ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καζάκης: «Η Ελλάδα θα σηκώσει κεφάλι μόνο αν φύγει από την Ε.Έ. και το ευρώ»!

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΑΖΑΚΗΣ. - 24 Φεβ 2017 - 9:04
Loading...

Στα πλαίσια των δράσεων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την πρόταση του μετώπου για την έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας μας, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, βρέθηκε στην Τρίπολη, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017.

Δημήτρης Καζάκης: «Η Ελλάδα θα σηκώσει κεφάλι μόνο αν φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ»!

«Ο κόσμος έχει μπαϊλντίσει με τόσα χρόνια σε μνημόνια» είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του, λίγο πριν την ομιλία που έκανε σε κατάστημα της Πλατείας Άρεως όπου υπήρχε αρκετός κόσμος που ήταν εκεί για να ακούσει τον κ. Καζάκη.

Μίλησε για εναλλακτική λύση που προβλέπει έξοδο από την ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ, για να διαγραφεί το χρέος, να χρηματοδοτηθεί η Ελληνική οικονομία, με δικά μας μέσα και να ελέγξουμε την παραγωγή μας.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι εντάχθηκε στο Ε.ΠΑ.Μ., ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Γεννηματάς.

Ο εκπρόσωπος του Ε.ΠΑ.Μ. Αρκαδίας Γιώργος Καρούντζος άνοιξε την εκδήλωση και τόνισε ότι το θέμα αφορούσε την πρωτογενή παραγωγή και το μέλλον της στην Ελλάδα.
Παρόντες ήταν επίσης ο Δημήτρης Κυπριώτης που είναι Οργανωτικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ., Ο Όθων Κουμαρέλλας που είναι Αρκάς και μέλος της Πολιτικής Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. και ο Μιχάλης Αριδάς.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter