ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ .

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 8 Μαρ 2017 - 10:27
Loading...

ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ …

Επηρεασμένος από το εξαιρετικό   άρθρο  του κ.  Β. Παπαδόπουλου

«ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑ ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ»

7 Μαρτίου 2017 19:08

Δημοσιεύω  μια επιστολή που είχα καταθέσει στον μητροπολίτη της περιοχής μου , στην οποία δεν έλαβα ποτέ απάντηση.

Την ίδια επιστολή απευθύνω προς  όλους τους ελλαδίτες μητροπολίτες .

Όποιος έχει αγάπη ΧΡΙΣΤΟΥ ας απαντήσει κι ας ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ !!!

Το μόνο που απεκόμισα μετά από προσφατη ολιγόλεπτη συνομιλία ήταν πως έχει αποδεχτεί την παγκοσμιοποίηση που προωθούν οι δυνάμεις της ανομίας και της νέας τάξης πραγμάτων.

ΠΡΟΣ   ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ   ΠΑΤΕΡΑ ………………..

Σεβασμιότατε με αυτή την επιστολή προσπαθώ να αγγίξω  ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας , τις οποίες είμαι σίγουρος ότι διαθέτετε.

Ίσως είμαι λίγο σκληρός γι αυτό παρακαλώ να με συγχωρέσετε. Δεν ξέρω πολλά γράμματα αλλά τολμώ να εκφράσω αυτά που νιώθω, έχοντας αγωνία για το μέλλον μας. ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 Γι αυτό προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη.

Ξέρω ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος αλλά πιστεύω πως 10 λεπτά θα μπορούσατε να τα αφιερώσετε διαβάζοντας αυτήν την επιστολή.

Μου είχατε πει (στην  συνάντηση-κάλεσμα στην Μητρόπολη) πως μετά τις γιορτές  θα μπορούσαμε να έχουμε μια συνάντηση. Θεωρώ ότι δεν μας μένει πολύς χρόνος και σύντομα θα αναγκαστούμε να ζήσουμε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Γι αυτό πήρα το θάρρος να γράψω αυτήν την επιστολή .

Στο κάλεσμα της 1ης συνάντησης με τους πιστούς ο πατέρας Γεώργιος έκανε δυο επισημάνσεις και οι δυο ήταν εύστοχες. Η πρώτη «ότι η αρρώστια της εποχής είναι η μοναξιά και η δεύτερη ότι είμεθα όλοι μας κατ’ όνομα χριστιανοί και όχι κατ’ ουσίαν. Νομίζουμε ότι  επειδή πάμε στην εκκλησία και κοινωνάμε είμαστε και χριστιανοί».

Οι επιστήμονες λένε ότι το 2020  η αρρώστια του μέλλοντος θα είναι η κατάθλιψη και τα ψυχικά νοσήματα.

Για όλα αυτά και ενώ τα γνωρίζει η  εκκλησία γιατί δεν κάνει τίποτα;

Μήπως ισχύει αυτό που μου είχε εκμυστηρευτεί ένας ιερέας , καλή του ώρα, ότι « η εκκλησία πρόδωσε την εκκλησία;»

Όλοι μας κάποια στιγμή θα δώσουμε λόγο στο θεό ως παιδιά του. Ο Κος Ιερώνυμος έχει σκεφτεί τι θα απολογηθεί για την στάση του σ’ αυτήν την εθνική καταστροφή;. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει.

Αν ξέρει γιατί σιωπά…. ;

 Αν ζούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν υπήρχε περίπτωση να συντελεστεί τέτοιο έγκλημα και τόσες ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ =ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

Ίσως  όλο αυτό που ζούμε να είναι θέλημα θεού, για την παρακμή στην  οποία έχουμε περιέλθει. Μάλλον κάπως έτσι πρέπει να ήταν και οι συνθήκες κατά την άλωση της Πόλης .θα πρέπει να επικρατούσε η απόλυτη σήψη και παρακμή.

Έχετε το κουράγιο και την δύναμη να βγείτε στις πλατείες και να καλέσετε τον πιστό λαό (και όχι μόνο),  όχισε εξέγερση αλλά σε κάλεσμα ενότητας και να του μιλήσετε στην ψυχή λέγοντας του αλήθειες;

Είστε φωτισμένος άνθρωπος και πιστεύω μπορείτε να  αφυπνίσετε συνειδήσεις. Ίσως πάλι δεν έχει έρθει η ώρα αλλά το ξέρετε πως έρχεται δυστυχία και απελπισία από τα έργα των σατανάδων και θα πρέπει να αντισταθούμε όλοι μαζί και κάτω από την σημαία του Χριστού. Διαφορετικά δεν υπάρχει σωτηρία.

Είναι σίγουρο ότι τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες αντιβαίνουν στα σχέδια των υποταγμένων ντόπιων υπηρετών της παγκοσμιοποίησης θα καταπολεμηθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να πέσει κάποιος ηρωικά μαχόμενος παρά παρακαλώντας και ικετεύοντας. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός: «τι ψυχή θα παραδώσουμε».

Γι αυτό σας προτρέπω:

ΜΙΛΗΣΤΕ-ΦΩΝΑΞΤΕ-ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ-ΕΜΠΝΕΥΣΤΕ.

Έτσι κι αλλιώς τα σχέδια των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ είναι σε εξέλιξη και προσπαθούν να μας αλυσοδέσουν.

Δεν έχουμε  να χάσουμε τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες μας.

• Το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι κάνουμε; Αποδεχόμαστε, ως λαός αυτή την αταξία πραγμάτων μοιρολατρικά και παθητικά, ευθυγραμμισμένοι:

• Με τη ρήση του Adolf Hitler: «Στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι είναι δειλοί και ανόητοι, κατά κανόνα ανίκανοι να σκεφτούν κάτι μεγάλο».

• Ή ακόμα χειρότερα, με το γραπτό του Aleksandr Solzhenitsyn: «Οι άνθρωποι προτιμούν ακόμα και να πεθάνουν, παρά να κάνουν μια γενναία πράξη, να υποστούν τα πάντα, αρκεί να μη χαλάσει η κακομοιριασμένη τους ζωή»;

• Ή με την πιο συνταρακτική διαπίστωση την έδωσε ο ίδιος ο Karl Marx: «Αντίθετα, μάλιστα, οι άνθρωποι συχνά παλεύουν, προκειμένου, να κρατήσουν τις αλυσίδες, με τις οποίες διασφαλίζεται η υποδούλωσή τους»;

Θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να βγούν αληθινά τα λόγια αυτά;
Πιστεύω πως ο καθένας μας γραφεί ιστορία και θα δώσει λόγο των πράξεων του.

Προσωπικά επιθυμώ ο ποιμενάρχης μου να μπορεί να εμπνεύσει με τις πράξεις και τα έργα του, (πάντα με γνώμονα τα λόγια του Κυρίου μας) την κοινωνία η οποία αφέθηκε στα χέρια των παγκοσμιοποιητών που προωθούν την αποχριστιανοποίηση της .

Αυτό που βιώνουμε σήμερα δεν είναι κρίση οικονομική αλλά πνευματική και αυτό που επιχειρείτε να καταπολεμηθεί είναι η πίστη μας .

Ο πόλεμος αυτός είναι κατά των ορθόδοξων χριστιανών (βλ. αιματηρές σφαγές ,απαγωγές ,βιασμοί ,αποκεφαλισμοί στην Συρία.)

Γι αυτό αναρωτιέμαι που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι να εμπνεύσουν και να στηρίξουν με λόγια φωτιάς το λαό και το πλήρωμα της εκκλησίας ,αφού έτσι κι αλλιώς οι διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες είναι δωσιλογικές και προδοτικές;.
Γι αυτό σεβασμιότατε η δική μου επιθυμία είναι ο ποιμενάρχης μου να είναι σκεύος εκλογής Κυρίου.

Να είναι αγωνιστής και εφαρμοστής του Θείου λόγου.

Αλλά για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να κάνει ρίξεις και να βρίσκεται σε διαμάχη με το σύστημα.

Καθημερινά συντελούνται εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και κατ’ επέκταση της ανθρωπότητας και η εκκλησία ΣΙΩΠΑ.

Εξαντλεί το θεάρεστο έργο της στην φιλανθρωπία των συσσιτίων.

Όλοι μας όμως πιστεύω πως έχουμε ανάγκη όχι μονό από την τροφή του σώματος  αλλά και από την πνευματική τροφή.

Εχουμε ανάγκη από λόγους αγάπης και χρειαζόμαστε φωτισμένους ανθρώπους που θα μιλήσουν στην ψυχή μας για ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ.

Έτσι θα συνεπάρουν θα εμψυχώσουν και θα εμπνεύσουν δείχνοντας τον πραγματικό δρόμο της ζωής .

Το πολιτικό σύστημα χρόνια ολόκληρα δούλευε με το διαίρει και βασίλευε ,έτσι μας έκανε μοναχικούς όπως πολύ σωστά είπε ο πατέρας Γεώργιος .

Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι η ΕΝΩΣΗ μας ,και ένωση δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο κάτω από το λόγο του Χριστού .

Η χώρα μας και ο λαός μπορεί να σωθεί μόνο εάν όλοι οι Έλληνες  ενωθούν. Αυτό φοβηθήκαν οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ και καθάρισαν τον Μακαριστό Χριστόδουλο.

Δυστυχώς ή ετυχώς ο ελληνισμός και η ορθοδοξία μας ανά τους αιώνες θέλει μάρτυρες. Αυτοί που θα εμπνεύσουν όμως θα μείνουν στην ιστορία όπως οι ΆΓΙΟΙ και οι ΗΡΩΕΣ μας .

Όπως καταλαβαίνετε και σίγουρα θα γνωρίζετε  καλυτέρα, ζούμε τους έσχατους χρόνους (όπως έχουν προφητεύσει ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ και άλλοι) όπου η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιδιώκει τον ερχομό του αντίχριστου.

Γι αυτό θα πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη να ενωθούμε κάτω από την σκέπη της εκκλησίας και να γίνουμε όλοι ένα σώμα ΧΡΙΣΤΟΥ ,για να μας χαρίσει την ευλογία του και την προστασία του.

Αρκετά η αδράνεια .Ίσως ήρθε η ώρα να κάψουμε τους καναπέδες .

 Γι αυτό σας παρακαλώ και σας ικετεύω κάντε κάτι πριν είναι πολύ αργά .

Υ.Γ

Και μια παράκληση.

Στους έσχατους χρόνους που διανύουμε νομίζω πως είναι προσβολή για το ποίμνιο να ακούει τι φράσεις , «Υπέρ του ευσεβούς ημών Έθνους και πάσης Αρχής και Εξουσίας εν αυτώ…». 

Ποιας εξουσίας;  
Αυτής που πρόδωσε την χώρα, αυτή την εξουσία που η προδοσία της θα μείνει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία σαν η πιο πονηρή και πιο άθλια προδοσία; 
Που είναι οι πραγματικοί  ποιμένες που θα πρέπει να ξεσηκώνουν το ποίμνιο για να προασπίσουν την πατρίδα που εκείνο που διαθέτει σε αφθονία είναι οι ήρωες και οι μάρτυρες σε όλη την ιστορική της διαδρομή;  
Πολλοί από αυτούς ήταν ρασοφόροι.
Είναι δυνατόν να αναπέμπουμε ευχές για δωσίλογους και εγκληματίες;
Είναι δυνατόν να προσευχόμαστε για τις φορολογικές αρχές της κατεχόμενης χώρας μας, την ώρα που με μεθόδους ναζιστικής έμπνευσης, ποντικοτρώνε με ανικανοποίητη μνησικακία, όποιο περιουσιακό στοιχείο έχει απομείνει στο δύσμοιρο Έλληνα;

Κάποτε οι Έλληνες απλώναμε τα χέρια για να προσευχηθούμε στον Παντοδύναμο.
Κάποτε οι Έλληνες σηκώναμε τα χέρια για να πανηγυρίσουμε μια νίκη της χώρας μας, μια επιτυχία του έθνους μας ή της εθνικής μας ομάδας.
Σήμερα σηκώνουμε τα χέρια ικετεύοντας για μια… σακούλα τρόφιμα.
Σήμερα σηκώνουμε τα χέρια για να ζεσταθούμε στον ήλιο .Σήμερα οι Έλληνες είναι ένα απλωμένο χέρι που ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.
Οι Έλληνες που παγώνουν τα βράδια χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς πετρέλαιο, είναι ο… κυρίαρχος λαός, είναι ο τυχερός λαός που ευτυχώς «σώθηκε» από τους νέους «εθνοσωτήρες».
Αλήθεια
Πως μπορούν και κοιμούνται όλοι αυτοί οι «σωτήρες» τα βράδια ήσυχοι, χωρίς εφιάλτες, όταν κάθε πρωί θα ακούσεις ανθρώπους να κλαίνε παγωμένοι από απόγνωση και απελπισία

Γι αυτό πρέπει να αντιδράσουμε να σώσουμε τη ζωή μας, την περιουσία μας, τα παιδιά μας … και για να γίνουν αυτά πρέπει να σώσουμε την πατρίδα (όπου «πατρίδα» είναι ο τόπος και οι άνθρωποι του).

  Δεκέμβριος  2013 

Με αγάπη

Με σεβασμό

Και φόβο θεού 

Αγωνιζόμενος έλληνας πολίτης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter