ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ισραηλινή υπουργός: Αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν θα κάνουμε στη Συρία ”αυτό που πρέπει να κάνουμε”

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Σεπ 2017 - 21:09
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΗ Ayelet Shaked μιλώντας στη Διάσκεψη του Διεθνούς Ινστιτούτου Αντιτρομοκρατίας. Φωτό από: Jerusalem Post

Η Ισραηλινή υπουργός δικαιοσύνης Ayelet Shaked δήλωσε τη Δευτέρα ότι αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν με την απαίτηση να φύγει το Ιράν απ’ τη Συρία τότε το Ισραήλ θα κάνει αυτό που πρέπει, μεταδίδει η εβραϊκή Jerusalem Post.

Η Ισραηλινή υπουργός, μιλώντας από το βήμα της Διάσκεψης του Διεθνούς Ινστιτούτου Αντιτρομοκρατίας στη Herzliya, είπε επίσης ότι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ πρέπει ”να κρατήσει το Ιράν έξω αν θέλει να επιβιώσει”.

”Το Ισραήλ πρέπει να πιέσει τις παγκόσμιες δυνάμεις να μην επιτρέψουν στο Ιράν να εδραιώσει ισχυρή παρουσία στη Συρία”, και αν οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν συμμορφωθούν, θα ”κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Μιλώντας για την πιθανότητα μιας αυξανόμενης Ιρανικής παρουσίας στη Συρία, η Shaked δήλωσε ότι”η παρουσία του Ιράν στη Συρία μπορεί να είναι πολύ άσχημη και το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει με αυτά”, όσον αφορά την εγκατάσταση εργοστασίων όπλων και λιμανιών.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι “οι παγκόσμιες δυνάμεις δεν θα το επιτρέψουν”.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις διενήργησαν αεροπορικές επιθέσεις για να καταστρέψουν αποθήκες όπλων εντός της Συρίας.

offtherecord.net.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter