ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ «ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΟΥΛΑΚΟΦ» ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Αυγ 2017 - 20:16
Loading...

Ένας εκπρόσωπος του ρωσικού βόρειου στόλου ο πλοίαρχος Βαντίμ Σέργκα δήλωσε ότι το Ρωσικό αντιτορπιλικό Αντιναύαρχος  Κούλακοφ έχει εισέλθει στη Μεσόγειο.

“Σήμερα, το μεγάλο αντιτορπιλικό πλοίο του Βόρειου Στόλου, Αντιναύαρχος Κουλάκοφ, που εκτέλεσε καθήκοντα μακρινού ταξιδιού, πέρασε το Στενού του Γιβραλτάρ και μπήκε στη Μεσόγειο Θάλασσα Το πέρασμα του στενού, το στενότερο τμήμα του οποίου είναι 14 χιλιόμετρα, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε συνθήκες εντατικής πλοήγησης, ανέφερε ο Σεργκά.

Στον κόλπο του Biscay, το πλήρωμα του αντιναυάρχου Kulakov πραγματοποίησε άσκηση για υποβρύχια έρευνα,ενώ μεταξύ άλλων εκτελέστηκε άσκηση για την αλληλεπίδραση με το πλήρωμα του ελικόπτερο Kamov Ka-27 που είναι εγκατεστημένο στο πλοίο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Ο Σέργκα πρόσθεσε ότι το πλοίο άφησε το Sevenomorsk , το αρχηγείο του Βόρειου Στόλου, τον Ιούνιο, συμμετείχε στην Κύρια Ναυτική Παρέλαση στην Αγία Πετρούπολη και στη συνέχεια κατέπλευσε στη Βόρεια Θάλασσα.

Το 2016, το αντιναύαρχος Kulakov πραγματοποίησε τρία μακρινά ταξίδια στους ωκεανούς της Αρκτικής του Ατλαντικού  της Ινδίας και της Μεσογείου.

Το αντιτορπιλικό   Kulakov έχει μήκος 163 μ. μέγιστο εκτόπισμα 7,900 τόνους, μέγιστη ταχύτητα 35 κόμβους και ο οπλισμός του αποτελείται από 2 τετραπλούς εκτοξευτές βλημάτων  επιφανείας – επιφανείας SS-N-14, 4 κάθετους εκτοξευτές βλημάτων επιφανείας – αέρος SA-N-9, 2 πυροβόλα των 100 χλστ. και 4 συστήματα εγγύς αμύνης AK 630 των 30 χλστ. Ενώ διαθέτει και στέγαστρο για παρουσία ελικοπτέρου.

thinknews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter