ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκοταδισμός! Σε τι συμφωνεί η επιστήμη με την εκκλησία

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 5 Σεπ 2017 - 13:30
Loading...

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Και όμως, ενώ η θολοκουλτούρα της Δύσης (και φυσικά της Ελλάδας) αυτοπροσδιορίζεται ως «προοδευτική» στο θέμα της ομοιοπαθητικής συμφωνεί εις το έπακρον με την εκκλησία.

Η αυθεντική ιατρική ονομάζεται «γιατροσόφι» και εξαφανίζεται από όλα τα συστήματα Υγείας.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) καταργεί τις ομοιοπαθητικές θεραπείες και την συνταγογράφηση των σκευασμάτων τους, λόγω κόστους και δήθεν την προσπάθεια να εξοικονομηθούν για την δημόσια υγεία περί τα 190 εκατ. λίρες τον χρόνο.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, οι συνταγές για ομοιοπαθητικές θεραπείες κόστισαν στο βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας 92.412 λίρες (το 2016) και τουλάχιστον 578.000 λίρες τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ ταυτόχρονα οι «ειδικοί» μιλούν για δυσανάλογη αποτελεσματικότητα.

Αντίθετα η αλλοπαθητική (επίσημη ιατρική), η οποία αντιγράφει το συστατικό του κάθε φαρμάκου στο εργαστήριο, έχει μικρό κόστος και στηρίζεται από τις πολυεθνικές εταιρείες φαρμάκων.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο επικεφαλής του NHS, Σάιμον Στίβενς, η ομοιοπαθητική «στην καλύτερη περίπτωση είναι placebo και κατάχρηση των περιορισμένων πόρων του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Οι επιστήμονες ονομάζουν δηλαδή τα φυτικά φάρμακα ως εικονικά, ενώ στην Εκκλησία έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και κάνουν λόγο για μαγεία! Μένει να στήσουν και οι δύο μαζί πυρές για όσους υποστηρίζουν την ομοιοπαθητική.

Εκτός των ομοιοπαθητικών, το σχέδιο του NHS αφορά επίσης την κατάργηση της συνταγογράφησης 17 σκευασμάτων, μεταξύ των οποίων φυτικά φάρμακα και ταξιδιωτικά εμβόλια, για τους ίδιους ακριβώς λόγους -τη χαμηλή, κλινικά αποδεδειγμένη, αποτελεσματικότητα σε σχέση με το κόστος.

Το ζήτημα της κρατικής χρηματοδότησης για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν είναι καινούργιο. Τόσο η Βρετανική Ιατρική Εταιρεία όσο και η Επιτροπή Επιστήμης και Τεχνολογίας της Βουλής των Κοινοτήτων έχουν ζητήσει να τερματιστεί η συνταγογράφηση τους στο NHS, επισημαίνοντας ότι πρόκειται απλά για εικονικά φάρμακα.

Στην Ελλάδα, πρωτοπόρο χώρα σε ότι στραβό κι ανάποδο, τα ομοιοπαθητικά φάρμα δεν συνταγογραφούνται με τις «ευλογίες», όπως είπαμε τόσο των επιστημόνων όσων και των ιερέων.

Αντίθετα, εξυμνείται η αλλοπαθητική ιατρική, η οποία βασίζεται κυρίως σε πατενταρισμένα φάρμακα (φαρμακευτική ιατρική), στην ακτινοβολία και στην χειρουργική επέμβαση.

Κατευθύνεται από το ιατρικό επάγγελμα.

Οι γιατροί εκεί χρησιμοποιούν μόνο τα φαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας. Αποκαλούνται αλλοπαθητικοί ιατροί, σε αντίθεση με εκείνους που χρησιμοποιούν εναλλακτικά φάρμακα (μη αλλοπαθητικά), όπως τα θρεπτικά συστατικά. Διοικείται ειδικά στις ΗΠΑ από αυτό που ονομάζεται «Ιατρική Μαφία».

Εάν εξετάσει κανείς την αποτελεσματικότητα των θρεπτικών συστατικών, των βοτάνων και της φυσιοθεραπείας, θα διαπιστώσει  ότι αυτά είναι πιο αποτελεσματικά από την αλλοπαθητική ιατρική.

Η οποιοπαθητική σε λίγο, δεν θα αποτελεί καθόλου μία από τις επιλογές θεραπείας, καθώς οι φυσικές ουσίες, τα βότανα και οι βιταμίνες που προτείνει, ώστε ο οργανισμός μας να καταπολεμά μόνος του (ομοιοπαθητική) και να εξαφανίζει την δυσλειτουργία (ασθένεια), θα απαγορευθούν πλήρως.

Τέλος να τονίσουμε πως η αλλοπαθητική ιατρική αποτελεί την κύρια αιτία θανάτου παιδιών και δημιουργίας αναπηριών  στον δυτικό κόσμο, ενώ στα παιδιά του τρίτου κόσμου χορηγείται υδράργυρος, που περιέχεται στα εμβόλια, όπως αυτό του αυτισμού, ενώ συγκαλυμμένα προωθεί ή έστω εθελοτυφλεί στο πρόχειρο παιδικό φαγητό, όπως το μπιμπερό, η ασπαρτάμη, το όξινο γλουταμινικό νάτριο, καθώς και σε άλλα δηλητήρια, όπως το φθόριο στο νερό και το κράμα υδραργύρου.

Η αλλοπαθητική ιατρική, παρουσιάζεται ως η αυθεντική ιατρική αλλά δεν είναι. Αποτελεί επιστημονική αίρεση, η οποία εκτόπισε την πραγματική ιατρική.

el.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter