ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πρώτα θα ξεπουλήσουν τη Μακεδονία και μετά θα φύγουν οι λωποδύτες της αμερικανικής Πρεσβείας

ΕΘΝΙΚΑ. - 10 Νοέ 2017 - 10:08
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog Ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας, ο Μπράιαν, φίλος μας που έχει υπηρετήσει ως Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε στην Ουάσιγκτον ότι η διάθεση για την επίλυση της διαφοράς για το όνομα στην Αθήνα και τα Σκόπια είναι τώρα στο υψηλότερο επίπεδο από ποτέ.

Ο Οβριόπουλος και ο αλκοολικός πρώτα θα ξεπουλήσουν τη Μακεδονία και μετά θα φύγουν.
Ο Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπράιαν Χόιτ Γι. , δήλωσε χθες στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στην Ουάσιγκτον ότι η Ασφάλεια της πΓΔΜ εξαρτάται από την επίλυση της διαφοράς με την Ελλάδα για το όνομα, και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.
Ο κ. Γι είπε, ότι η διάθεση για την επίλυση της διαφοράς για το όνομα είναι τώρα στο υψηλότερο επίπεδο από ποτέ και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθεί σύντομα λύση.
«Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις και είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει μια λύση, γιατί η διάθεση στην Ελλάδα και την πΓΔΜ είναι στο υψηλότερο επίπεδο, περισσότερο από ποτέ», είπε ο κ. Γι που έχει υπηρετήσει ως Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πληροφορίες ότι αυτός θα είναι ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην πΓΔΜ, ο κ.Γι δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις πληροφορίες, αλλά μετά, μακριά από τις κάμερες είπε ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τον πιθανό διορισμό του.
deltio11

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter