ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καθυσυχάζει το ΓΕΕΘΑ για τις Μετακινήσεις Στρατευμάτων …Σε βάθος χρόνου «λένε» η αναδιοργάνωση

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 5 Απρ 2018 - 21:38
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΑπο μια Πίτα όσα κομμάτια και να μοιράσεις στο τέλος όλο τα περιεχόμενο το ίδιο θα είναι …Λέει ο σοφός λαός μας και όπως πάντα έχει δίκιο!!

Τρόμαξαν κάποιοι γιατί θα μετακινηθούν Μονάδες και Προσωπικό στον Έβρο και τα νησιά και πήραν φωτιά τα Κινητά και τα Σταθερά ,μην τυχόν και πάνε τα βλαστάρια τους να πολεμήσουν και δεν αναφερόμαστε μόνο σε Οπλίτες ….

Το ΓΕΕΘΑ βέβαια φρόντισε να τους καθησυχάσει…Ενώ την ίδια ώρα έχουν πάρει φωτιά στα μπατζάκια μας κάποιοι ακόμη και τώρα φροντίζουν να μας λένε (Ολα εξαιρετικά ))

Πηγές του Υπουργείου Άμυνας σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η όποια μεταφορά προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης τους που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται σε βάθος χρόνου.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η αλλαγή του τρόπου κατάταξης νεοσυλλέκτων που ήδη εφαρμόζεται από τη 2018 Β ΕΣΣΟ, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Ευτυχώς που έγινε δηλαδή η αναδιοργάνωση και γεμίσαμε Στρατιώτες; …Μήπως να μας αναφέρουν και το ποσοστό των οπλιτών που παρουσιάστηκαν τελικά στις Μονάδες & όχι στα ΣΥΠΟ ;

veteranos

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter