ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 17μμ.

ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 3 Ιαν 2017 - 21:05
Loading...

Στις 8-1-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00 η ομάδα «Έλληνες σε Αυτοάμυνα» θα είναι για άλλη μια φορά στην Πλ. Συντάγματος για να αντιδράσουμε ενάντια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της χώρας μας και τη σταδιακή αντικατάσταση των γηγενών από τους λαθρομετανάστες.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Έλληνες που αισθάνονται ελεύθεροι και επιθυμούν να διαδηλώσουν μαζί μας χωρίς χρώματα, ιδεολογίες και κόμματα που μας διχάζουν.

Στις 8-1-2017 εμείς οι Έλληνες ενωμένοι και συνασπισμένοι θα διαδηλώσουμε στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στη Λάρισα.

Αρκετές πατριωτικές ομάδες θα συμμετέχουν σ’ αυτό το κάλεσμα αντίστασης στην προσπάθεια εξόντωσης της φυλής μας και εκδίωξης μας από το φυσικό μας χώρο.

Ζούμε σε αντίξοες συνθήκες ενός πολέμου οικονομικού, ψυχολογικού, ακόμη και εσωτερικού από το ίδιο μας το κράτος με όλες του τις αποφάσεις και τους Νόμους που ψηφίζει.

Έχουν αφήσει ανοικτά και απροστάτευτα τα σύνορά μας (ακόμη και με έναν Πρωθυπουργό να λέει δημόσια ότι δεν έχουμε θαλάσσια σύνορα) και παρέχουν άσυλο σε όλους τους λαθρομετανάστες και παράλληλα καλύπτουν και τις άμεσες ανάγκες τους όπως στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ ενώ για τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες μόνο βαριά φορολόγηση και ατελείωτα προβλήματα σε όλους τους τομείς.

Έχουν πλήξει σε βάθος τις πολιτιστικές μας ρίζες, τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τα ήθη και έθιμά μας και έχουν ψηφίσει τους Νόμους περί ιθαγένειας (για να τους κάνουν Έλληνες πολίτες), ρατσισμού (για να μην αντιδράμε) και αγροτών (για να τους παράσχουν και κομμάτια γης) για τους λαθραία εισερχόμενους αλλοδαπούς.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ!!! ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ!!! ΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter