ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 9 Ιαν 2017 - 22:09
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, προ ημερών έδειξε για μια ακόμη φορά, το πόσο επιζήμια ήταν για τον Πλανήτη η οκταετής παρουσία του στον “Λευκό Οίκο”. Από τη στιγμή που η εκλεκτή της “καρδιάς” του και εκλεκτή της ΝΤΠ – όπως και ο ίδιος – Χίλαρι Κλίντον έχασαν τις εκλογές για την Προεδρεία των ΗΠΑ, βιάζονται άρον – άρον πριν την εγκαθίδρυση του νέου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ (20 Ιανουαρίου), να κλείσουν διάφορα ανοικτά ζητήματα, όπως το Κυπριακό, δημιουργώντας στο νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ αποδοχή των νέων δεδομένων μέσω τετελεσμένων γεγονότων.

“Πραξικόπημα” κατά του Τραμπ το ψήφισμα του ΟΗΕ κατά των Ισραηλινών εποικισμών.

Ο κρυφο-ισλαμιστής Μπάρακ Ομπάμα, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τον “Λευκό Οίκο”, που επί 8 χρόνια τον μαύρισε με την πολιτική του, “ανάγκασε” τα μέλη του ΟΗΕ, Σενεγάλη, Μαλαισία, Βενεζουέλα και Νέα Ζηλανδία να καταθέσουν στο 15μελές Συμβούλιο Ασφαλείας προς ψήφιση, ψήφισμα κατά των Ισραηλινών εποικισμών στη Δυτική Όχθη. Στην οποία ψηφοφορία τα 14 από τα 15 τακτικά μέλη ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος και το μέλος των ΗΠΑ δήλωσε απλά αποχή. Επί της ουσίας υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός του Μπάρακ Ομπάμα από πλευράς Ουάσιγκτον, όταν η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ ήταν να ασκηθεί βέτο. Έτσι, αυτή η απόφαση που απαιτεί τον τερματισμό της ισραηλινής εποικιστικής δραστηριότητας στα παλαιστινιακά εδάφη, δημιουργεί τετελεσμένο γεγονός που θα είναι εξόχως δύσκολο να ανατραπεί όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο “σημαδεμένος” παραδίδει όλη την Κύπρο στην Τουρκία.

Επί οκτώ χρόνια που ο κρυφο-ισλαμιστής Μπάρακ Ομπάμα ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια, ωστόσο, διάλεξε να το κάνει 20 ημέρες πριν παραδώσει την Εξουσία στον διάδοχό του στον “Λευκό Οίκο”.

Αντίθετα, αυτός ο ίδιος άνθρωπος αρνήθηκε πεισματικά επί 8 συναπτά έτη να υλοποιήσει την καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (353 /20 Ιουλίου 1974) για την Τουρκία, που αφορά την παράνομη κατοχή της Κύπρου. Όταν η Τουρκία έχει καταδικασθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο από το Συμβούλιο Ασφαλείας, περί του εποικισμού της Κύπρου. Όταν ο κρυφο-ισλαμιστής Μπάρακ Ομπάμα δεν τόλμησε ποτέ να ψελλίσει μια κουβέντα για τον εισβολέα τουρκικό στρατό, κατά παράβαση της διεθνούς νομιμότητας. Αντί αυτού, προσπαθεί πριν από την αποχώρησή του από το “Λευκό Οίκο”, να παραδώσει όλη την Κύπρο στον Ερντογάν.

Που έχεις χάσει τον πατριωτισμό σου Πάνο Καμμένε;

Συνεπικουρούμενος από τους μειοδότες Αναστασιάδη – Κυπριανού (ΑΚΕΛ), Τσίπρα – Καμμένου!!

Ωστόσο, από τον Αναστασιάδη, υπέρμαχο του προδοτικού Σχεδίου Ανάν και τους αρχιμπολσεβίκους Κυπριανού και Τσίπρα δεν περιμέναμε άλλη στάση, παρά μόνο αυτή της εθνικής μειοδοσίας.

Όμως, ο Πάνος Καμμένος, που διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά τον πατριωτισμό του, συμφωνεί με τη “λύση” που παραδίδει την Κύπρο στην Τουρκία;

Συμφωνεί με την προδοτική θέση του Έλληνα Πρωθυπουργού: “εμείς θα συμπαρασταθούμε σε ότι αποφασίσει η Κυπριακή πλευρά”;

Σε αυτήν την περίπτωση, τι σόι εγγυήτρια δύναμη είμαστε όταν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και απεμπολούμε το τεράστιο δικαίωμά μας, να δρομολογήσουμε στις εξελίξεις το συμφέρον της Πατρίδος μας;

Παρά ταύτα, σε αυτούς, που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τους καταγράψει με τα μελανότερα χρώματα, θα τους απευθύνω τους λόγους του σαρανταπληγιασμένου από τους Τούρκους, Στρατηγού Μακρυγιάννη, όταν το σπίτι του το περικύκλωσαν οι χωροφύλακες: “Γκιντί (μάλλον κωλόπανα) πουλημένα κριγιάτα (κρέατα) της τυραγνίας, οπαδοί της αδικίας και της ατιμίας”.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να μάθουμε, σε τι ακριβώς διαφέρουν οι Τσίπρας, Καμμένος, Αναστασιάδης και Κυπριανού, από τους Ιωαννίδη και Καραμανλή (του αρχιεκτελεστή της Συνθήκης της Ζυρίχης το 1959, που με βάση αυτή προωθείται σήμερα η εκχώρηση όλης της Κύπρου στους Τούρκους);

Εκείνοι παρέδωσαν στους Τούρκους τη μισή Κύπρο, οι σημερινοί την παραδίδουν ολόκληρη!!

Που ακριβώς βρίσκεται η ηγεσία του Στρατού μας;

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, λίγο πριν από τη νέα προδοσία της Κύπρου είναι απούσα. Ενώ γνωρίζει πολύ καλά τη γεωστρατηγική και τη γεωπολιτική αξία της Κύπρου για τη Μητέρα Ελλάδα, που κάποιοι προδότες ελληνόφωνοι την μετέτρεψαν σε κακή μητριά!!

Γνωρίζει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεών μας, πως αν δοθεί στο Κυπριακό ζήτημα η λύση που προωθούν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, η Κυπριακή Δημοκρατία θα διαλυθεί παντελώς, παρ΄ ότι είναι μέλος της ΕΕ; Θα διαλυθεί ως εθνική οντότητα ο κυπριακός ελληνισμός; Θα έχει την τύχη του ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως, της Ίμβρου και της Τενέδου;

Αφού έχουν λοιπόν γνώση, γιατί δεν αντιδρούν; Σκέπτονται το μηνιάτικο και κάνουν αγώνες προκειμένου να το περισώσουν; Και την Πατρίδα την σκέπτονται;

Διότι με τη “λύση” που προωθούν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, ο Ερντογάν θα “αλώσει” όλη την ελληνική ΑΟΖ, από την Κρήτη έως και την Κύπρο. Σε δεύτερη φάση θα “καταπιεί” όλο το Αιγαίο αρχιπέλαγος!!

Εκτός και εάν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας, συμμετέχει στο colpo grosso υπέρ της νέας Εθνικής Προδοσίας!! Όπως ακριβώς η Ιωαννιδική στρατιωτική ηγεσία του 1974, με τους Γκιζίκη (ΠτΔ), Μπονάνο (Α΄ ΓΕΕΘΑ), Γαλατσάνο (Α΄ ΓΕΣ), Αραπάκη (Α΄ ΓΕΝ), Παπανικολάου (Α΄ ΓΕΑ).

Μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η Ρωσία.

Επειδή τη Ρωσία δεν την εξυπηρετεί μια τέτοια “λύση” του Κυπριακού, επιδιώκει να τηρηθεί η διεθνής νομιμότητα, όπως άλλωστε το δήλωσε και ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας

Σεργκέι Λαβρόφ, στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα. Γι΄ αυτό θα προσπαθήσει να καθυστερήσει τη λήψη της οριστικής απόφασης, μέχρι τουλάχιστον της ημερομηνίας ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Θα “πουληθεί” και ο Κοτζιάς;

Γράφαμε προ ημερών ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, χαράζει δική του εξωτερική πολιτική, αντίθετη με αυτή του Αναστασιάδη και του Τσίπρα. Λέγαμε, ότι ο Νίκος Κοτζιάς δεν δέχεται μετά τη διευθέτηση του Κυπριακού, τις εγγυήτριες δυνάμεις (Αγγλία, Ελλάδα, Τουρκία), αφού η Κύπρος θα είναι κυρίαρχο κράτος. Δεν θέλει τη σταδιακή αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής (για την οποία συμφώνησαν στην Αθήνα Ομπάμα και Τσίπρας), αλλά την άμεση αποχώρηση αυτών. Θέλει την άμεση μείωση των εποίκων στο Νησί, όταν η Τουρκία το τελευταίο χρονικό διάστημα τους έχει αυξήσει. Θέλει να αυξήσει τον αριθμό των ελληνοκυπρίων προσφύγων σε κατεχόμενες περιοχές (Μόρφου, Αμμόχωστο), αντίθετα από τον Ερντογάν που κάτι τέτοιο δεν το δέχεται.

Ωστόσο, μας μπαίνουν πονηρές σκέψεις στο μυαλό, από το ταξίδι του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, στην έδρα του ΟΗΕ όπου είχε συνάντηση την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, με το νέο Γενικό Γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Αντόνιο Γκουτιέρες και στην οποία συνάντηση κυρίαρχο θέμα ήταν το κυπριακό!!

Το ερώτημα που τίθεται, είναι σε τι εξυπηρετούσε αυτή η συνάντηση αφού σε λίγες ημέρες (12 Ιανουαρίου) θα υπήρχε επίσημη συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το Κυπριακό; Μήπως έπρεπε να πιεστεί ο Νίκος Κοτζιάς για να χαμηλώσει τις θέσεις του;

Να επαναστατήσει ο Μητροπολίτης Κύπρου.

Η Τουρκία διαχρονικά, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ, έβρισκε άξιους αντικαταστάτες της χάραξης της εθνικής πολιτικής της. Ο Ερντογάν σήμερα είναι ένας μεγάλος ηγέτης για την Τουρκία. Το ίδιο πιστεύουμε θα είναι και εκείνος που θα τον διαδεχτεί.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, μετά τον Βενιζέλο και το Μεταξά, υπάρχει πολύ μεγάλη ένδεια. Υπάρχουν μόνο Πρωθυπουργοί δούλοι της Εξουσίας και υποτακτικοί των ξένων συμφερόντων που επιβουλεύονται την κυριαρχία της αγαπημένης μας Πατρίδας!!

Γι΄ αυτό, σε τούτες τις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα, ζητάμε για άλλη μια φορά από τον Μητροπολίτη Κύπρου, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄, να σηκώσει το λάβαρο της Επαναστάσεως στη Μεγαλόνησο, κερδίζοντας τον απαραίτητο χρόνο μέχρι την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Γιατί, εάν είναι να δοθεί μια καταστροφική “λύση” για την Κύπρο, ας μείνει το ζήτημα ως έχει, για να ελπίζουμε ότι θα λυθεί, όταν θα παρουσιασθεί για την Ελλάδα ο μεγάλος ηγέτης!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter