• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

11 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΪΧ!

Αυτοί είναι οι πραγματικοί νεοναζί και φασίστες! Αριστερός ο ένας και δεξιός ο άλλος! Έχουν προδώσει την Πατρίδα και έχουν αυτομολήσει στο στρατόπεδο του Δ’ Ράϊχ, τις εντολές του οποίου τηρούν κατά γράμμα. Εντολές οι οποίες στοχεύουν στην εξόντωση του ελληνικού λαού.
Δείτε λοιπόν οι σύγχρονοι νεοναζί τι έχουν συμφωνήσει (πάντα με…. εντολές του Δ’ Ράϊχ) να εφαρμόσουν σε βάρος του λαού τους επόμενους μήνες:

1. Αρπαγή των σπιτιών των δανειοληπτών, ακόμη και της πρώτης κατοικίας.

2. Εξόντωση των αγροτών με την πιο βάρβαρη φορολόγηση, ώστε να σταματήσει η όποια αγροτική παραγωγή στη χώρα μας.

3. Εξαφάνιση των ελληνικών προϊόντων με πρόσθετα χαράτσια. Το ελληνικό κρασί έχει συμφωνηθεί να εξαφανιστεί από την Ελλάδα. Το προαιώνιο αυτό προϊόν χτυπιέται με φορολογία από τους βάρβαρους της πολιτικής Τσίπρα-Καμμένο. Έπονται οσονούπω αντίστοιχα χαράτσια στην ελληνική μπύρα, το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο κ.α.

4. Διάλυση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Οι εθνοπροδότες χτυπούν κατάστηθα και την ελληνική φαρμβακοβιομηχανία, ώστε να προωθήσουν τα ισραηλινο-γερμανικά φάρμακα!

5. Τσακίζουν και τα φαρμακεία τα προϊόντα των οποίων θα πωλούν πολυεθνικές και τα super Market. Το χτύπημα αυτό στοχεύει και στην εξόντωση των Ελλήνων, διότι αύριο-μεθαύριο ένα DEPON μπορεί να στοιχίζει έως και 70 ευρώ! Οπότε ο κοσμάκης θα πεθαίνει, αδυνατώντας να προμηθευτεί φάρμακα που μέχρι σήμερα δίνονται σε προσιτές τιμές.

6. Τσακίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτές που θεωρούνται η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Οι Τσίπρας-Καμμένος επέβαλαν την πιο στυγνή φορολογία σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (με προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος έως και 100%), ώστε να μπει λουκέτο σε όσες επιχειρήσεις μπόρεσαν να επιβιώσουν τα 5 χρόνια των μνημονίων!

7. Εξόντωση του τουρισμού στα νησιά. Αν κάτι είχε απομείνει όρθιο και κρατούσε ζωντανή την ελληνική οικονομία ήταν ο τουρισμός και δη στα νησιά. Με φορολόγηση στο 23% ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά υπολογίζεται να συντριβεί χάριν των τουρκικών περιοχών οι οποίες έχουν μηδενικό ΦΠΑ κι εκεί βρίσκονται μεγάλες γερμανικές εταιρείες!

8. Ξεπούλημα των τραπεζών, λιμανιών, αεροδρομίων έναντι πινακίου φακής στους τοκογλύφους!

Έπονται νέα χτυπήματα, με πρώτο στόχο τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και τους εφοπλιστές. Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο οι δυο ολετήρες Τσίπρας-Καμμένος. Θα πιπιλάνε βέβαια το παραμύθι ότι σε λίγο βγαίνουμε από τα μνημόνια και την κρίση! Τα ίδια ψέματα που έλεγαν και οι προηγούμενοι (Σαμαράς-Παπανδρέου).
Είναι ή δεν είναι φασίστες;

indobserver

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Από τη Μιχαηλίδου στον Θεμιστοκλέους – Η μετάλλαξη της δεξιάς σε woke συμμορία – Διάλυση οικογένειας και εμβόλια θανάτου
Slider

Από τη Μιχαηλίδου στον Θεμιστοκλέους – Η μετάλλαξη της δεξιάς σε woke συμμορία – Διάλυση οικογένειας και εμβόλια θανάτου

by admin
7 ώρες ago
Data Centers…τι είναι κ τι σημαίνουν για την Ελλάδα. Γιατί μας προτιμούν οι μεγαλύτερες εταιρειες
ΕΛΛΑΔΑ

Data Centers…τι είναι κ τι σημαίνουν για την Ελλάδα. Γιατί μας προτιμούν οι μεγαλύτερες εταιρειες

by admin
7 ώρες ago
Στη φόρα τα ιατρικά μας μυστικά! Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για ελεύθερη πρόσβαση στα δεδομένα της υγείας μας
Slider

Στη φόρα τα ιατρικά μας μυστικά! Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για ελεύθερη πρόσβαση στα δεδομένα της υγείας μας

by admin
7 ώρες ago
ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
Slider

ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

by admin
17 ώρες ago
Next Post
Η Εταίροι μας κατανοούν τους λόγους του φράχτη των Σκοπίων. – Μας απειλούν με έξοδο από την Σένγκεν.

Η Εταίροι μας κατανοούν τους λόγους του φράχτη των Σκοπίων. - Μας απειλούν με έξοδο από την Σένγκεν.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ …

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr