ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Μπαϊράμι «καθήλωσε» & τα Τουρκικά Μαχητικά …

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 30 Αυγ 2017 - 21:31
Loading...

Ούτε και σήμερα εμφανίστηκαν τα Τούρκικα Μαχητικά  στο Αιγαίο και η ησυχία που επικρατεί στους Ουρανούς του Αιγαίο κάνει τους Έλληνες Χειριστές να βαριούνται θανάσιμα !

Εδώ είναι που λέμε οτι όλοι εμείς  θα τρελαθούμε και οι Χειριστές μας βαρέθηκαν ήδη να περνάνε για έξι συνεχόμενες ημέρες χωρίς Τουρκικά Μαχητικά στο Αιγαίο …Να ανάψουν και λίγο τα αίματα !

Με εντολή του Τούρκου Σουλτάνο που διέταξε 10ημερη αργία σε όλο το Ισλάμ ,με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να προσεύχονται και να υπάρχει γενική αποχαύνωση  και ευκαιρία για ταξίδια στα Ελληνικά νησιά ,από τα οποία κάποιοι δεν θα επιστρέψουν ποτέ!

Τι ΝΑΤΟ αδυνατεί να καταλάβει γιατί δεν πετάνε ούτε τα Τουρκικά CN-235 που πάνε πάνω -κάτω το Αιγαίο με καύσιμα και έξοδα της Συμμαχίας  του ΝΑΤΟ ,παρακολουθώντας τα Ρωσικά Υποβρύχια που δεν τα εντοπίζουν σχεδόν ποτέ!

Το Μπαϊράμι στην Τουρκία αναμένεται να  κρατήσει μέχρι και την Δευτέρα 4 του επομένου Μηνός …και οι Νατοϊκοί το φυσάνε και δεν κρυώνει ,αφού μόνο  ο Πούτιν γνωρίζει πόσα ακριβώς Υποβρύχια έχει στην Μεσόγειο!

veteranos.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter