ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μήνυμα από φίλη της Δώρας! Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης έδειξε τον δολοφόνο της Δώρας μας από την πρώτη στιγμή .Της οφείλουμε ένα ευχαριστώ.

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 8 Νοέ 2017 - 12:29
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΕίμαι φίλη της Δώρας  και για μένα ο χρόνος σταμάτησε εκείνο το απόγευμα που η αγαπημένη μου φίλη άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στον Γιάννη της . Την τελευταία κλήση που της έκανα θα την κρατήσω για πάντα στην μνήμη του κινητού μου , όπως και το ίδιο το κινητό μου .

Πολλά ακούστηκαν μέχρι να βρεθεί το τέρας που της αφαίρεσε την ζωή για να πάρει την δόση του . Ένα τέρας που όλοι μας φτιάξαμε και που πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία . Μέσα στην παραζάλη  που προκάλεσε η δολοφονία της , στο χάος στις ερμηνείες και στις παρερμηνείες που έφτασαν στο σημείο να δείξουν ως δολοφόνο της  Δώρας τον ίδιο της τον πατέρα που πονούσε για τον χαμό του παιδιού του , μια ομάδα αστυνομικών με καθαρή λογική έδειξε αυτό που αποδείχτηκε τελικά .

Δεν ξέρω εάν  είναι κάποια ειδική υπηρεσία της αστυνομίας  , δεν ξέρω εάν τους δω ποτέ μου γιαυτό μέσα από εδώ θέλω να τους πω ένα  ευχαριστώ για την δική τους ευαισθησία

 Ενδεικτικά  αναφέρομε εδώ http://www.triklopodia.gr/ο-υ-α-αποκαλύπτουμε-φωτογραφία-του-δολ/

Evi Pap

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter