ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρός : Κ.Γαυρογλου Υπ. παιδείας έρευνας & Θρησκευμάτων. Ο Υπουργός “Διέβην τον Ρουβίκωνα !

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΘΝΙΚΑ. - 5 Σεπ 2017 - 9:31
Loading...

Γράφει : Η Κωσταντινιά Ντέμου

΄Ο΄ Κ. Υπουργός ΄Ο ΄ ως από μηχανής Θεός !
Στο υπουργείο σας ,είστε όλοι σας Αιδώς Αργείοι! Ανοίξατε τον Ασκό του Αιόλου ! Χτυπάτε την ελληνική παιδεία στην Αχίλλειο πτέρνα .

Γαία πυρί μειχθήτω, ως Δούρειος Ίππος παραδώσατε “Γη και ύδωρ” των ελλήνων , στο βωμό της Παγκοσμιοποίησις .

Με αβάσιμα στοιχεια – Έπεα πτερόεντα – με τις γελοίες αποφάσεις σας , τοποθετείτε τους αυριανούς μαθητές στην Εκατόμβη, λόγου Προκρούστειας Κλίνης { Προσαρμογή κατάστασης βάσει συμφέροντος Κύριε Υπουργέ; } !

Ο ελληνικός λαός θέτει ερώτηση :Τι συμφεροντα έχετε Κύριε Υπουργέ; και από ποιους, ώστε να πάρετε αυτές τις αποφάσεις για την παιδεία ; Ποιοι σας κατευθύνουν;
Δεν έχετε υπ’ όψιν σας ο,τι πολλοί ανθέλληνες προκάτοχοί σας προσπάθησαν κατά στο παρελθόν δίχως να φέρουν κανένα αποτέλεσμα διότι η παιδεία πλέον τα τελευταια χρόνια στηρίζεται από την οικογένεια;

Δεν γνωρίζετε ότι ο κάθε γονιός έχει πάρει την εκπαίδευση των παιδιών του στα χέρια του;
Δεν γνωρίζετε ότι από δω και πέρα τα παιδιά θα πηγαίνουν στο σχολείο αντί για την καφετέρια για να πίνουν το καφεδάκι τους ; Δικό σας και των προκατόχων σας είναι αυτό το επιτευγμα .

Σας πληροφορώ Κύριε Υπουργέ, ο,τι: Είναι οι μέρες που οι μνημονικοί τύραννοι, οι κατακτητές, οι κλέφτες, ψεύτες και οι βαρώνοι της πολιτικής σκακέρας θα καταλάβουν απο τον δοκιμαζομενο λαο στο πετσί τους, τι σημαίνει πόνος, δάκρυα, ταπείνωση, εξαθλίωση, απόγνωση και το τρέμουλο του φόβου …!
Βάζουμε τέλος στο «δίκαιο» του ισχυρού σε μια Ελλάδα που έχει πάψει να αμύνεται , από δω και πέρα θα μας βρειτε μπροστά σας . Κοντή γιορτή η Κυριακή λέει ο λαός …

Δεν σας απαλλάσσω των ευθυνών σας κύριε Υπουργέ . Οι προδότες και δωσίλογοι έχουν ονοματεπωνυμο, αυτό του Πήλιου Γούση, αυτό των Βενιζελικων ,αυτό των Καραμανλήδων , αυτό των Παπανδρεϊκών που με τις πολιτικές των τόσων ετών, σκλάβωσαν τους ελληνες για 99 ολόκληρα χρόνια και πούλησαν την αξιοπρέπειά τους και ολόκληρη την περιουσία τους !

Δεν γνωρίζετε Κ. Υπουργέ ,ότι το μοναδικό ενδιαφέρον των μαθητών θα είναι το “μαθημα” της γυμναστικής , της ζωγραφικής και της εκδρομής”; Ναι έτσι είναι, διότι οι γονείς θα είναι πλέον και δάσκαλοι.

Μέμνησο των Αθηναίων{ Μην ξεχνάς αυτόν που πρόκειται να εκδικηθείς} Μέμνησο Κ. Υπουργέ Μέμνησο ! Γιατί και οι ελληνες δεν ξεχνούν !

Κρείττον το σιγάν, κύριε Γιαβρογλου! Καταργείτε τα Αρχαία Ελληνικά κ. Υπουργέ ; ευνόητο είναι ότι δεν γνωρίζετε ο,τι χρησιμοποιειτε εσείς ο ίδιος στην καθημερινοτητα σας πολλές παροιμίες Αρχαίων ρητόρων-φιλοσόφων κτλ. σας επισυνάπτω μερικές που σας άκουσα να τις λέτε .

–Αιδώς Αργείοι{εσείς} –Αντίπαλον δέος {εσείς} –Ασκός του Αιόλου –Αχίλλειος πτέρνα –Βίος αβίωτος {εσείς} –Διέβην τον Ρουβίκωνα{εσείς} και πλήθος άλλων …. φυσικά σας συγχωρώ επ΄ αυτού, πασιφανές είστε ένας ανιστόρητος και πρωην συνδικαλιστής *προίκα κατέχετε την θέση στο πανεπιστήμιο ως

Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας των Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών , και οπως ξέρουμε, “ η ημιμάθεια χείρον εστί και αυτής της αμαθείας

Η εθνοκάθαρση θα αρχίσει πρώτα από εσάς διότι δεν λογιάζεται έλληνας δίχως ελληνική παιδεία !
Δεν λογιάζεται έλληνας δίχως Οικογένεια -θρησκεία -Πατρίδα, αυτό που εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις – παν τι τρόπο – εν τη δυνάμη να αφανίσετε τον Ελληνισμό .

Δεν θα σας περάσει Κ. κύριε Υπουργέ ! Ως γνωστόν Οι Ελληνες αναδύονται εκ της Τέφρας των !
Είστε υπόλογος των πεπραγμένων σας , ενώπιος -ενωπίω της δικαιοσύνης όταν αυτή θα απαρτίζεται από Ιθαγενείς Ελληνόψυχους Δικαστές ! Ο κύβος ερρίφθη !

Με δίχως ίχνος εκτίμησις

Νυν υπέρ πάντων ο αγών! Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα»₪₪₪₪₪₪₪ 🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter