ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Νεκρά Θάλασσα και τα μυστικά της που δεν είδατε ποτέ.

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 7 Δεκ 2017 - 7:30
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΓια πάρα πολλά χρόνια τα μυστικά που περιέχονται στους κυλίνδρους της Νεκράς Θάλασσας έχουν παρακρατηθεί από το κοινό.

Τώρα, για πρώτη φορά, θα ακούσετε ακριβείς μεταφράσεις των περγαμηνών που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ από το σπήλαιο του Qumran και θα μπορούσαν να αλλάξουν τις απόψεις μας για το παρελθόν και το μέλλον που θα ακολουθήσει.

Αυτή η αμφιλεγόμενη πληροφορία θα βοηθήσει τον σοβαρό μαθητή της βιβλικής ιστορίας να κατανοήσει καλύτερα τα μυστήρια του Σύμπαντος και τον ρόλο της ανθρωπότητας στο πολύχρονο Θεϊκό σχέδιο.Η συζήτηση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε τις μεταφράσεις των κυλίνδρων που δεν έχουν δει ποτέ το φως της ημέρας.
Ο όρος «Παγκόσμιοι Κύλινδροι της Νεκράς Θάλασσας» αναφέρεται στους κύλινδρους του Qumran Caves -Τα χειρόγραφα που βρίσκονται στα σπήλαια Qumran κοντά στη Νεκρά Θάλασσα ή γενικότερα σε χειρόγραφα από μεγαλύτερο αριθμό τοποθεσιών από ολόκληρη την έρημο της Ιουδαίας , που δεν απέχει πολύ από τη Νεκρά Θάλασσα. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει θραύσματα χειρογράφων από ένα ευρύτερο φάσμα ιστορικών περιόδων.

(Για ελληνικούς υπότιτλους,πατάτα στις ρυθμίσεις του βίντεο-Υπότιτλοι-Αυτόματη μετάφραση-Ελληνικά.)
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS ; Corfiatiko

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter