ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετά τα ανωτέρω και τη σημερινή ολοκλήρωση μετατροπής της Ελλάδας οριστικά (κατά τη γνώμη του Άλεξις) στο πλέον μοντέρνο …

ΕΘΝΙΚΑ. - 18 Μαΐ 2017 - 18:31
Loading...

…νεοναζιστικό οικονομικό Νταχάου της ΕΕ, αναμένεται να τον δούμε να φορά γραβάτα.

«Η σημερινή δεύτερη γερμανική κατοχή της Ελλάδας μετέτρεψε επίσης με την χρήση των κατωτέρω όλην την Ελλάδα,  σε ένα  εξελιγμένο γερμανικό οικονομικό κρεματόριο  τύπου Νταχάου. Με αξιωματικούς του καιοικονομικούς «δολοφόνους» του Ελληνισμού τους εκάστοτε κυβερνώντες,  πρωθυπουργό και υπουργούς του. Καικατώτερο προσωπικό του κρεματορίου όλους τους μνημονιακούς βουλευτές»
 Κύριοι Βουλευτές,
 Η σημερινή δεύτερη γερμανική κατοχή της Ελλάδας είναι σαφώς χειρότερη από τηνπρώτη.
Γιατί η νυν νεοναζιστική κατοχή,  πέραν της υποδούλωσης της Ελλάδας, έχει μετατρέψει όλες τις «αντιστασιακές οργανώσεις» της χώρας (συνδικαλιστικές κτλκομματικές,ΜΗ.ΚΥ.Ο, «αντιρατσιστικές» κτλ, όλες,Αντιρατσιστικά συλλαλητήρια (Antiracist demonstrations 22 March 2014)) σε φανερές ή κρυφές«γερμανοτσολιαδικές».
Και έχει μετατρέψει σε τυφλό  παγκοσμιοποιημένο νεοταξικό «πιστό» της και τον νυν Παπικό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών (Ποιοί κρύβονται πίσω απο την γενοκτονία των Ευρωπαίων καιΚατοχικό Δάνειο.
Μετέτρεψε επίσης με την χρήση των ανωτέρω όλην την Ελλάδα,  σε ένα  εξελιγμένογερμανικό οικονομικό κρεματόριο  τύπου Νταχάου. Με «αξιωματικούς του καιοικονομικούς δολοφόνους» του Ελληνισμού,  τους εκάστοτε κυβερνώντες,  πρωθυπουργόκαι υπουργούς του.
Και με «κατώτερο προσωπικό του κρεματορίου» όλους τους μνημονιακούς βουλευτές.
Με χρήση επιπλέον νέων εξελιγμένων μεθόδων, η παρούσα νεοναζιστική κατοχή, δενληστεύει πλέον ως κλέφτης, ως η πρώτη γερμανική κατοχή τον κινητό πλούτο τωνΕλλήνων.
Και χωρίς ούτε ένα νυν κατοχικό «υπουργό» αντάξιο του Έλληνα κατοχικού υπουργού της πρώτης γερμανικής στρατιωτικής κατοχής, του  Σωτήριου Κοτζαμάνη. Που υποχρέωσε τον Χίτλερ να υπογράψει το κατοχικό δάνειο από την Ελλάδα (τελευταίο συνημμένο) .
 
Σήμερα η κατοχή, με χρήση των ανωτέρω «υπηρετών» της και των νέων εξελιγμένωνμεθόδων της, μπορεί από το γραφείο ενός συμβολαιογράφου να δημεύει ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑτην περιουσία των Ελλήνων
 
Ή να κλέβει μέσω της ξένης «γερμανικής» Αρχής Δημοσίων εσόδων, τις καταθέσεις τωΕλλήνων.
 
Με διαφημιστές του έργου της όχι μόνον έναν Γκαίμπελς, αλλά στην κατεχόμενη Ελλάδα,  σχεδόν όλα τα ΜΜΕ με τους δημοσιογράφους τους (άλλοι ιδεολογικά και άλλοιυποχρεωτικά  για λόγους επιβίωσης).  
 
Συντονιζόμενα, άγνωστον πώς, από κάποιο ευρωπαϊκό ή κατοχικό κέντρο
 
Επίσης η κλοπή  του Εθνικού πλούτου μοιάζει αστεία, από την πρώτη ναζιστική κατοχή. Συγκρινόμενη με την σημερινή κλοπή ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, με την βοήθεια όλων των«αντιστασιακών» οργανώσεων και εκτελεστές της κλοπής,  τους ανωτέρω υπαλλήλουςτης «γερμανοστολιάδες».
Τέλος η παρούσα γερμανική κατοχή δεν γενοκτονεί πλέον δια των όπλων,  αλλά οικονομικά.
Έχοντας οδηγήσει αποκρυπτόμενο πλέον αριθμό Ελλήνων σε αυτοκτονία ή υποψήφιων για αυτήν.
Και εμποδίζοντας για προφανείς λόγους πολλούς νέους μας (άνεργοι και  επιβιώνοντες με δυσκολία) να δημιουργήσουν οικογένεια με τέκνα. Και έχοντας οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες νέους μας στη φυγή στο εξωτερικό.
Που τους «αντικαθιστά» ηθελημένα, προγραμματισμένα (ήδη από το 1996, θυμίζω,Σημίτης, σε ευχαριστώ Αχμέτ που διάλεξες την χώρα μας) «νεοναζιστικά» (συνημμένο ήhttp://antipliroforisi.blogspo t.gr/2012/12/blog-post_25.html ),  με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Μετά τα ανωτέρω και τη σημερινή ολοκλήρωση μετατροπής της Ελλάδας οριστικά (κατάτη γνώμη του Άλεξις) στο πλέον μοντέρνο νεοναζιστικό οικονομικό Νταχάου της ΕΕ,αναμένεται να τον δούμε να φορά γραβάτα.
Ευριπίδης Μπίλλης
Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter