ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Που πάμε ; Η οικονομία της χώρας στηρίζεται σκόπιμα (;) στην παραοικονομία και στο μαύρο χρήμα μέρα με την ημέρα .

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 9 Αυγ 2017 - 9:47
Loading...

Μια παράλληλη οικονομία αναπτύσσεται στην χώρα , στο «μαύρο σκοτάδι »
Το κράτος γνωρίζει και αποδέχεται ότι , η υπέρ φορολόγηση θα οδηγήσει στην φοροκλοπή. Γνωρίζει παράλληλα ότι , οι μηχανισμοί ελέγχου δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντεπεξέλθουν σοβαρά . Είναι δλδ σαν να κλείνει το μάτι στους κάθε λογής …. παρανόμους και οικονομικούς εγκληματίες .

Οι χιλιάδες παράνομες οικονομικές δραστηριότητες , αφορολόγητες συναλλαγές , εικονικές συναλλαγές , φορολογήσεις ανύπαρκτων ή εικονικών αξιών , οι φοροαπαλλαγές με τις ευλογίες του νόμου ( π.χ η μεταβίβαση ακινήτου σε φτωχότερο συγγενή για πληρωμή μικρότερου φόρου ) ,κ.α , είναι αδύνατο να ελεγχθούν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι στην καλύτερη , βεβαιώνουν μόλις το 8% των παραβάσεων επί του συνόλου

Τα κυκλώματα , οι ¨ομάδες προστασίας ¨ , τα δίκτυα , οι εγκληματικές οργανώσεις , βρίσκονται στον ¨ανθό της νιότης τους ¨ , ενώ απασχολούν χιλιάδες «εργαζόμενους » , που δεν θα φωνάζουν , ψωμί – παιδεία – ελευθερία .

Στα τουριστικά νησιά και στους γνωστότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας , ήτοι στον καθρέπτη της Τουριστική μας βιομηχανίας , η διακίνηση κάθε λογής ναρκωτικών , τα νταβατζηλίκια και η προστασία , η 9 μορφές πορνείας , οι εκβιασμοί , η παράνομη διακίνηση προϊόντων , από αλκοόλ έως ψυχότροπα , κ.α , σε συνδυασμό με την απουσία ελέγχων ( ανύπαρκτη η Τουριστική αστυνόμευση ) τη διαχείριση τους εκτός από έλληνες , από Αλβανούς , Σέρβους και κάθε λογής εθνικότητας νόμιμης ή παράνομης διαμονής , δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια

Τα ποσά που διακινούνται είναι αστρονομικά στον κόσμο του σεξοτουρισμού , του ναρκοτουρισμού και του αλκοολ- τουρισμού .

Ο Τουρισμός της Ελλάδας αιμορραγεί οικονομικά στο εξωτερικό και υπάρχει πλέον συγκυριακά . Την ημέρα που τα αλλοδαπά Τουριστικά γραφεία – που φέρνουν κόσμο στην Ελλάδα – αποφασίσουν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους θα τελειώσει και αυτός , ενώ , η παράνομη οικονομική διείσδυση αλλοδαπών τουριστικών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων ΜΕΣΑ στο Ελληνικό Τουριστικό προϊόν – που δεν έχει προηγούμενο – θα τον αποτελειώσει .

Ο τελευταίος πυλώνας της Οικονομίας μας , εξαγοράζεται , εκβιάζεται και ¨κλέβεται ¨ όλο και περισσότερο .

Η διαχείριση του μεταναστευτικού από την άλλη , έχει μετατραπεί σε οικονομική εκμετάλλευση . Απίστευτοι τύποι βγάζουν με δεκάδες τρόπους μαύρα χρήματα εκμεταλλευόμενοι το δράμα των μεταναστών , το ιδιότυπο καθεστώς που βρίσκονται και την απουσία ελέγχων.

Η αλλοδαποί στην χώρα έχουν ¨αφεθεί ελεύθεροι ¨να βγάζουν χρήματα , όπως μπορούν , από πωλήσεις CD σε παραλίες , έως πορνεία και διακίνηση κάθε ¨μαύρου¨ προϊόντος

Η συστημική διαφθορά ( που αφορά τα δομικά στοιχεία οργανισμών και υπηρεσιών ) έχει διπλασιαστεί . Η υψηλή διαφθορά που αφορά ως επί το πλείστον πολιτικούς και επιχειρηματίες και το γνωστό «τρίγωνο του διαβόλου » , είναι στο απυρόβλητο αφού , οι ελεγκτικοί μηχανισμού ( αστυνομία . ΣΔΟΕ κ.α ) δεν τολμούν να ακουμπήσουν τα ¨μεγάλα ψάρια ¨, καθώς τους διακατέχει όλο και περισσότερο μια διάθεση απραξίας παράλληλα …. τα τυπικά και πολύ .

Το λαθρεμπόριο από καπνοβιομηχανικά προϊόντα , έως καύσιμα είναι πλέον το αγαπημένο χόμπι των … ελλήνων που είδαν να τους κλείνουν το μάτι . Προϊόντα μαϊμού , τρόφιμα ανεξέλικτα τις περισσότερες φορές , παραεμπόριο , διαδικτυακές αγοραπωλησίες , μαύρη εργασία κ.α , έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ εδώ.

Στόχος πλέον σε κάθε συναλλαγή είναι , η φοροκλοπή , η φοροαποφυγή , το ξέπλυμα και η διακίνηση μαύρου χρήματος .

Ποιό είναι όμως το πλέον επικίνδυνο ;

Η αστυνομία και γενικά η αστυνόμευση , η δικαιοσύνη και οι υπηρεσίες δίωξης τέτοιων εγκλημάτων , γίνονται όλο πιο ποιο εχθρικοί σε αυτήν την ¨κλεπροκουλτούρα ¨ που καλλιεργείτε .

Δημιουργείται η πεποίθηση ότι ¨εμποδίζουν ¨ την οικονομική ανάταση της χώρας , που αποπειράται με τέτοιες τακτικές .

Έτσι , ροκανίζονται αυτοί οι πυλώνες και εξασθενούν , δέχονται τεράστιες πιέσεις και προβοκάτσιες , ενώ παράλληλα καλλιεργείται μια ασέβεια και ανυπακοή στους νόμους

Συνειδητοποιήσετε την παγίδα μέσα στην οποία ( με ευθύνη όλων σας ) μας έχουν ρίξει και φτιάξετε ¨εθνικές ομάδες ¨ χωρίς δεύτερη σκέψη , εκεί που πρέπει .

Αν δεν μπορείτε κι να δεν μπορέσετε , είστε ΟΛΟΙ κατώτεροι των περιστάσεων .

Μην είστε ΕΣΕΙΣ που στα χέρια σας θα «ξεφτιλιστεί » ιστορικά , μια παγκόσμια πολιτισμική δύναμη …. η Ελλάδα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter