγιστη δυνατή απολαβή αγαθών από το περιβάλλον, χωρίς όμως να διακόπτεται η φυσική παραγωγή αυτών των προϊόντων σε ικανοποιητική ποσότητα και στο μέλλον. Η βιώσιμη ανάπτυξη προϋποθέτει ανάπτυξη των παραγωγικών δομών της οικονομίας παράλληλα με τη δημιουργία υποδομών για μία ευαίσθητη στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον και στα οικολογικά προβλήματα. Η ‘βιωσιμότητα’ υπονοεί ότι οι φυσικοί πόροι υφίστανται εκμετάλλευση με ρυθμό μικρότερο από αυτόν με τον οποίον ανανεώνονται, διαφορετικά λαμβάνει χώρα περιβαλλοντική υποβάθμιση. Θεωρητικά, το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής υποβάθμισης είναι η ανικανότητα του γήινου οικοσυστήματος να υποστηρίξει την ανθρώπινη ζωή.

Αυτή είναι η “Θεωρία” της Ατζέντα 21, της Βιώσιμης ή Αειφόρου Ανάπτυξης. Ωστόσο, από πολύ νωρίς, αναλυτές της Α21 κατέδειξαν μια άλλη “Θεωρία” που χαρακτηρίστηκε ως “Θεωρία Συνωμοσίας”.

Τι είχαν πει οι “συνωμοσιολόγοι” πριν από σχεδόν 3 δεκαετίες που σήμερα επαληθεύονται;

Κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας – Οι πολίτες θα αφήσουν/χάσουν τα σπίτια τους

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Κατάργηση του Ι.Χ. – Οι πολίτες δεν θα έχουν δικό τους αυτοκίνητο, η μετακίνηση θα γίνεται με ποδήλατα και ΜΜΕ

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Αγροτική καλλιέργεια – Κώδικας αλλιμεντάριους, μεταλλαγμένα και επικράτηση μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Ζώνες μη προσβάσιμες σε ανθρώπους, Natura και δασικές περιοχές

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Οι μετανάστες πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

ΜΚΟ – Η (πουλημένη) φωνή του “λαού”!

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Ιδιωτικοποιήσεις και κρατική επιχορήγηση – Ενέργεια και νερό

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Έμφυλες ταυτότητες – Μείωση πληθυσμού

Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη

Aυτές είναι μερικές από τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την Ατζέντα 21 που ήδη επαληθεύτηκαν και θα συνεχίζονται να επαληθεύονται με ταχύ ρυθμό μέχρι τα χρονικά μαξιλαράκια που έχουν βάλει (2020 & 2030), όπου θα έχουν ολοκληρωθεί κι άλλες. Η πιο σημαντική είναι η δημιουργία “έξυπνων πόλεων” για να αδειάσει η περιφέρεια και τα περίχωρα των πόλεων και να συσσωρευτούν οι πολίτες σε μεγαλουπόλεις, καλά ελεγχόμενες μέσω της τεχνολογίας. Η Αθήνα είναι στο πρόγραμμα να γίνει μια από αυτές και… βλέπουμε…

Ωστόσο, αν μιλήσεις για την Ατζέντα 21, σε λένε συνωμοσιολόγο. Κορυφαία η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, αδελφούλας του Κυριάκου που θέλει κι αυτός με τη σειρά του να “μας σώσει” και κορούλα του μπαμπά της που την υπέγραψε – απολαύστε την σε μια εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου:

nea.allnewz.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter