ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετενσάρκωση του Κυρίου – Άγιος Γεώργιος Τροπαιοφόρος H μετενσάρκωση του προφήτη ΗΛΙΑ…

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 8 Ιαν 2017 - 22:02

  (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) ,Ιωάννης ο πρόδρομος o βαπτιστής ,Μητροπολίτης Λεμεσού  κ.κ Χρύσανθος

[Ο αντίχριστος και η συντέλεια του κόσμου-

Ο Προφήτης Ηλίας: το κομμάτι αυτό περιλαμβάνεται μονό στην ιταλική  μετάφραση  της διδαχής και όχι στο ελληνικό κείμενο της]

Ένα πράγμα θέλω να σας φανερώσω και ηξεύρω  πως θελα σας κάψω την καρδιαν,αμη τι να κάνω και   εγώ, οπού μου λέγει ο Χριστός μου, πως, αν δεν σας το φανερώσω, με θανατώνει και με βάνει  εις τη κόλασιν.

Μας λέγει η θεία Γραφή και το άγιον και ιερόν του Χριστού Ευαγγέλιο  πως εις τον  όγδοον αιώνα θέλει χαλάσει  ετούτος κόσμος  και θέλει στείλει πρωτύτερα   τον προφήτη Ηλία να διδάξει τους χριστιανούς να φυλάγου την πίστη τους, διότι ύστερα  θέλει έρθει ο αντίχριστος Αδελφοί μου, ο αντίχριστος είναι άνθρωπος , όπου έχει κακήν γνώμη και έχει τον διάβολο μέσα του και λέγει πως είναι Θεός, θέλετε να μάθετε που βρίσκεται ?Eδω εις το κόσμο περιπατεί ο προφήτης  Ηλίας, αδελφοί μου, τόσες χιλιάδες χρόνους και εξεύρει ο θεός που τον έχει φυλαγμενον  εως την σημερον. Εδώ  κοντά είναι και αυτός. Τα λόγια  όπου σας λέγω εγώ εκείνου είναι. Και μην καρτερείτε , χριστιανοί μου άλλον προφήτη Ηλία να σας  διδάξει. Ο προφήτης Ηλίας δεν εχει φανερωθεί εις τον κόσμο μόνο ο ζήλος του και η διδασκαλία τουεχει να φανερωθει  εις τον κόσμο . ετουτα τα δυο με αξίωσε ο θεός  και μου τα χάρισε και μην καρτερείτε άλλο να σας διδαξει. Τι καρτερουμε τωρα αδελφοι μου.?      Πειναις διψαις  και θανατικον μεγαλον,οπου να μην προφταίνουν οι ζωντανοί να θάφτουν τους πεθαμένους . Να δίνετε χίλια φλουριά και να μην ευρίσκετε  ολίγo  ψωμί και μιαν σταλαγματιά νερό. Θελα γίνει  σεισμός μέγας να πέσουν τα σπίτια, τα βουνά  να γέννουν ένας κάμπος, η θάλασσα να ανέβει :15: πήχες νερό , από τα υψηλότητα βουνά .   Ο ήλιος και το φεγγάρι να σκοτίσουν, τα άστρα να πεσουν  από τον ουρανό.

Ο ουρανός και η γη  τα πάντα  θέλουν καγεί και ο κόσμος όλος θέλει αποθάνει. Πότε θελα γίνει αυτά? δεν μου είπε ο Χριστός μου. Ηξευρη αυτός. Ηξευρη και την μέρα ηξευρη και την ωραν.

Μόνον τώρα ογλήγορα ,τώρα κοντά των σημείων δεν καρτεράμε άλλο να ιδωμε παρά τον πανάγιο Σταυρόν να λάμπει περισσότερο  από τον ηλιον .τότε θέλουν πέσει τα τέκνα του διάβολου οι εβραίοι να προσκυνήσουν, αμή δεν ωφελεί εκείνη η πίστης  τότες τι χεριάζετε    ?

Τότες θέλει λάμψη ο γλυκύτατος μου Ιησούς  Χριστός και θεός  εφτά φορές περισσότερο από  τον ήλιον και τότες θέλει κρίνει όλον τον κόσμο. Και να βάλει τους δικαίους εις το παράδεισο και  έχει να ανοίξει έναν πύρινο ποταμό να βάλει όλους τους άπιστους, ασεβείς και αιρετικούς να καίγονται αιωνίως  εις τη κόλαση. Ηξευρω , χριστιανοί         μου πως με περιγελούν  και με λεν ανόητο και τρελλον , καθώς και εις τον καιρόν του Νώε. Λέγει ο Χριστός μου, έτρωγα έπιναν  έκαναν πραγματείες ,αλισβερίσι . κοιμόταν ξέγνοιαστα ,εως όπου ηλθεν η οργή του κυρίου και τους εκαταποντισεν όλους. Τότες ελεγον ¨Νώε Νώε ,άνοιξε μας. Και αυτός τους έλεγε: Που ησταν τόσους χρόνους, όπου σας έλεγα ήταν βουλωμένα τα αυτιά σας και τα όμματα σας τετυφλωμενα και δεν τα εβλέπετε. Έτι λέγει και ο Χριστός μου. Καθώς τότε δεν ήκουον οι άνθρωποι έτσι και εις τη δευτέρα παρούσα δεν έχουν να πιστέψουν.

Πλην ο ουρανός  και η γη παρελεύσονται οι δε λόγοι μου ου μη παρελθωσι και τα ζωοποιά λόγια  έχουν να πληρωθουν . πλην εμείς τοιαύτη παραγγελία έχουμε από το κύριο μας ότι να μη μας μελλη τίποτες Άλλην  παραγγελία δεν έχουμε Αμή ψυχή και Χριστόν ,τον Κύριον  μας. Το κορμί μας ας το ψήσουν ας το τηγανίσουν, ημείς  ψύχη και  Χριστό  έχουμε να τα φυλάσσωμε. Τα οποία όλος ο κόσμος να πέσουν, εσύ δεν μας τα παίρνεις, έξω, αν τα δώσουμε μοναχοί μας. Όλες τις δουλειές του τις έχει ετοιμασμένες  να πλανάει  τους χριστιανούς να αρνηθούν την πίστη τους  να λέγει πως είναι ο Χριστός και θαύματα να κάνει κατά φαντασία και νεκρούς να αναστήσει. Και έχετε να του ειπείτε πως εμείς έχουμε την εικόνα του Χριστού μας και το ιερών Ευαγγέλιο και εσένα δεν σε ηξεύρομε. Όμως ανίσως και είσαι  ο Χρίστος, μεθαύριο να μας χωρίσεις το παράδεισο και τώρα δεν σε χρειαζομασθεν και πάγαινε όθεν θέλεις .

Όμως  πάλιν έχει να περπατά  να ειπεί πως είμαι η Παναγιά  και θαύματα να κάμνει και να του ειπείτε πως εμείς έχουμε την εικόνα της και δεν σε χρειαζόμασθεν, Αμή ανισως και είσαι η παναγιά  μεθαύριο να παρακαλέσεις το Κυριον ημών Ιησού Χριστόν  να μας ελευθέρωση από την κόλαση και να μας χαρίσει τον παράδεισο και τώρα δεν σε χρειαζομεσθεν! Πάγαινε άπου θέλεις.

Όμως πάλιν έχει να περπατή να ειπεί πως είμαι η Παναγία και θαύματα να κάμνει και να του ειπείτε εμείς έχομαι την εικόνα της και δεν σε χρειαζομασθεν ,Αμή ανίσως και είσαι η Παναγία  μεθαύριο να παρακαλέσεις  τον Κύριο  ημών Ιησού Χριστόν να μας ελευθέρωση από την κόλαση  και να μας χαρίσει τον Παράδεισο και τώρα δεν σε χρειαζόμαστε! Πήγαινε όπου θέλεις.

Τα ποιο πάνω τα αντέγραψα από το βιβλίο :Κοσμάς ο Αιτωλός ,του  Τάσου Δαρβερη ,Eεκδώσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ σελ  108, 109 (ο τίτλος είναι δικός μου)  Καταλάβατε ποιος ήταν ο Κοσμάς ο Αιτωλός? Ελπίζω να το καταλάβατε  ότι   ο Πατροκοσμας ήταν η μετενσάρκωση  του προφήτη Ηλία   είναι πεντακάθαρο

Δυνατά και Ελληνικά σας χαιρετώ όλους 

                                                     Δημήτρης Χρ. Παπαμιλτιάδης(  Κύπρος  2017.) 

 (ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ:<< Τίνα με λεγουσιν οι άνθρωποι είναι τον Υιόν του ανθρώπου? >>Και οι  μαθητές απάντησαν :<<Οι μεν Ιωάννη τον βαπτιστήν, άλλοι δε Ηλία, έτεροι δε Ιρεμίαν ή ένα των προφητών >>.Αμήν  λέγω ημίν, ουκ εγήγερται  εν  γεννητοίς γυναικών μείζων Ιωάννου  του βαπτιστού. Και ει θέλετε δεξασθαι, αυτός  εστίν Ηλίας  ο μέλλων  έρχεσθε ο έχων  ώτα ακούειν ακουετω>>   Κατά Ματθαίον   ιστ-     :13-14 ,ια:11, 14-15. ( Μετενσάρκωση προφήτη Ηλία)Κρύσταλλο οι λογοι  Του  Κυρίου μας.                                                                                           

-Θα ξαναγεννηθείτε  είπε ο Κύριος στους μαθητές του .

  – Κύριε πότε θα ξαναέρθεις ? πότε θα είναι η Δευτέρα  παρουσία    σου?

-<<Εγώ είμαι ο ων  o ην ο ερχόμενος  ο καθήμενος επί ίππου λευκού>>! Αλλά δεν γνωρίζω ποτέ θα έρθω  μόνον ο Πατέρας μου που είναι στον ουρανό γνωρίζει- Άγιος   Γεώργιος Τροπαιοφόρος – [ η μετενσάρκωση του Κυρίου  μας Ιησού Χριστού, ] Πιστός και Αληθινός  στον λόγο του. Κύκλους  κάνει η ζωή μας -Και ρώτησε  ο μαθητής  του Κυρίου – Πέτρος :Κύριε τι θα κάνεις με τον Ιούδα?

-<< Και αν θέλω μείνει  αυτός εως ότου έρθω,  τι σ’ενδιαφερει ? Συ ακολουθει με.>> (υπάρχουν δυο προφητείες περί ΙΟΥΔΑ  άθελα  μου  τις βρήκα  ζει ανάμεσα μας,  άρα  γεννήθηκε και ο  Κύριος και έχει γίνει και πάλι φως 

 <<Ιδού έρχεται  με τις νεφέλες και θα τον ιδεί το κάθε μάτι, κι εκείνοι ακόμη που τον τρύπησαν και πάνω του θα  θρηνήσουν  όλες οι φυλές της γης .Ναι ,αμήν.>>- Η αποκάλυψη  του Ιωάννη  μεταγραφή  Γιώργος Σεφέρης  εκδώσεις Ίκαρος- σελ 25  

Εγώ είμαι   ο ων ο ην  ο ερχόμενος ο Παντοκράτωρ , εγώ είμαι ο  Κύριος των κυρίων  ο Βασιλεύ των Βασιλέων  και θέλω έρθει με όλη μου την Δύναμη και με όλη μου την Δόξα.   Εγώ είμαι  η οδός και η αλήθεια  το  φως  όλου του κόσμου ,και όποιος θέλει  οπίσω μου έρθει. Του γυρίσαμε  την πλάτη όλοι μας , Ιεράρχες. Εκεί πάνω στον Σταυρό του Γολγοθά  γύρισε το πρόσωπο του προς τον ουρανό και είπε ο αίρων  την  αμαρτία του κόσμου, συγχώρεσε τους  πατέρα μου δεν ξέρουν τι  κάνουν(τώρα όλοι γνωρίζετε τι εκανετε, ουαι ουαι ουαι γης και ο αριθμός 7 προφ Τραχωνι σελ-57 ).   Ο προφήτης   Ηλίας   ήρθε και δεν ήταν άλλος από τον Αείμνηστο Μητροπολίτης Λεμεσού Χρύσανθο  το ίδιο και ο Ενώχ  -πάτερ Μιχαήλ από τα Ιωάννινα (ια:3) αυτά μας λεν οι Προφητείες  Τραχωνιου Λεμεσού , την μια φορά μάλιστα τον έφερε και ο καθήμενος  επί ίππου λευκού δηλαδή ο ίδιος ο Κύριος . Ξαναμελετάτε τες . Άραγε τι ήθελαν να μας  Οι προφητείες στο Τραχωνι Λεμεσού  τον τότε καιρό? Ότι ο Κύριος  γεννήθηκε  φέρει το όνομα Ιωάννης  και κουβαλά δυο  σταυρούς στον ώμο   και είναι ο καθήμενος επί ίππου λευκού  και έχει δυο καταγωγές,  και συμπίπτουν και με τις Προφητείες του Νοστράδαμου Μέχρι και την 7η σφραγίδα άνοιξε ο Κύριος και Θεός μας στις προφητείες Τραχωνιου για Χάρη σου Κυπριακέ Λαέ   και μας είπε σύντομα θα γίνουν όλα Ελληνικά και εσυ καθεσε αραχτος στην πολυθρονα  σου  . Ακόμα και τις μέρες του Αντίχριστου μας είπαν οι προφητειες.  Φαινετε Γονατησε η Χαρη της Παναγιας μας στα ποδια του Υιού της-(Αγιος Ανδρεας δια Χριστον σαλος)!!! Και ακόμα να ξυπνήσετε. (αλλά με τέτοιους ανθέλληνες  Ιεράρχες(Εβραίοι) που έχουμε  τι περιμένετε ? Διαβάστε και καμιά πολιτική προπαγάνδα του Κώστα Πλεύρη! Οι λύκοι ενδύθηκαν τις πρόβιες γούνες και εισχώρησαν  στην Άγια εκκλησία του αλλιώς δεν εξηγείτε .

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ:Η   ψυχή περνά από μορφή σε μορφή  και οι κατοικίας που  αλλάζει  στην  πορεία της είναι πάμπολλες. Εγκαταλείπεις το σαρκίον σου σαν παλιό ρούχο και σα ρούχο το αναδιπλώνεις . υπάρχεις από πολύ παλιά , ώ ψυχή του ανθρώπου να υπάρχεις  από πάντα.

[ Αγία Αικατερίνη προς 50 Σοφούς: …..  Υστέρα από πολύν καιρό θα φτάσει κάποιος εις αυτή την πολυδιηρημενην γη και θα γεννηθεί με σάρκα αμόλυντο. Με ανεξάντλητα όρια  ως θεότητας  θα λύτρωση τον άνθρωπος από την φθορά των ανιάτων  παθών . και θα τον φθονήσει άπιστος Λάος   και θα  κρεμασθεί  υψηλά ως καταδίκης  εις θάνατον. Όλα  αυτά θα τα υποφέρει  με πραότητα.

Πρόσεξε και  τον   αληθινό μάντιν Απόλλωνα, που έχει ξεχάσει την συνηθισμένη του ασάφεια και τα αμφιλεγόμενα του  και φανερώνει  γυμνή την αλήθεια χωρίς την δική του βούληση . Λέγει αυτός : Ένας ουράνιος  με πιέζει ισχυρά ο οποίος είναι φως τριςλαμπές .Αυτός είναι ο παθών Θεός , χωρίς  να πάθη τίποτε η Θεότης του ,διότι είναι συγχρόνως  θνητός και αθάνατος . Αυτός  είναι σύγχρονος Θεός και άνθρωπος , όλα υποφέρων από τους  θνητούς , δηλαδή τον σταυρόν ,την ύβρη, την ταφή………  .[<<Τα αρχεία της χαμένης γνώσης>>  σελ448  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   Α . ΤΟΥΛΑΤΟΣ]

Βλέπετε οι ισχυροί της γης γνωρίζουν τα ποιο πάνω περί μετενσάρκωσης  κτλ και επειδή  θέλουν να σε εξουσιάζουν σου φορτώνουν κάθε λογής ψέμα και επειδή σήμερα ξύπνησες  σου αποσπου την προσοχή με κάθε λογής σχέδια , νόμους ,σε αναστατώνουν  …….    <<Γνώσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας  ελευθερώσει >>κοιτάξετε την ακριβώς όπως είναι. Εμείς κληρονομούσαμε  την γη και όπου νάνε θα την διαλύσουν με τόσα  πυρηνικά  που διαθέτουν.  Φέρομαι και εμείς την δική μας ευθύνη  σαν ανθρωπότητα που δεν μιλήσαμε  ως τώρα .

Απανταχού  Ιεράρχες  που Άρχετε των Ιερών , και εσείς  που άρχετε των ματριών- Αρχιμανδρίτες και εσείς Μητρο-πολίτες , κοιμάστε με τα τσαρούχια  ,Ξυπνάτε.  <<Τον Πάπα να καταριέστε   διότι αυτός θα είναι η αίτια…..>> – Άγιος Κοσμάς Αιτωλός  .

Σας ξεγέλασε με την Πανθρησκεια . έφυγαν τώρα  τα πρόβατα  από το μαντρί ,  με την πανθρησκεια (και με το κυπριακό ζήτημα) αλλά όχι από την άγια εκκλησία του, και θα έρθει ο Αρχιερέας ο Κύριος και Θεός μας και θα ρωτήσει  για τα πρόβατα του  και τις μάντρες του και ,…και τι θα του πείτε?  Ηρθαν οι λυκοι Τα άρμεξαν κύριε  με το Χρηματιστήριων Αξιών Κύπρου(Θα καταδικαστούν  οι Ένοχοι) , τα κούρεψαν  οι τραπεζίτες  με τις ευλογιές  της  Κυπριακής βουλής των αντιπροσώπων ,τα άλλα έφυγαν   και πήγαν μετανάστες ,  αλλά πέθαναν ,  άλλοι ψάχνουν  για  άλλον αρχηγό μάντρας  με την  πανθρεισκία  και μαυτα  που συμβαινουν γυρω τους  … τους υπόλοιπους θα τους βρεις στην μάντρα του Σφαγείου της Κοφίνου να περιμένουν την σειρά τους  τα καημένα   πάνε  για σφαγή και  κιμά,  η στα κατεχόμενα για δουλειά  , αυτοί δεν μπορούν  να δώσουν  τίποτε  κύριε,  μόνον  για Κιμά  κάνουν ,    τα κόκαλα τους θα τα φαν οι σκύλοι  ,  την πετσιά τους χαλί  θα την κάνουν,  και από κάτω θα γράψουμε με λογια  ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ. υπάρχουν και κάτι άλλα ΑΝΤΙΘΑΣΑ  και όταν τα βλέπομαι  από μακριά μπαίνουμε εμείς στις μάντρες σπάνιο Είδος  αλλά που και που υπάρχουν και αυτά !    Περιμένουν κάποιον     ουρανοκατέβατο  να έρθει   !!!      και θα ρωτήσει για το  νησί των Αγίων του ,…..   την Κύπρο ,  – Χάλια μαύρα Κύριε , δυο θρησκείες , δυο γλώσσες , δυο στρατοί, (για να προστατεύετε ο ένας  από τον Άλλον  σιετανηδες και οι δυο)  δυο κυβερνήσεις  διαφορετικές εορτές  εκ περιτροπής προεδρία  , αντί να μιλούμε για  εισβολή  ,κατοχή και  για τα εγκλήματα πολέμου καταπάτηση των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων  ,η λύση λέει – η διχοτόμηση  θα φέρει  την  απελευθέρωση  του νησιού      περιμένεις να μείνουν πρόβατα  Κύριε   –    άλλος ρίχνει Άγκυρα και άλλος αρμενίζει  τούτο καράβι δυο καπετάνιους μέσα δεν φορεί (ΣΠΕΥΔΕ ΒΡΑΔΑΙΟΣ) Κύριε ,τουλάχιστον να μιλούσαν την ίδια γλώσσα να συενοούντε , είναι σαν να πατρεύκεις  ανθρωπον  με ανδρωπον  σιορ. Πύργος της  Βαβέλ,  Χανι του πατζιαρου Κυριε     – Νομίσαμε  ότι δεν θα έρθεις  ότι δεν υπάρχεις  με αυτά που συμβαίνουν  γύρω μας  έτσι μας είπαν!   Μελετάτε τας γραφάς είπε ο Κύριος.

Ιδου ο Νυμφίος έρχεται με όλη του την  δύναμη  και με όλη του την Δόξα για να υπηρετήσει το γένος του ανθρώπου και  όχι για να υπηρετηθεί. Ποτε θα ερθει? Συντομα !! θασας πω μεσα από τις προφητειες Αυτοί γνωρίζουν  περί μετενσάρκωσης  και περί  εξωγήινων και εσείς γνωρίζετε και εμείς τώρα.   Εμείς κληρονομήσαμε την γη και όπου νάνε θα καταστραφεί ….με  τόσα πυρηνικά που υπάρχουν.(<<ευτυχώς ο πόλεμος θα είναι  σε δυο μέρη>>)ετοιμάζουν τώρα και την παγκοσμία Κυβέρνηση αν δεν το ξέρετε !!.  θα τα καταφερουν δεν θα τα καταφερουν θα διξει  .

Ποιον περιμένουμε  τώρα  να φανεί Ιεράρχες ?  Ο προφήτης  Ηλίας ήρθε και δεν το καταλάβαμε  και δεν ήταν άλλος  από τον  αείμνηστο   Μητροπολίτη Χρύσανθο Λεμεσού. Το ίδιο και ο προφήτης Ενώχ –   Μωησης- πατήρ Μιχαήλ από τα Ιωάννινα ια:3 -(την μετάφραση). Σας τα είπε δεν σας τάπε, σας τα έγραψε δεν σας τα έγραψε ο χαρισματικός συγγραφέας  κύριος   Πέτρος  Σ Κομπου, τον τότε καιρό  στο βιβλίο του <<Ο καιρός γαρ εγγύς>> εκδώσεις Λιακοπουλος 2004  σελ 58  115  136   154  157  159  (Πάρε την μπάλα Λιακοπουλε και ανήρτησε τις σελίδες , Ευχαριστώ και κάνε και μια μικρή εκπομπή γι τις ποιο πάνω σελίδες)

Μήνυμα χαράς και ελπίδας μας έφεραν οι προφητείες  στο Τραχωνι Λεμεσού ότι Ο Κύριος  Ιησούς Χριστός γεννήθηκε και ζει ανάμεσα μας ολοφάνερα το λεει,(  το ίδιο μας λέει και ο αστρολόγος Δημήτρης Παπέυ  στο βιβλίο του <<η προφητεία του τέλους >> ( θα συμβουν πριν από την ξανά Παρουσία του)σελ 23,190. <<Ο Θεός κυκλοφορεί ανάμεσα  σας και τώρα στις έσχατες μέρες…..>> Μας περιγράφει επίσης  τις  σφραγίδες, τις σάλπιγγες ,και τις φιάλες .  Όπου νάνε θα ηχήσει η 5η Σάλπιγγα.(Δαλματία, Αιγαίο, Κωνσταντινούπολη ,Κύπρος)  Κυπρικε λαε  Ετοιμαστείτε,  πάμε, μπαίνουμε    στη  Βασιλεύουσα   και θα βάλουμε την  Κυπριακή Σημαία  στο ποιο ψηλό σημείο της Αγίας Σοφίας  Κωνσταντινούπολης ,έτσι για να θυμίσουμε  σε όλη την οικούμενη ότι η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 

Τι  μας λεν όμως οι Προφητείες στο Τραχωνι Λεμεσού?  Ότι πρώτα  ο  Θεός θα ορίσει τον Τον Βασιλεύ Ιωάννη, για να αντιμετωπίσει  τον Αντίχριστο,(ολοφάνερος είναι τον περιγράφει ο Άγιος Παΐσιος)!!Θα είναι σαν να είναι ο  ίδιος ΚΥΡΙΟΣ , δεν θα είναι όμως  ο Κύριος, αλλά στην ουσία θα είναι ο ίδιος ο Κύριος. …. ( Δεν μπόρεσες να το πεις ξεκάθαρα , ότι ο Βασιλεύ Ιωάννης    είναι η μετενσάρκωση του Κυρίου  αλλά μπορεί να συμβεί όπως το   έγραψες, θεός είναι ότι θέλει κάνει!!)Είναι -<<ο καθήμενος επί ίππου λευκού>> ,κύριε Πέτρο Κόμπο. Φυλάξατε την Πίστη μας Ιεράρχες? Εμείς είμαστε οι εκπρόσωποι  του Θεού  μας λέτε!! Ποιανού θεού θα θελα ήξερα ?? ? Πανθρεισκια μας λέτε, εύγε Χαρισματικέ  συγγραφέα  κύριε  Πέτρο  Σ Κόμπου   σελ 340 και σε σένα Παναγιώτη Α. Τουλάτο  για τα βιβλία σου {<<Τα αρχεία της χαμένης γνώσης σελ 488-500)  

<<Το επιδιωκόμενο μοντέλο  της Νέας Τάξης Πραγμάτων  είναι η δημιουργία μιας Νέας πανθρησκειας  και μιας  Παγκόσμιας Κυβέρνησης ,της οποίας ο ηγέτης θα ευρεθει στο πρόσωπο του Αντίχριστου. Το μεγάλο αγκάθι στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων  είναι η αντίδραση των Ελλήνων. 

Ο Ελληνικός  Λαός  είναι  ατίθασος και δι’αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχτεί, να διακριθεί, να διακριθεί , να  επικράτηση και να μας παρενοχλεί .(οικονομικός Ταχυδρομος,14-8-97 και Καθημερινοί, 24-8-970. Οι ανθελληνικές δηλώσεις ανήκουν στο Χένρυ Κίσινγκερ πρώην υπουργό  εξωτερικων των Η.Π.Α >>σελ 492-493. <<τα αρχεια της χαμενης γνώσης.>>Π.Α. Τουλάτος)Το νι αντα να τρώει την γη , τρώει την γην χαρκιετε   ………..  για να δουμε τα παραπουλια!!!<<κάποτε θα καταλάβουν όλοι>> , ευγε χαρισματικέ συγγραφέα κύριε Πέτρο Κόμπου

και θα σας πω ότι ο προφήτης  Ηλίας ήρθε, και δεν τον καταλάβαμε  ,( το ίδιο και ο προφήτης  Ενώχ,- Μωυσής   –ια: 3 πάτερ Μιχαήλ -από τα Ιωάννινα η καταγωγή του)και δεν είναι άλλος  από τον Αείμνηστο   Μητροπολίτη Χρύσανθο Λεμεσού.  Άρα τι θέλουν να μας πουν  οι προφητείες Τραχωνιου .     Ξυπνάτε. Η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας  μας ,από εμάς θα ξεκινήσει και από την Μητρόπολη  Λεμεσού  .  Χαίρε Πόλη  Λεμεσός Διαμάντι της Υφηλίου  και όχι της Μεσογείου.  Πριγκηπονήσι  θα γίνεις Κύπρος  μου και δεν θα Τουρκέψεις ……………Συν Αθηνά και χείρα κείνε.  <<  Η Κύπρος  θα ελευθερωθεί  και θα γίνει πριγκηπονησι και πνευματικό κέντρο  της γης. >> σελ 154. Πύρινοι οι Λόγοι των Αγίων μας.(υπάρχουν πολλές προφητείες για την Κύπρο.).<<Αίτια του γενικού πολέμου τα άγια χώματα της Κύπρου.>><< Η Κύπρος θα φτάσει στο άκρον άωτο  της καταστροφής και τότε θα επέμβει  φανερά ο Θεός>>!!!!  Σελ 234  προφητειες Τραχωνι Λεμεσου     Χρόνια περιμένω αυτή την  ΤρισΑγια ημέρα  …..     για να δούμε  πως θα καταρρεύσουν  οι συνομιλίες Ή κάτι άλλο μπορεί να συμβεί. Πρόσφυγες κυπριακέ Λαέ  διαδηλώστε τώρα ,ενωθείτε, μπορεί και να μην υπάρξει δημοψήφισμα τώρα!! 

Διαβάστε τον βίο   της Αγίας Αικατερίνης  . Το φως είναι δικό τους  και ο αναπτήρας δικός  τους Μακκαβαίε.

Πριν από αυτό τον Πάπα ο προηγούμενος είπε δυο μεγάλες αλήθειες  ότι υπάρχει Μετενσάρκωση και ότι υπάρχουν και εξωγήινοι- τον καθαίρεσαν -Η  νέα  τάξη πραγμάτων .

Εδώ και 15χρονια μελετώ προφητείες  και όχι μόνο .

Κυρίες και κύριοι εμείς κληρονομήσαμε την Γη και όπου νάνε  κινδυνεύει  να καταστραφεί ! Η ατομική βόμβα είναι έτοιμη να εκραγεί!  Όπως κατάντησε ο πλανήτες Άρης έτσι  θα γίνουμε και εμείς. Περικύκλωσαν τα αδέλφια μας τους Ρώσους και   είναι έτοιμοι προς μια ολοκληρωτική καταστροφή . Ο Κόσμος  σήμερα μορφώθηκε  .θα δούμε και την κόλαση  θα δούμε και ποιο μετά τον παράδεισο αν ζήσουμε , για μας κτυπάει η καμπάνα, κύριοι αν δεν προσέξουμε .

Μια προφητεία  της Βανγκας  Βουλγαρίας λέει :Ο  44ος  πρόεδρο  της Αμερικής θα είναι μαύρος και ο τελευταίος .Θα τους μαυρίσει ο μαύρος  λένε οι δικοί μας Άγιοι. Κάτι λέει και ο Δημήτρης ο Παπέυ  στο βιβλίο του  σελ47  ……..ο μαύρος είναι ,ο οίκος του θανάτου.  Για να δούμε.

Ετοίμασες φτωχέ μου κόσμε τα καταφύγια τους , με δικά σου λεφτά(μετενσάρκωση) θα σε σκοτώσουν με πυρηνικά για να κάνουν  τα παιδιά  μας δούλους άβουλα όντα, μετά   θα ξαναγεννηθείς και εσύ αν  σου το επιτρέψει  ο Θεός  …. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς,  εσύ το επέτρεψες , θα ξαναζήσεις και πάλι την εποχή των παγετώνων   Πυρηνικός Χειμώνας  , και θα μετατρεψει Αυτος που ερχετε τον Χειμωνα  σε καλοκαιρι  αλλα ποιος στα αληθεια θα ζει για να χαρει?  (Σιβιλικα Αρχεια) Και γιατί σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο  ? μα φυσικά για να γίνει ο πλούσιος  ποιο πλούσιος και ο φτωχός φτωχότερος  να πουλήσουμε και κάμποσα όπλα.  Θα ξαναγεννηθείτε  είπε ο Κύριος στους μαθητές του. Τώρα σκοτωνόμαστε αναμεταξύ  μας ,και πετάμε ο ένας τον άλλον ,  σε λίγο κανίβαλοι θα γίνουμε όλοι μας  για να επιβιώσουμε, δεν θα  πετάμε τίποτα . Η αρχική δυναμική της ύπαρξης είναι η επιβίωση όπως λέει και ο Ρον Χάμπαρτ. Και θα λεν<< οι ζωντανοί στους πεθαμένους βγείτε  εσείς από τα μνήματα σας, να μπούμε εμείς>>. – αποκαλυψη Ιωάννη , και θα σας βαλουν από  την μια μερια το σταυρο του Κυριου και από την άλλη τοψωμι και θα σας πουν διαλεξτε –αγια Ματρωνα Ρωσσίας

Ποιο μετά ίσως θα αναφερθώ στην 7η σφραγίδα  ,βγενει μέσα από τις υπόλοιπες, η σκακιέρα των Πολιτικών εξελίξεων……  την περιγράφει   και ο Χαρισματικός συγγραφέας  Κύριος Πέτρος Κόμπος στις σελ 275-284.

Βλέπετε ο αντίχριστος θέλει να καταστρέψει την γη με πόλεμο για να έρθει μετά σαν λυτρωτής  να σου επι βάλει το χάραγμα για ένα κομμάτι  ψωμί! θα τον αφήσουμε?   Μη φοβάστε . θα μεριμνήσουμε  και γι΄ αυτό από μόνοι μας.  Να κάπως έτσι  πρέπει να τους παραπλάνησε ο Πάπας   Ας έρθει πρώτα  ο αντίχριστος και μετά ας έρθει και ο Κύριος  αφού έτσι λένε οι γραφές!!.  Τρελοι εισθε ολοι.  Τώρα τα πράγματα  μέσο των Προφητειών   του Τραχωνιου  αντιστραφήκαν. Πρώτα θα έχουμε αυτοκράτορα  που θα ερίσει  ο θεός και μετά …..    για να αντιμετωπιστεί . Απανταχού Έλληνες διαδώστε ότι ο   Έλληνας Θεός  ο Θεάνθρωπος Γεννήθηκε και φέρει το όνομα Ιωάννης Ιωαννου  αν και είναι κρυφό το όνομα του και ουδεις το(ν)) γνωριζει παρα μονον εκεινος και ο Θεος μεχρι και τον προπαπου του γνωριζουμε  Πατερ Θεοφιλος.

Τα ποιο πάνω σας τα γράφει κάποιος<< πλανεμένος>>   κάποιος << τρελός >>αυτός που μελέτησε  τας γραφάς τις θρησκείες  του κόσμου  βίων αγίων  και βρέθηκε  σε μεγάλη σύγχυση  ώσπου μια μέρα ………………………..  στάθηκε εμπροσθεν στην εικόνα του Κυρίου  …………………   για να δει αν υπάρχει Θεός……… Οι λόγοι του ου μη  Παρέλθουση και τα λογια του τα ζωοποια  οπου νανε θα εκπληρωθουν.

Μετενσάρκωση υπάρχει, και εξέλιξης υπάρχει ,αλλά χωρίς ΘΕΟ δεν υπάρχει τίποτα. Και κόλαση υπάρχει, και παράδεισος υπάρχει την περιγραφεί ο Άγιος Παΐσιος.

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ:Η   ψυχή περνά από μορφή σε μορφή  και οι κατοικίας που  αλλάζει  στην  πορεία της είναι πάμπολλες. Εγκαταλείπεις το σαρκίον σου σαν παλιό ρούχο και σα ρούχο το αναδιπλώνεις . υπάρχεις από πολύ παλιά , ώ ψυχή του ανθρώπου να υπάρχεις  από πάντα.

[ Αγία Αικατερίνη προς 50 Σοφούς: …..  Υστέρα από πολύν καιρό θα φτάσει κάποιος εις αυτή την πολυδιηρημενην γη και θα γεννηθεί με σάρκα αμόλυντο. Με ανεξάντλητα όρια  ως θεότητας  θα λύτρωση τον άνθρωπος από την φθορά των ανιάτων  παθών . και θα τον φθονήσει άπιστος Λάος   και θα  κρεμασθεί  υψηλά ως καταδίκης  εις θάνατον. Όλα  αυτά θα τα υποφέρει  με πραότητα.

Πρόσεξε και  τον   αληθινό μάντιν Απόλλωνα, που έχει ξεχάσει την συνηθισμένη του ασάφεια και τα αμφιλεγόμενα του  και φανερώνει  γυμνή την αλήθεια χωρίς την δική του βούληση . Λέγει αυτός : Ένας ουράνιος  με πιέζει ισχυρά ο οποίος είναι φως τριςλαμπές .Αυτός είναι ο παθών Θεός , χωρίς  να πάθη τίποτε η Θεότης του ,διότι είναι συγχρόνως  θνητός και αθάνατος . Αυτός  είναι σύγχρονος Θεός και άνθρωπος , όλα υποφέρων από τους  θνητούς , δηλαδή τον σταυρόν ,την ύβρη, την ταφή………  .[<<Τα αρχεία της χαμένης γνώσης>>  σελ448  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   Α . ΤΟΥΛΑΤΟΣ]

(Άρα γεννήθηκε και η Παναγία μας βάση των ποιο πάνω !!!είναι πολύ εύκολο να  καταλάβουμε  ποια είναι , υπάρχει και για την χάρη της προφητεία ! η Παναγία μας θα κάνει  την Ρωσία , χώρα του παραδείσου  μέχρι το 2039 .    Αυτή η προφητεία δημοσιεύτηκε στο site triklopodia.gr πρόσφατα.

Υπάρχει και η Προφητεία του Ιούδα και είναι προς πώληση(τη μια εκ των δυο). Μόνο σοβαρές προτάσεις και μέσο νομικού συμβούλου θα δεχτώ την όποια πρόταση σας. Αλα ουνα αλα τρε. –Επιβίωση.<< <<Και αν θέλω μείνει εως ότου έρθω ,τι σε νοιάζει, συ ,ακολούθα με . είπε ο Κύριος >>.Γεννήθηκε και ο Ιούδας.  Η συκιά τον περιμένει!!!

Θα είναι η δεν θα είναι ο Βασιλεύ Ιωάννης η μετενσάρκωση του Κυρίου?<< Ουδείς  (τον)γνωρίζει  παρά μόνον εκείνος και ο θεός>> <<Τον  έχουν διώξει οι άνθρωποι  από το σπίτι του >> πρόσφυγας , ή καταχρεωμένος  και έχει χάσει και το σπίτι του ?. (τα σχόλια σας)<< Κω. Και Κω η του πτωχού  επικράτησης>>. –Λεοντας ο Σοφος  Κύπριος είναι…… τουλάχιστο η μια του καταγωγή (τον Περιγράφει και ο προφ. Νοστράδαμος).

Ακολουθεί <<  Σχέδιο για το Πάρσιμο της Κωνσταντινούπολης.>>  όλα είναι γραμμένα μέσω  προφητειών , εμείς οι Κύπριοι θα λειτουργήσουμε την Αγιά Σοφιά Κωνσταντινούπολης  και θα μετενσαρκωθούν οι ψυχές του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολομού και εκεί   ψηλά   ……. Στην επταλοφο στην Βασιλεύουσα   Θα βάλουμε  την Κυπριακή Σημαία …. Και όπως ο οδηγός αλλάζει συνεχώς οχήματα έτσι  και η ψυχή του ανθρώπου  αλλάζει συνεχώς σώματα   …. . Εμείς κληρονομήσαμε τη γη.    Ο πόλεμος έχει Ίδη αρχίσει 1η του Οκτώβριου 2015. –(- Επίσκοπος Μόρφου) Φέρομαι και εμείς την δική μας ευθύνη για τα όσα  συμβαίνουν γύρω μας στην Κύπρο μας.  Τα σχόλια σας.  Διαδηλωσε  κανενας .ΟΧΙ. Πηραν πρωτοβουλια τα μικρα κομματα .ΟΧΙ.

Μην κλαις Κυρά Δέσποινα  και μην πολυκαιρίζεις  πάλε με χρονιά με καιρούς πάλι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Είναι. Πρώτα θα περπατά η Χάρη σου, και πίσω σου θα γονατούν  τα δέντρα (είναι εύκολο να σε καταλάβουμε)    . Το Μέλλον περιμένει  όπου νάνε  να εκπληρωθεί .  Ευχαριστώ. Πατάτε τον καιρόν 1999-2024 –Άγιος Γεώργιος Χοζεβίτης .Τα λόγια που σας έγραψα δεν είναι δικά μου , δικά τους είναι.- των αγίων μας.

Άγιος Παΐσιος:- <<Ο  κόσμος θα συγκλονιστεί πάρα πολύ. Ο Χριστός θα λυπηθεί υπερβολικά τους ανθρώπους  και θα γίνει θεια επέμβαση  για να πιστέψουν. Δεν θα είναι η Δευτέρα παρουσία.>> σελ 265   (Ο καιρός γαρ εγγυς+ 2 Δ.Δ. Λιακοπουλος).Ασφαλως  Αγιε μου Εζησες και συ την εποχη του Χριστου και όταν σε ρωτησαν τι εννοεις δεν απαντησες.

Γόρδιος δεσμός οι προφητείες. Ευτυχώς  που μερίμνησε  κάποιος πριν φύγει για την ουράνια  κατοικία του .<<ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΗΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ.>>- ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ -<<θα πληροφορηθείτε εκ των πρότερων κάποια γεγονότα  που θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον θα τα μάθετε προ του γενέσθαι, ίνα όταν  γένηται πιστεύσητε.      Τα σχόλια σας.  Έλληνες της Κωνσταντινούπολης το ξέρω  ότι τον περιμένατε  να σας λυτρώσει, η γη  Του ανήκει και  σας ανήκει.

  1. <<Και όταν  απλωθει το μαυρο φως, και η λευκη Κυρια που θας ντυσει στα μαυρα τοτε θα ξεκηνισουν τα μεγαλα κακα. Προφ. Τραχωνι Λεμεσου σελ 269  >> .Και Γονατισε η Μερκελ  στα ποδια του σουλτανου …. -Όχι αλλους σε παρακαλω  τσιχατιστες μεταναστες  θα χασω τις εκλογες   και θα ξεθηκωθουν  και οι εθνικοφρονες Ναζι  .  Ηθελεν η Κυρια να μας το παιξει καλη !! Ετοιμάσου ερχετε και στην Γερμανια Λιτοτητα. Ο σουλτανος , πρεπει ,ζητησε ανταλαγμα την Κυπρο και το μισο Αιγαιο. …..Προβατα είναι οι κυπριοι του ειπε ……  καντους ότι θελεις ,   …και γραφει ο χαρισματικος   συγγραφεας κυριος Πετρος κομπου:
  1.  <<Αιτία του γενικού πόλεμου θα είναι τα αγία χώματα της Κύπρου>>    ξυπνάτε οργανωθείτε   , !! Πύρινοι οι Λόγοι των Αγίων μας  (τα άγια πετρέλαια μας ,αρκετές δεκάδες τρις Ευρώ. Και αφού δεν τα βγάλαμε μέχρι  τώρα ,Κοιτάξετε τις γραφικές παραστάσεις της οικονομίας, και του πολέμου!  τώρα  είναι καιρός να ξανασκεφτούμε την παλιά μας  Λίρα ,η κατρακύλα έχει  είδη αρχίσει. Και εσείς που τα βγάλατε έξω  Επαναπατριστετα  έρχεται πόλεμος και θα χαθούν όλα ,τουλάχιστο να βοηθήσετε την πατρίδα σας .Το λέει και η αποκάλυψη του Ιωάννη το τι θα ακολουθήσει <<οι επτά κεφάλες και τα δέκα κέρατα    θα διαλυθεί η Ευρώπη Κύπριοι  και θα είμαστε μονοι μας>> ταλενε αυτά οι προφητειες. Αν ήμασταν  λίγο ποιο έξυπνοι θα δίναμε ένα- δύο  οικοπεδακια στους Ρώσους μονό και μονό  για να μας  προφυλάγουν τα σύνορα μας, και μέχρι τώρα θα τα είχαν βγάλει .( Θα Αποφευγόταν και ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος. Ετοιμαστείτε, ήδη έχει αρχίσει.) Τι θα συνέβαινε με τα πετρέλαια μας ? ότι ακριβώς έχει  συμβεί και με τις Κυπριακές  Αερογραμμές. Θέλετε και Παπά να σας το πει!   . 
  1. <<Η Κύπρος θα φτάσει στο άκρο άωτον της Καταστροφής και τότε θα επέμβει φανερά ο <<Η Κύπρος και η Ελλάδα θα πάθουν μικρογρατσουνιες σε σχέση με τις άλλες χώρες>> Και εξηγεί παρακάτω ο  χαρισματικός    συγγραφέας κ Πέτρος. Σ Κόμπος:

Α)Η προσπάθεια των Τούρκων και των διαβολικών συμμάχων τους να επιβάλλουν διχοτομική λύση  στο εθνικό μας πρόβλημα και ακολούθως την πλήρη Τουρκοπίηση της  Κύπρου .(Η διζωνική που προσπαθούν τώρα να μας επιβάλλουν) . 

             Β)Ο οικονομικός πόλεμος που προσπαθούν να μας κάνουν και διάφορες άλλες εκβιαστικές μεθοδεύσεις τους.(Αυτό έχει γίνει και είναι το κούρεμα καταθέσεων ,χρηματηστιριο. Και είμαστε μόλις το 0,1% της οικονομίας της Ευρώπης . 

  Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της κυπριακής δημοκρατία είσαι εντελώς μονός σου  τώρα, , καλά κανείς και δεν ενημερώνεις το εθνικό συμβούλιο της Κύπρου, μας άρμεξαν μας κούρεψαν και τώρα μας οδηγούν στο σφαγείο της κοφίνου για κιμά  , έπεσαν οι μάσκες όλων. Τους Λεωνίδες  να ενημερώνει τους στρατιωτικούς μας  ,   αυτοί είναι που θα κάνουν τις τρις χώρες μια για χάρη της ειρήνης,  το λεει και ο Πατροκοσμας ,οι άλλοι έχουν βγάλει τα χρήματα  τους στο εξωτερικό και θα τα ψάχνουν μετά! Επαναπατριστε τα .  Σου εύχομαι καλή επιτυχία.  Μην διαλύσεις τον Κυπριακό στρατό.    Ο Τούρκος είναι  χαζός λαός και σύντομα δεν θα υφίστανται , σταθου στο ύψος σου ,βλέπει ακόμα και οι στρατιωτικού τους δεν κατέφεραν να κάνουν ένα πραξικόπημα ! έπρεπε πρωτα να τον σκοτώσουν  δεύτερο  να κατέβουν στην βουλή και μετά στο δρόμο .  ταμπερδεψαν,    γέλασε και το παρδαλό κατσίκι μαζί τους. Πρόεδρε αν θέλεις κάποιο σύμβουλο  είμαι στην διάθεση σου. Αναρωτιέμαι γιατί τους πληρώνεις τους υπόλοιπους. Όλοι ετοιμάζονται για πόλεμο  Πρόεδρε !!και μείς διαλύσαμε την εθνική φρουρά μας.! Ξύπνα περικύκλωσαν τους Ρώσους , Τι να το κανείς το εθνικό συμβούλιο. αναρωτιέμαι γιατί τους πληρώνουμε. 

Δυνατά και Ελληνικά σας χαιρετώ όλους 

                                                     Δημήτρης Χρ. Παπαμιλτιάδης(  Κύπρος  Γενάρης  2017.) 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter