ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι ρατσιστές μαθητές αγιάζονται και ο Ιερώνυμος νουθετεί

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 11 Σεπ 2017 - 18:50
Loading...

Κατά του Ρατσισμού το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου προς τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, που αναγνώστηκε σε όλα τα σχολεία από τους υφιστάμενούς του ιερείς: 

«Γνωρίζω και βλέπω ότι τα σχολεία μας αποτελούνται πιά από μαθητές από πολλές χώρες. Σχολεία του κέντρου της Αθήνας έχουν παιδιά από είκοσι δύο χώρες του κόσμου! Δηλαδή αυτή εδώ η αυλή σας είναι η αυλή του κόσμου! Είστε λουλούδια ευωδιαστά και η αυλή σας ένα πανέμορφο λιβάδι με όλων των λογιών τα λουλούδια. Κι εμείς οι Ιερείς, οι δάσκαλοι και οι γονείς είμαστε σαν τις μέλισσες που ερχόμαστε σήμερα να χαρούμε αυτή την ομορφιά».

Mία ευγενική παρατήρηση:

Ποιός τον δημιούργησε και τον εξέθρεψε αυτό τον ρατσισμό μακαριότατε;

Με ποιό δικαίωμα απευθύνεστε στα παιδιά μας και τους προσάπτετε δυνητικά την κατηγορία του ρατσισμού;

Ερωτήσατε εκείνα και ιδιαιτέρως τους γονείς τους εάν δέχονται να υποβαθμίσουν το εκπαιδευτικό επίπεδο προσθέτοντας αλλόφυλους μαθητές ισλαμικού πολιτισμού;

Τα ξένα παιδάκια που δεν μιλούν ελληνικά και δεν έχουν καμμία ιδέα από τον δυτικό πολιτισμό, τα ερώτησατε εάν θέλουν να πολιτογραφηθούν Έλληνες; Τα ερωτήσατε εάν θέλουν να στερηθούν την εθνική τους εκπαίδευση χάριν του νεοταξικού σχεδίου αλλοίωσης της ελληνικής φυλής και της λευκής φυλής στην Ευρώπη;

Kαι μία αιχμηρή παρατήρηση:

Δοκίμασες μακαριότατε να φέρεις σε συμβίωση δύο κατοικίδια στο ίδιο σπίτι; Το πιθανότερο είναι πως παλιό ζώο θα επιτεθεί στο νεοφερμένο όσο καλές και να είναι οι προθέσεις των ιδιοκτητών τους. Στην φύση αλλά και στην Βίβλο που εσύ και οι υφιστάμενοί σου διδάσκουν, είπε ο Χριστός στους Εβραίους «αγαπάτε αλλήλους», θα είχε ασφαλώς τους λόγους του. Ο κορυφαίος απόστολος Παύλος όμως είπε επίσης «εκείνος που δεν φροντίζει τους συμπατριώτες του και ιδιαίτερα τους συγγενείς του, αρνείται την πίστη και είναι χειρότερος και από τον άπιστο». Άξιος ο μισθός σου μακαριότατε, όμως η ιστορία δεν εξαγοράζεται και αυτή να είσαι βέβαιος πως θα γράψει πως υπήρξες κατώτερος των περιστάσεων. Ανώτερος ίσως των προσδοκιών των σιωνιστών, μασόνων και ανθελλήνων που αιώνες τώρα πολεμούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!

vinyl-djs

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter