ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πτώση αγνώστου αντικειμένου στον πλανήτη Άρη; Δείτε τί δείχνουν οι χάρτες του Google Earth (φωτό, βίντεο)

ΚΛΟΙΟΣ. - 12 Σεπ 2017 - 8:00
Loading...

Δεν πρόκειται για μια απλή φωτογραφία. Πρόκειται για υψηλής ανάλυσης θέαση, από τους χάρτες του Google Earth, που εντοπίζουν, εμμέσως πλην όμως σαφώς, πτώση αγνώστου αντικειμένου κυκλικού σχήματος, (τύπου δίσκου), στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Πτώση ΑΤΙΑ στον Άρη δείχνουν οι χάρτες του Google Earth

Ένα ακόμα εντυπωσιακό εύρημα εντοπίστηκε στον πλανήτη Άρη, σε ένα από τα μεγαλύτερα φαράγγια του πλανήτη, στην τοποθεσία Valles Marineris και στο φαράγγι Candor Chasma, που μας κάνει να αναρωτηθούμε για το αν πρόκειται πράγματι για πτώση ιπτάμενου αντικειμένου στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη ή απλώς για μια οφθαλμαπάτη. Αυτή την φορά, όχι από κάποια φωτογραφία της NASA που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αλλά από τους ίδιους τους χάρτες του Google Earth στους οποίους ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση από τον υπολογιστή του.

Αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι, όχι τόσο το ίχνος της πτώσης του αντικειμένου που φαίνεται να αφήνει στην επιφάνεια του πλανήτη, όσο το τέλεια διακριτό κυκλικό σχήμα του αντικειμένου που εμφανίζεται στο τέλος της πορείας της πτώσης, μισοθαμμένο κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Μπορείτε και μόνοι σας, πολύ απλά, να εντοπίσετε και να δείτε την εν λόγω θέαση στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Google Earth ή τo Google Earth pro. (Για όσους δεν το έχουν εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους, μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ: https://www.google.com/earth/).

Αφού απλά επιλέξετε πρώτα τον πλανήτη Άρη και όχι την Γη, (που εμφανίζεται αρχικά), βάλτε στην αναζήτηση τις συντεταγμένες, (το κείμενο ακριβώς όπως σας το παρουσιάζουμε εδώ: 6 25 42.73S 76 53 53.27W) και δείτε από μόνοι σας την παράξενη αυτή θέαση επεξεργάζοντας ταυτόχρονα τις παραμέτρους προβολής που εσείς θέλετε.

Μετρήστε από μόνοι σας το υποτιθέμενο ίχνος της πτώσης στην επιφάνεια, (περίπου 350 μέτρα), καθώς επίσης και την διάμετρο του κυκλικού αντικειμένου στο τέλος της διαδρομής του ίχνους, (περίπου 12 μέτρα). Παρατηρήστε επίσης, πως εμφανίζεται αμυδρά ένα επιπλέον ίχνος, μετά το κυκλικό αντικείμενο και στην αντίθετη πλευρά του ίχνους της «πτώσης», που χάνεται μετά από περίπου 85 μέτρα.

pronews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter