ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θέλουν να σπρώξουν και τις Σκουριές στους Γερμανούς;

ΕΛΛΑΔΑ. - 13 Σεπ 2017 - 16:00
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΆρθρο έκπληξη στα Δεξιά Παραπολιτικά, επιρροής Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εφημερίδα που στηρίζει με πάθος τη Νέας Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την κυβέρνηση ζητά από την Eldorado Gold να «σηκωθεί να φύγει». 
Στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, πρέπει να έτριβαν τα μάτια τους για να καταλάβουν αν διαβάζουν σωστά. «Μα είναι δυνατόν οι δικοί μας άνθρωποι να ζητούν να φύγει η Eldorado την στιγμή που εμείς βγάλαμε μέχρι και σποτ για να στηρίξουμε τους βρωμιάρηδες; ;» πρέπει να σκέφτηκαν. Κι, όμως, οι δικοί τους άνθρωποι, ζητούν η Eldorado, να σεβαστεί τους κανόνες ή να σηκωθεί να φύγει.  

Η Eldorado Gold δεν έχει ανακοινώσει αναχώρηση, δεν είπαν αναστέλλουμε αλλά ΘΑ αναστείλουμε ΕΑΝ ΔΕΝ  πάρουμε άδειες ως τις 22/9. Ένας από τους συνήθεις εκβιασμούς δηλαδή, μιας εταιρίας που κατά κανόνα χρησιμοποιεί αντί για επιχειρήματα τους εργαζομένους μετρώντας οικογένειες, λες και οι άλλοι που διαμαρτύρονται και σέρνονται στα δικαστήρια δεν έχουν οικογένειες.

Το 56% της Καναδικής εταιρείας εξόρυξης χρυσού ανήκει σε κολοσσούς όπως η Blackrock, η Morgan Stanley, η Citigroup, η Goldman Sachs και η Deutsche Bank. Οι μετοχές της Eldorado Gold είναι ήδη στο πάτο. Αν μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου του 2017, προκύψει συμβιβασμός της εταιρείας με τη κυβέρνηση, η οποία πρώτη θα ξέρει πότε να αγοράσει μετοχές, αυτές θα εκτιναχθούν. Αυτός είναι ο πιθανότερος λόγος για την «αναστάτωση». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η εταιρεία «φεύγει» από την Ελλάδα κάθε χρόνο από το 2015 και μετά.

http://ixnos.blogspot.gr/

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter