ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Σεπ 2017 - 20:51
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΗ τελευταία και πλέον ισχυρή πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, ίσως να ήταν πολύ ισχυρότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις, σύμφωνα με νέα ανάλυση αμερικανικής ερευνητικής ομάδας.

Πρώιμες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για έκρηξη ισχύος περίπου 100 κιλοτόνων: Η βόμβα που κατέστρεψε την Χιροσίμα το 1945 είχε ισχύ 15 κιλοτόνων.

Νέα ανάλυση ομάδας του Αμερικανοκορεατικού Ινστιτούτου, του Πανεπιστημίου Johns Hopkins School κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τελευταία πυρηνική δοκιμή της Πιονγιανγκ ήταν πολύ ισχυρότερη.

Ενημερωμένα σεισμικά δεδομένα, δείχνουν ότι το μέγεθος του σεισμού που προκλήθηκε ήταν μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις, φτάνοντας τα 6,1 με 6,3 ρίχτερ. Αυτό σημαίνει ότι η ισχύς της βόμβας ήταν περίπου 250 κιλοτόνων-17 φορές μεγαλύτερη από την έκρηξη της Χιροσίμα!

Οι νέοι αυτοί υπολογισμοί, είναι πολύ υψηλότεροι από τους αντίστοιχους της αμερικανικής κυβέρνησης και των συμμάχων της. Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών υπολόγιζαν την έκρηξη στους 140 κιλοτόνους, η Ιαπωνία στους 160 και η Νότιος Κορέα στους 50.

thinknews.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter