ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Συρία επέστρεψε στη Γαλλία το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής που είχε ο Σιράκ τιμήσει τον Άσαντ. Συρία προς Γαλλία: η εποχή…

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Απρ 2018 - 11:00
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog… της αποικιοκρατίας, της σκλαβιάς-υποδούλωσης των λαών παρήλθε..

«Δεν είναι ένδειξη τιμής για τον πρόεδρο Assad να φέρει μια διάκριση που του αποδόθηκε από ένα καθεστώς σκλαβωμένο στις ΗΠΑ που υποστηρίζουν τους τρομοκράτες»

H συριακή προεδρία ανακοίνωσε  την Πέμπτη ότι το μετάλλιο της Λεγεώνας τη Τιμής με το οποίο είχε τιμηθεί από τον πρόεδρο Σιράκ το 2001 ο πρόεδρος της Συρίας  Bachar al-Assad επιστράφηκε μετά τη

συμμετοχή της Γαλλίας στα χτυπήματα κατά της Συρίας το Σάββατο.

«Το Υπ. Εξωτερικών κι εκπατρισμένων επέστρεψε επίσημα στη Γαλλική Δημοκρατία μέσω της Ρουμανικής Πρεσβείας στη Δαμασκό που έχει υπό την αιγίδα της τα γαλλικά συμφέροντα στη Συρία το μετάλλιο με το μεγάλο σταυρό της Λεγεώνας της Τιμής που αποδόθηκε στον πρόεδρο Assad από τον τ.πρόεδρο της Γαλλίας τον Jacques Chirac», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Η απόφαση αυτή ελήφθηκε μετά τη  «συμμετοχή της Γαλλίας στην τριμερή επίθεση στο πλευρό ΗΠΑ και Ην. Βασιλείου κατά της Συρίας στις 14 Απρίλη μια επίθεση κατά ενός κράτους μέλους  του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών  σε κατάφωρη παραβίαση των κανόνων και των αρχών του διεθνούς δικαίου», σημειώνει το ανακοινωθέν.«Δεν είναι ένδειξη τιμής για τον πρόεδρο Assad να φέρει μια διάκριση που του αποδόθηκε από ένα καθεστώς σκλαβωμένο στις ΗΠΑ που υποστηρίζουν τους τρομοκράτες», αναφέρει ακόμη η προεδρία.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι η Συρία σεβάστηκε πάντα τις διεθνείς της σχέσεις και το δίκιο των λαών  στην αυτοδιάθεσή τους και ως εκ τούτου απορρίπτει τις ξένες επιταγές του οποιοδήποτε, ειδικά όταν προέρχονται από καθεστώτα που είναι πολιτικά ανώριμα που δεν έχουν ούτε εμπειρία ούτε σοφία ούτε αυτοπεποίθηση, συστήματα που βασίζονται  στα προσωπικά συμφέροντα εις βάρος των συμφερόντων των λαών.

Τονίζει με έμφαση ότι η εποχή της αποικιοκρατίας, της σκλαβιάς-υποδούλωσης των λαών  παρήλθε και ο συριακός λαός που αντιστάθηκε και σταμάτησε την τρομοκρατία με το στρατό του μαχόμενος για 7 χρόνια δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και δεν θα φοβηθεί.

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter