ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: ΣΩΖΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PARADISE!

ΕΛΛΑΔΑ. - 11 Νοέ 2017 - 20:23
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΟυαί ! Ηταν Υπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν βγήκε ο Ξηρός και εξαφανίστηκε!

Γιάννης Ντάσκας

Οι εξελίξεις είναι παράλληλες και προβληματίζουν ανάλογα και για τις συμπτώσεις και για την ουσία κάθε μιας.

1. Ήρθε αυτές τις ημέρες στο φως η δεύτερη φουρνιά των PARADISE PAPERS και αυτή η φουρνιά αφορά τόσο σημαντικά πρόσωπα όσο είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ, των ΠΑΝΑΜΑ και του Αντώνη «νάχαμε 10 Παπασταύρους» Σαμαρά.
2. Οι «θεσμοί» έρχονται να πιέσουν την Ελληνική Κυβέρνηση να να παραδώσει στα νύχια των αρπακτικών τους τις πρώτες κατοικίες Ελλήνων που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τις Τράπεζες, επειδή οι ξένες κυβερνήσεις διέλυσαν τις Ελληνικές τράπεζες και την ελληνική κρατική οικονομία.!
3. Ο Ντάίσενμπλουμ φεύγοντας απο την θέση του προέδρου της Επιτροπής παραδέχεται ότι άρπαξαν περιουσίες του κόσμου για να σώσουν τις δικές τους τράπεζες, που ήταν εκτεθειμένες διεθνώς και προς ελληνικές.
4. O υπουργός οικονομικών της Γαλλίας καταγγέλλει δημόσια, ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός αδικήθηκαν και πλήρωσαν αυτά που δεν έπρεπε να πληρώσουν με τα Μνημόνια κλπ.
5. Ο Νίκος Νικολόπουλος με παρέμβασή του καταγγέλλει τα αρπακτικά των θεσμών γράφοντας στη Βουλή ότι στοχεύουν στην αρπαγή περιουσιών αξίας 80 δις σε ένα ποσό που είναι…

Η συνέχεια στο http://theodorovias.blogspot.gr/2017/11/paradise.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter