ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πόσο “φίλη” μας είναι η Ιταλία;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 22 Αυγ 2017 - 11:37
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Δεν σταματούν κανένα λεπτό της ημέρας οι παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου, από τα τουρκικά μαχητικά! Τις προηγούμενες ημέρες η τουρκική πρόκληση έφθασε και επάνω από τη Μύκονο!

Το glamour ελληνικό νησί του Αιγαίου Πελάγου μας! Εκεί όπου συναντώνται Σεΐχηδες, Πρίγκιπες, αρχηγοί κρατών, χολιγουντιανοί αστέρες και κάθε καρυδιάς καρύδι, προκειμένου να απολαύουν τη μοναδική βραδινή διασκέδαση της Μυκόνου!

Το νησί, που οι περισσότεροι ξένοι έχουν άγνοια πως βρίσκεται στην Ελλάδα! Αφού, η γνώση τους φτάνει μόνο στο τετριμμένο: “ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο πισινός μας”!

Από τη Μύκονο περνάνε για να δείξουν το μπόι τους, όλοι οι επώνυμοι Έλληνες, πολιτικοί και μη! Δεν είναι δυνατόν να μην περάσουν μια βόλτα από “το Νησί των ανέμων”, γιατί τότε θα αποχαρακτηριστούν στον κύκλο τους και θα θεωρηθεί πως δεν είναι In.

Από τη Μύκονο περνάνε για να κάνουν “αρπαχτές” και πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες! Όπως προσφάτως ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Ιταλό τραγουδιστή Eros Ramazzotti! Μια καλλιτεχνική συνύπαρξη που δεν μπορούσε να μην έχει επιτυχία!

Ωστόσο, μας πληροφόρησαν, πως τα πρώτα – πανάκριβα – τραπέζια, είχαν καταληφτεί από Τούρκους (ξέρουμε άλλωστε, τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο Έλληνας καλλιτέχνης και οι οποίες κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει το Πανελλήνιο), Ιταλούς, Καταριανούς και Αλβανούς (που κοντεύουν να φτάσουν το μισό πληθυσμό της Μυκόνου)!

Στη Μύκονο, στο φανερό της πρόσωπο βρίσκουμε, ότι πιο βοθρώδες, δυσώδες που μας παρουσιάζει το lifestyle, της θολοκουλτούρας, της πρέζας, της πουστιάς, της πουτανιάς, που τείνει να μεταδοθεί και στην υπόλοιπη χώρα! Αλλά και της προδοσίας! Ναι, της προδοσίας!

Μια ανίερη μυστική συμμαχία!

Είναι το άλλο πρόσωπο της Μυκόνου, το κρυφό πρόσωπο!

Είναι αυτό που προέκυψε μετά το 2004, αλλά ειδικότερα μετά το υποτιθέμενο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016! Τότε, δημιουργήθηκε μια απροκάλυπτη συνεργασία μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας, της Αλβανίας, του Κατάρ και της Ιταλίας (μάλιστα, της Ιταλίας) με κέντρο τη Μύκονο! Τη Μύκονο, που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Αιγαίου μας.

Ωστόσο, το ζητούμενο αυτής της ανίερης μυστικής συμμαχίας πιο είναι;;

Μήπως επιδιώκουν να βλάψουν την Ελλάδα;;

Σχέσεις “αίματος” μεταξύ της Τουρκίας και του Κατάρ!

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε το Κατάρ πως είναι το στρατηγείο του Ισλαμικού κράτους, των τζιχαντιστών – τρομοκρατών! Γι΄ αυτό και επέβαλε δραστικά μέτρα εναντίον του, συμπαρασύροντας και όλες τις άλλες χώρες του Κόλπου, που διέκοψαν τις σχέσεις τους με την Ντόχα με οικονομικό αποκλεισμό και επικοινωνία!

Όμως, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε και δηλώνει, πως η Τουρκία παρά τον αποκλεισμό του Εμιράτου από τη Σαουδική Αραβία και τις άλλες χώρες του Κόλπου, θα συνεχίζει να το στηρίζει!

Και πώς ήταν δυνατόν να μην στηρίξει το Κατάρ, η Τουρκία, από τη στιγμή που το Κατάρ διέσωσε την οικονομία της Τουρκίας με επενδύσεις που πραγματοποίησε σ΄ αυτήν αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν;

Άλλωστε, μετά τον αποκλεισμό του Κατάρ, η Τουρκία έστειλε 7 χιλιάδες στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεών της, επανδρώνοντας αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες βάσεις!

“Αδελφικές” σχέσεις με την Ιταλία!

Το τζιχαντιστικό κράτος του Κατάρ, παράγγειλε προσφάτως (Ιούλιο 2017) από τα ιταλικά κρατικά ναυπηγεία, την κατασκευή επτά (7) πολεμικών πλοίων επιφανείας των οποίων τη συντήρηση – επίβλεψη (μερική και ολική επάνδρωση) θα την αναλάβει το ίδιο το ιταλικό κράτος! Αυτή η συμφωνία έχει αξία 5 δις ευρώ και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς αμυντικών συμφωνιών μεταξύ των ΥΠΕΞ των δυο χωρών! Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας ο Ιταλός ΥΠΕΞ υποσχέθηκε στον ομόλογό του, του Κατάρ, πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της κρίσης στον Κόλπο!

Η Ιταλο – τουρκική κοινοπραξία ICTASASTALDI έχει αναλάβει να κατασκευάσει την Τρίτη γέφυρα στο Βόσπορο που θα κοστίσει περί τα 4-5 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως, μεταξύ της Τουρκίας και της Ιταλίας υπάρχει αγοραπωλησία των ελικοπτέρων AGUSTA A-109 και των ATAK Τ-129.

Επίσης, ιταλικά μίνι υποβρύχια έχουν αγοραστεί από τις μονάδες βατραχανθρώπων του τουρκικού ναυτικού! Καθώς επίσης, υφίσταται συμφωνία μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών της Ιταλίας και της Τουρκίας, για την ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασίας (;;;) για τα Δωδεκάνησα, τα Επτάνησα και την Ήπειρο!

Αυτές οι κινήσεις της Ιταλίας, εξυφαίνουν ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε πρόβλημα μαζί τους;; Από τη στιγμή που στους Οθωνούς (ελληνικό νησί βόρεια της Κέρκυρας) και τα άλλα Διαπόντεια νησιά μας υπάρχουν κοιτάσματα ορυκτού πλούτου;;

Και το ερώτημα είναι εύλογο! Η Ελλάς τι πράττει! Ανταλλάσσουν οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος και της Ιταλίας γελάκια και καμιά υπόσχεση, πώς τάχατες ο Αλέξης Τσίπρας στο μέλλον θα φορέσει γραβάτα;;

Οι πράκτορες αλωνίζουν στη Μύκονο!

Στη Μύκονο λοιπόν, έχει εγκατασταθεί το Στρατηγείο των ξένων πρακτόρων των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας, της Αλβανίας, του Κατάρ και της Ιταλίας! Η επιλογή δεν ήταν τυχαία! Γιατί, οι όποιες πρακτορικές κινήσεις τους “χάνονται”, μέσα σε ένα πολύβουο νησί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Αυτές οι Υπηρεσίες – σύμφωνα με τις ακριβέστατες πάντα πληροφορίες μας – είναι σε επαφή με τους αλβανοκοσοβάρους που έχουν “κυριεύσει” την Πατρίδα μας και έχουμε εκτενώς αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μου!

Εμείς τι ακριβώς κάνουμε…

…αφού δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε ούτε καρφίτσα, από τη στιγμή που η επάρατη Μεταπολίτευση διέλυσε την ακμάζουσα επιχειρηματικότητα και η Μνημονιακή Ελλάδα ξεπουλάει τη Δημόσια περιουσία, για ένα κομμάτι ψωμί, σε ξένες χώρες που επιβουλεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος και την ασφάλεια του λαού της;;

Ασφαλίζουμε τη χώρα μας από τις ξένες επιβουλές;;

Έχουμε σύγχρονες βάσεις Radar – επιτήρησης και επόπτευσης όλου του ελλαδικού χώρου;; Μπορούν να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες;;

Όπως, όμως και να έχει, οι ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες και το αρμόδιο Υπουργείο μας, θα πρέπει να στοχεύσει στη γκλαμουράτη Μύκονο και να εξαρθρώσει – συλλάβει όλα εκείνα τα κλιμάκια των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών που δρουν ανενόχλητοι εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!

Γιατί, είναι καλά και χρήσιμα τα ελληνικά φορολογικά κλιμάκια που βρίσκονται στο νησί για την καταπολέμηση της ασυδοσίας των πριβέ μαγαζιών της Μυκόνου, αλλά πιστεύουμε ότι προηγείται η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος και η ασφάλεια του λαού της!!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter