ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα πάνω κάτω στο Κουρδιστάν – Πούτιν και Μπαρζανί υπέγραψαν ενεργειακή συμφωνία μαμούθ

ΔΙΕΘΝΗ. - 18 Σεπ 2017 - 20:53
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΜια πολύ σημαντική εξέλιξη βλέπει το φως της δημοσιότητας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας, και ενώ Ιράν, Ιράκ και Τουρκία εκτοξεύουν απειλές εναντίον του προέδρου της Αυτόνομης Διοίκησης του Κουρδιστάν (ΑΔΚ), που πήρε την πρωτοβουλία του δημοψηφίσματος.

Σύμφωνα με κουρδικά και τουρκικά ΜΜΕ, σήμερα ανακοινώθηκε από τον ρωσικό ενεργειακό γίγαντα Rosneft και από την ΑΔΚ ότι η ρωσική εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου, υποσχόμενη ότι θα επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια για την κατασκευή του.

Η Rosneft, που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου παγκοσμίως, με τη δραστηριοποίησή της στην περιοχή, διεκδικεί μερίδιο της μεγάλης ενεργειακής πίτας που βρίσκεται στο υπέδαφος του υπό ανεξαρτητοποίηση Κουρδιστάν.

Φυσικά, η ανακοίνωση της συμφωνία, μόλις μερικές μέρες πριν το δημοψήφισμα, έγινε για να καταδειχθεί η άτυπη στήριξη που παρέχει η Μόσχα στο δημοψήφισμα, για το οποίο επισήμως η Ρωσία δεν έχει εκφράση κάποια θέση μέχρι σήμερα.
Πάντως, να σημειωθεί ότι ο αγωγός προβλέπεται να περάσει από το τουρκικό έδαφος!

infognomonpolitics.blogspot.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter