ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΖΑΚΗΣ : Λαϊκό προσκύνημα χωρίς λαό.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΖΑΚΗΣ. - 1 Ιούν 2017 - 12:31
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΓια πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας εκτίθεται σωρός πολιτικού, πρώην πρωθυπουργού, σε λαϊκό προσκύνημα κι ο λαός αδιαφορεί τελείως. Η απουσία του λαού από το λαϊκό προσκύνημα ήταν κάτι περισσότερο από εκκωφαντική. Τόσο πολύ πού ούτε οι κάμερες δεν μπόρεσαν να συγκαλύψουν.

Ο λαός και ιδιαίτερα ο λαός της ΝΔ έδωσε την έμπρακτη απάντησή του στην οικογένεια Μητσοτάκη, η οποία ποδοπάτησε κάθε ιερό και όσιο προκειμένου να χρησιμοποιήσει το λείψανο για τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Έδωσε επίσης έμπρακτη απάντηση και στη συμμορία των αγιογράφων από δεξιά και αριστερά, που άρπαξαν την ευκαιρία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ο λαός μας που τίμησε μαζικά ακόμη και τον δικτάτορα Μεταξά, γιατί θεωρούσε ότι είπε το ΟΧΙ, έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας σ’ όλους αυτούς που ούρλιαζαν για να τρομοκρατηθούν όσοι και μνήμη διαθέτουν και λογική και αξιοπρέπεια. Έδειξε στην πράξη πώς όποιος δεν σέβεται τους νεκρούς της καθημερινότητας και της βιοπάλης, όποιος δεν σέβεται το παιδί του διπλανού που μένει άνεργο, ή τον πατέρα του γείτονα που μένει χωρίς σύνταξη, όποιος δεν σέβεται την πατρίδα και στην πρώτη ευκαιρία την ξεπουλά και μάλιστα στον πρώτο τυχόντα μαφιόζο, όποιος ζητά το αίμα του ελληνικού λαού επί πίνακι επειδή διαμαρτύρεται, αυτός δεν μπορεί να απαιτεί κανενός είδους σεβασμό μετά θάνατο.


 

Η περίοδος του ψεύδους και της απάτης πέρασε οριστικά. Ο λαός μας έμαθε να μην άγεται και να μην φέρεται. Έμαθε με τον σκληρό τρόπο να απαντά στους φραγκολεβαντίνους και νεοβαυαρούς ότι όχι ο νεκρός δεν δεδικαίωται. Έμαθε επιτέλους να απαντά με την πράξη του σ’ όσους ουρλιάζουν με τους κυνόδοντες να στάζουν αίμα «ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς!» με το μόνο αληθινό: Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Κι έτσι άφησε μόνο τον υπόκοσμο της επίσημης πολιτικής και τα τρωκτικά του δημόσιου ταμείου, αλλά και του δημόσιου πλούτου, να θρηνούν για τον εκλιπόντα προστάτη τους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_1.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter