ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 6 Δεκ 2017 - 9:24
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΤο γνωστό κόλπο (και με τον λαγό και με τον κυνηγό…) εφαρμόζουν τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της πώλησης της ΔΕΗ – την οποία κάποτε θεωρούσαν casus belli (αιτία πολέμου).

Έτσι, από τη μία η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί και υπογράψει τα πάντα κι από την άλλη κάποια βουλευτάκια το παίζουν… αντιστασιακοί.

Με πρώτο… αντιστασιακό τον ντρούλη-χοντρούλη Φίλη, ο οποίος υποστήριξε ότι «με αυτή τη συμφωνία, μικραίνει η ΔΕΗ», αλλά δεν διευκρίνισε αν θα υπερψηφίσει ή όχι τη συμφωνία. Διότι, ασφαλώς και θα την υπερψηφίζει, αλλά με… «βαριά καρδιά», με «πόνο ψυχής», με… «δάκρυα στα μάτια» και τα λοιπά, και τα λοιπά…

Κάποιο άλλο βουλευτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, ονόματι Σέλτσας (εκλεγείς στον νομό Κοζάνης), προχώρησε ακόμα παραπέρα, μιλώντας για «ξεπούλημα» της ΔΕΗ και προσθέτοντας…«αλλά δεν ξέρω αν θα καταψηφίσω». Ασφαλώς και δε θα καταψηφίσει! Αυτό έλλειπε!

Επίσης, γέλια προκαλεί η παρουσία και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στην χθεσινή συγκέντρωση στην πόλη τους, εναντίον της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και μια φήμη πως δεν είναι σίγουρο αν χρειάζεται νέα νομοθετική ρύθμιση για την πώληση της ΔΕΗ, οπότε μπορεί να μην γίνει καθόλου ψηφοφορία. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα γίνουν… αντιστασιακοί ακόμα και τα λαμόγια που την… υπέγραψαν!

(ΥΓ): Ουστ!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter