ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε ΟΛΟΙ! – Απορρίφθηκε η μήνυση Σωματείου κατά Παυλόπουλου-Τσίπρα-Θάνου για «εσχάτη προδοσία» – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 16 Σεπ 2017 - 10:34
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΑπορρίφθηκε ως αβάσιμη η μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της Προέδρου του Αρείου Πάγου υπέβαλε προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το
νεοσυσταθέν «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος» (Σ.Ε.Υ.Σ.)!
Όπως αναφέρεται στη μήνυση που υποβλήθηκε τον Μάρτιο του 2017 οι Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας μηνύονται «διότι τέλεσαν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα».
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός διότι με την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση του Ιουλίου 2015 που αναφέρει ότι:
«Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο…»
Το σωματείο σχετικά με την απόφαση σχολιάζει τα εξής:
«Το σωματείο μας, συνεπές ως προς τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά προς τον κ. Τσίπρα, τον κ. Παυλόπουλο και την κ. Θάνου για εσχάτη προδοσία.
Η μήνυση αυτή αρχειοθετήθηκε ως απαράδεκτη για τον κ. Παυλόπουλο επειδή δεν προέκυψε εσχάτη προδοσία στην άσκηση των καθηκόντων του και για την τρίτη με το σκεπτικό ότι δεν τέλεσε απολύτως καμία αξιόποινη πράξη.
Ενώ οι πολίτες περιμένουν χρόνια για να εξελιχθεί μια υπόθεση τους στα Ελληνικά Δικαστήρια, η παρούσα μήνυση μόλις σε 15 μέρες πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων από την Εισαγγελέα Χ. Φραγκιά.
Αξιοσημείωτο βέβαια αποτελεί το γεγονός ότι ως προς τον κ Τσίπρα προχωράει μιας και η κ Θάνου δεν είχε ακόμα τοποθετηθεί στο γραφείο του «αμισθή». Προφανώς και ξεχάστηκε ως προς το πρόσωπο του η αρχειοθέτηση της έστω και εκ των υστέρων, καταδεικνύοντας την απόλυτη περιφρόνηση των προσώπων αυτών ως προς το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Η εν λόγω Εισαγγελέας τοποθετήθηκε από τον Συριζα στο τμήμα διαφθοράς και δεν χρεώνεται υποθέσεις αλλά κατ’ εξαίρεση χειρίστηκε την παρούσα όλως τυχαίως.
Το σωματείο θα συνεχίσει παρά ταύτα να υποστηρίζει με κάθε ενεργεία του την περιφρούρηση του Συντάγματος προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια».
Διαβάστε το σκεπτικό του Εισαγγελέα για την απόρριψη της μήνυσης:

 

 

zougla.gr
epilekta
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter