ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πωλήσεις πυρομαχικών: Άλλα λέει ο Καμμένος άλλα το ΓΕΕΘΑ – Τι συμβαίνει;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 5 Δεκ 2017 - 14:15
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΠωλήσεις πυρομαχικών: Άλλα λέει ο Καμμένος άλλα το ΓΕΕΘΑ – Τι συμβαίνει; Γιατί ο Καμμένος αρνείται ότι έγιναν πωλήσεις και το ΓΕΕΘΑ μιλάει για πωλήσεις στα Εμιράτα;

Αντικρουόμενα στοιχεία για τις πωλήσεις πυρομαχικών δίνουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ! Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι όσο είναι αυτός πολιτικός προϊστάμενος στο υπουργείο, δεν έχει

γίνει καμία πώληση πυρομαχικών – «ούτε σφαίρα πουθενά» ήταν η ακριβής έκφραση.

Μάλιστα για του λόγου του το αληθές επικαλείται σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Το ΓΕΕΘΑ από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι από το 2015 μέχρι και σήμερα έχουν πουληθεί πυρομαχικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΕΘΑ στην ανακοίνωσή του την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ,αναφέρει:

 Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε στα ελάχιστα λεπτά από την στιγμή της δημόσιας δήλωσης του υπουργού και της ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ΓΕΕΘΑ «άδειασε» τον υπουργό. Άλλοι πάλι αποδίδουν την διαφορά στην έμφαση που ήθελε να δώσει ο κ. Καμμένος.

Ο,τι και να έχει συμβεί πάντως, οι δυο δηλώσεις είναι σαφώς αντιφατικές και η μια αναιρεί την άλλη και το ζητούμενο είναι η αλήθεια.
armyvoice.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter