ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Παιδιά” οι αστυνομικοί “αποπαίδια” οι στρατιωτικοί! Οι απαράδεκτες αδικίες

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 16 Μαΐ 2017 - 22:30
Loading...

Είναι αδύνατον να μην παρατηρήσει κάποιος τη διαχρονική,διακομματική και κατά τη γνώμη μας αδικαιολόγητη προτίμηση -για να μην πούμε απροκάλυπτη εύνοια- που δείχνουν όλα τα κόμματα και οι κυβερνήσεις στα Σώματα Ασφαλείας, σε σχέση με το προσωπικό των ΕΔ!

Όπως προκύπτει από τον πίνακα που ακολουθεί ο απαράδεκτος διαχωρισμός ξεκινά από τις Σχολές ακόμη. Δείτε τι αποζημιώσεις προβλέπονται για τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών και τους σπουδαστές των Σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ.

Το γιατί αυτός ο διαχωρισμός δεν έχει ποτέ απαντηθεί! Ίσως επειδή στα σώματα ασφαλείας έχουν κανονικό συνδικαλισμό που “άμα λάχει” φωνάζει μέσα στο ΥΠΕΘΑ παρακαλώ ότι “θα ρίξω τη κυβέρνηση αν…”! Έχει συμβεί προ μηνών από πολύ …οργισμένο συνδικαλιστή που απαιτούσε το ΥΠΕΘΑ να καλύψει τα “ισοδύναμα” ΚΑΙ των αστυνομικών για να μην παγώσουν οι μισθολογικές τους προαγωγές!

Οι κατάφωρες αδικίες κατά των στρατιωτικών προκύπτουν και από το μισθολόγιο που τώρα κατατέθηκε. Στους μεν αναγνωρίζονται πολλά εργασιακά ζητήματα στους δε κανένα! Φθάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε επειδή βρέθηκε ΥΕΘΑ να θεσμοθετήσει το επίδομα παραμεθορίου.

Γιατί αυτή η προτίμηση;

Είναι ίσως ότι οι πολιτικοί και οι πολιτικάντηδες δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τα Σώματα Ασφαλείας που τους φυλάνε από το κακό;

Πολλά τα ίσως, τις απαντήσεις αναμένουμε. Και απάντηση δεν είναι ότι εμείς οι δημοσιογράφοι “σπέρνουμε” διχόνοια. Αυτά είναι πονηρές υπεκφυγές από τους “κομισάριους” του κόμματος…

militaire.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter