ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ποια είναι η μέση διάρκεια των Ελλήνων στον Έρωτα – Ποια θέση καταλαμβάνει η χώρα μας ανάμεσα από 14 χώρες – Και πιο το μαγικό φίλτρο για να…

ΥΓΕΙΑ. - 9 Αυγ 2017 - 19:17
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog… ανακάμψουμε που προτείνουν όλοι οι διεθνής ανδρολόγοι

Μία διαφορετική έρευνα πραγματοποίησε η Βελγική εταιρεία ΝΙΒΚΕ σε συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια από τις 14 χώρες τις οποίες μελετήθηκαν τα δεδομένα τους. Το σύνολο των ερωτηθέντων ξεπέρασε τις 35.000 και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την χώρα μας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η χώρα μας κατείχε την 11 θέση σε μέση διάρκεια κατά την ερωτική επαφή των αντρών η οποία είναι μόλις 8 λεπτά σεξουαλικής επαφής ενώ την μόλις 4 στις γυναίκες. Αυτό για την χώρα μας σημαίνει ότι οι Ελληνίδες παραμένουν ανικανοποίητες από την διάρκεια δράσης των συντρόφων τους και το ποσοστό τους αγγίζει το 48% γεγονός που δικαιολογεί τα μεγάλα ποσοστά απιστίας στην χώρα μας.

Εντυπωσιακοί απόδοση φαίνεται ότι έχουν οι Ισπανοί άντρες με την μέση διάρκεια κατά την ερωτική επαφή να εκτοξεύεται στα 28 λεπτά ενώ οι γυναίκες βρίσκονται στην 2 θέση πίσω από τις Ιταλίδες.

Σύμφωνα με NIBKE και τα κατά τόπους πανεπιστήμια η βασική αιτία που προκαλεί την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι η μειωμένη ποσότητα ικαριίνης στον οργανισμό και το υπερβολικό άγχος που έχουν οι Έλληνες από την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι, ότι το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης που φαίνεται να ρίχνει την Ελλάδα πολύ στην λίστα με τις πιο θερμόαιμες χώρες δεν έχει ηλικία και πλήττει άντρες από 18 ετών μέχρι και 65 χωρίς καμία ιδιαίτερη διακύμανση σε κάποια ηλικιακή κατηγορία.

Εντυπωσιακή ωστόσο ήταν η διαφορά στην απόδοση 1000 αντρών από διάφορες χώρες που σημείωσαν μειωμένη αντοχή κατά την διάρκεια της επαφής η οποία δεν ξεπερνούσε αρχικά τα 9 λεπτά. Μόλις μισή ώρα μετά την χρήση ενός φυσικού βιολογικού σκευάσματος το οποίο δημιουργήθηκε από πανεπιστημιακή έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου το οποίο εκτόξευσε την μέση διάρκεια στα 16 λεπτά από την πρώτη κιόλας χρήση!

Διαβάστε πως δημιουργήθηκε το αντρικό μαγικό φίλτρο που λύνει θέματα πρόωρης εκσπερμάτωσης και δυσλειτουργία στύσης και αφήνει την επιστημονική κοινότητα με ανοιχτό το στόμα.

Εκτός από την ενδυνάμωση της αντοχής όμως παρατηρήθηκε και έντονη διάθεση για σεξουαλική επαφή ακόμα και μέχρι 48 ώρες μετά την χρήση του. Τα άτομα νεαρής ηλικίας και κάτω από 45 ετών διαπίστωσαν και μία τόνωση ενέργειας πέραν της σεξουαλική διέγερση.

Δείτε το βιολογικό προϊόν που αφήνει άφωνη την επιστημονική κοινότητα με τα αποτελέσματά του και λύνει άμεσα τα αντρικά προβλήματα στύσης και πρόωρης εκσπερμάτωσης από την πρώτη κιόλας χρήση

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter