ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Άγιος Βασιλεύς Ιωάννης φέρει στο νύχι του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδιού «καλάμου ήλον» και σταυρό !

Loading…

0

Η λέξη ήλος (αρσενικό) σημαίνει καρφί.

Στην προφητεία για τον βασιλέα Ιωάννη αναφέρεται μεταξύ άλλων :
«Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων».

Ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων προφήτευσε :
“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

Θα είναι δηλαδή ένας φτωχός και γνωστός-άγνωστος με σωματικό χαρακτηριστικό ένα τήλωμα (ορθογώνιο σημάδι) του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδιού.

Αν παρατηρήσετε την φωτογραφία των βλαστών των καλάμων θα δείτε ότι οι βλαστοί αυτοί αποτελούνται από ορθογώνια τμήματα. Τα τμήματα αυτά έχουν όψη ήλου καλάμου («καρφιού καλαμιού»).

Ο Λέων ο Σοφός πρόρρησε ότι ο Άγιος Βασιλεύς θα ζήσει στην Ελλάδα εν τη άκρα της Βυζαντίδος (το πρώτο άκρο του Βυζαντίου είναι η περιοχή Επτάλοφος που σήμερα ονομάζεται Κουβαράς Μεσογείων Αττικής).
Ο Άγιος Ιωάννης δεν έρχεται, όπως άλλοτε οι προφήτες, για να κηρύξει και να λιθοβοληθεί, ούτε όπως ο Κύριος για να διδάξει, θαυματουργήσει και σταυρωθεί. Έρχεται ως εντολεύς του Χριστού για να βασιλεύσει και να επιβάλει τη θέληση του Θεού. Έρχεται ως Βασιλεύς όχι μόνον ενός Έθνους αλλά ολοκλήρου του χριστιανικού κόσμου.

Ο Άγιος του Κυρίου έχει όλα τα χαρακτηριστικά (στο νύχι εκτός από το σημάδι «καλάμου» φέρει και σταυρό) που προφήτευσαν οι Άγιοι Πατέρες, βρίσκεται ανάμεσά μας και κηρύττει μετάνοια !
Ας τον ακολουθήσουμε λοιπόν, αφού προηγουμένως μετανοήσουμε εμπράκτως και με σιντριβή καρδιάς !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ DIKTIOAGELIAS.gr

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…

Το Triklopodia.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.
Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @triklopodia