ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχητικό 6ης γενιάς παρουσιάζει η LM – Στην Ελλάδα πάνε για εκσυγχρονισμό των F-104 Starfighter

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 19 Σεπ 2017 - 22:20
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΕνώ στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την πολιτική ηγεσία να διαθέσεις δύο δισ. δολ. για να αναβαθμίσει τα F-16 τρίτης γενιάς στις ΗΠΑ η κατασκευάστριά τους Lockheed Martin παρουσιάζει το σχέδιο της 6ης γενιάς μαχητικών που θα συμπληρώσει στο πεδίο της μάχης τα F-35A: Το μαχητικό 6ης γενεάς που εξελίσσει η Lockheed Martin, που θα συμμετάσχει στη διαγωνιστική διαδικασία του προγράμματος αεροπορικής κυριαρχίας επόμενης γενεάς (NGAD: Next Generation Air Dominance) και θα αντικαταστήσει το F-22 Raptor.

Καθώς πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της σχεδιαστικής σύλληψης είναι υψηλής διαβάθμισης, τα ακόλουθα αποτελούν εκτιμήσεις από παρατηρητές των εξελίξεων του προγράμματος.

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το NGAD θα είναι ένα μικρού μεγέθους και υψηλής ευελιξίας επανδρωμένο μαχητικό, που πιθανότατα θα είναι υπερηχητικό, μακράς εμβέλειας, με υψηλή αντοχή σε κυβερνοεπιθέσεις, μορφοποιούμενες επιφάνειας, ικανότητα αυτο-επισκευής και δυνατότητα μεταφοράς οπλικών συστημάτων λέιζερ.

Εμείς στην Ελλάδα με την φόρα που έχουμε πάρει στον εκσυγχρονισμό παλαιών αεροσκαφών (P-3B, εξήντα ετών και ίσως F-16, 25 ετών) μπορεί να αποφασίσουμε σε μια παράλληλη εξέλιξη, να εκσυγχρονίσουμε τα F-104 Starfighter της Lockheed Martin για λόγους «ομοιοτυπίας»…

pronews.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter