ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ του «Σωτηρία» ο άστεγος που πέθανε (παραμονή Πρωτοχρονιάς) δίπλα στο Δημαρχείο…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 3 Ιαν 2017 - 12:54
Loading...

Dimitris Papadimitriadis 

Σχολιάζει, λοιπόν, η αντιδήμαρχος ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ (που ακόμη δεν έχει παραιτηθεί) στις 31/12, 21:41: «ΑΝ υπάρχει νεκρός – πιο πιθανόν να είναι θύμα ναρκωτικών που οργιάζουν στην περιοχή» (Σημ: πρώτα το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και κατηγορούσε τους ενεργούς πολίτες ως «ο κάθε πικραμένος»).

Κυρία μου, ο αγνώστων στοιχείων νεκρός βρίσκεται τώρα στην ΚΑΤΑΨΥΞΗ του Νοσ. ΣΩΤΗΡΙΑ από τις 10:00πμ της 31/12, μετά την κατάψυξη της Αθήνας εκείνων των ημερών. Αναμένεται η νεκροτομή του, αφού η Ελλ. Αστυνομία προσπαθήσει να βρει τα στοιχεία του. Χωρίς νεκροτομή πως τεκμαίρεται ότι είναι ναρκομανής; Η προσπάθεια να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΤΕ τον νεκρό με αυτό τον ιδιότυπο ρατσισμό σας (μάλλον ναρκομανής = άρα κατώτερος και από άστεγο) είναι ολότελα αυθαίρετη. Κατά τον ίδιο τρόπο, «ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ», αφού παροικεί σε περιοχή όπου οργιάζουν τα ναρκωτικά (όλως τυχαίως δίπλα στο Δημαρχείο σας).

Η αντιδήμαρχος ξαναγράφει, επομένως, τον ορισμό της λέξης «ΑΣΤΕΓΟΣ», κατά πως εξυπηρετεί την αναποτελεσματικότητα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. Επιπλέον, δυσκολεύεται ακόμη και να διαπιστώσει ότι κάποιος, πράγματι, πέθανε δίπλα στο δημαρχείο της.
Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε.
#NOTMYMAYOR

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter