ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το τέλος του «ψευτορωμαίικου». Ο Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Άγιος Βασιλεύς Ιωάννης. Άραγε είναι ανάμεσά μας ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΙΤΩΝ Δ. ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - 6 Μαρ 2017 - 21:47

Ο Άγιος Αντώνιος, είχε πει μια πρόρρηση που στην εποχή του (3ος αιώνας μ.Χ.) φαινόταν ακατανόητη και ανέφικτη :
«Έρχεται καιρός, ίνα οι άνθρωποι μανώσι και επ’ αν ίδωσί τινα μη μαινόμενoν, επαναστήσονται αυτώ λέγοντες ότι συ μαίνη δια το μη είναι όμοιον αυτοίς».
Η μετάφραση : Θα έρθει καιρός κατά τον οποίο οι άνθρωποι θα τρελαθούν, κι αν δούνε κάποιον που δεν είναι τρελός και δεν κάνει ότι κι αυτοί, θα επαναστατήσουν εναντίον του, θα του επιτεθούν και θα του πουν, είσαι τρελός, γιατί δεν είναι όμοιός τους.

Ο σύγχρονος Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς (με το άφθαρτο σκήνωμα) είχε πει ότι : «Στα έσχατα χρόνια το κακό και η αίρεση θα έχει τόσο εξαπλωθεί που οι πιστοί δεν θα βρίσκουν ιερέα και ποιμένα να τους προστατέψει από τη πλάνη και να τους συμβουλέψει στη σωτηρία. Τότε οι πιστοί, δεν θα μπορούν να δεχτούν ασφαλείς οδηγίες από ανθρώπους, αλλά οδηγός τους θα είναι τα κείμενα των Αγίων Πατέρων. Ιδίως σε αυτή την εποχή ο κάθε πιστός θα είναι υπεύθυνος για όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας».

«Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς είναι απαραίτητο για να διατηρηθεί ο Χριστιανισμός, οι εργάτες της Ορθοδοξίας να εργάζονται για το Χριστό χωρίς να εξαρτώνται από άλλους σε κάθε βήμα τους. Είναι αξιέπαινοι όταν κάνουν δημιουργική εργασία, χωρίς να περιμένουν λεπτομερείς οδηγίες από άλλους».
«Σήμερα η Εκκλησία έχει εχθρούς και διώκεται από έξω αλλά και από μέσα».

Δυστυχώς, είναι ολοφάνερο πλέον ότι τα λεγόμενα των Αγίων ταιριάζουν απόλυτα με τη δική μας εποχή της πνευματικής και ηθικής παρακμής.

Πράγματι, οι μεγαλύτεροι εχθροί της Εκκλησίας μας είναι οι εσωτερικοί διώκτες της και κυρίως οι αθέατοι, οι καμουφλαρισμένοι φιλοοικουμενιστές, οι ψευτοαντιοικουμενιστές.
Σε ένα άρθρο με τίτλο «μερικές φωτογραφίες ίσως εξηγούν την συμπόρευση του «αντιοικουμενιστή» μητροπολίτη Πειραιώς με τον οικουμενιστή μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο» (http://attikanea.blogspot.gr/2017/03/blog-post_58.html), αποκαλύπτεται η υποκρισία κάποιων δήθεν αντιοικουμενιστών Ιεραρχών που αποκοιμίζουν το Ποίμνιο που περιμένει μάταια να λάβει πνευματική καθοδήγηση και να πάρει την έγκριση από αυτούς για ανάληψη αντιαιρετικής δράσης.

Σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου («Άγιε Άνθιμε» της Θράκης, θα είμαστε «αρρωστημένοι εθνικιστές»…, http://kataggeilte.blogspot.com/2017/03/blog-post_42.html, «και εσείς Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ…», http://kataggeilte.blogspot.com/2017/02/blog-post_9320.html στα Ιστολόγια «Καταγγείλτε», «Ξυπνήστε ρε», «Σκεφτόμαστε Ελληνικά» και «Τρικλοποδιά») είχα επισημάνει τη «μυστική» σύμπλευση κάποιων Ιεραρχών, οικουμενιστών και αντιοικουμενιστών που προσποιούνται ότι τάχα ο ένας μάχεται τον άλλο στην ορθοτόμηση του λόγου της αλήθειας.

Οι αγαπολόγοι οικουμενιστές Αρχιερείς, από τη μια μεριά, μεταχειρίζονται διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις των υπερασπιστών της Ορθόδοξης Πατερικής Παράδοσης. Χαρακτηρίζουν ανισόρροπους, ανυπάκουους και θανάσιμα αμαρτωλούς όσους διαμαρτύρονται για την παραχάραξη της Ορθόδοξης Πίστης και την αναγνώριση των αιρέσεων ως Εκκλησιών. Καταγγέλλουν τους αντιδρώντες στις κακοδοξίες τους και τους εμφανίζουν ως δόλιους υποκινητές εξεγέρσεων, αποσχίσεων και διαιρέσεων.

Οι ψευτοαντιοικουμενιστές, από την άλλη μεριά, εξαπατούν και εφησυχάζουν το λαό, εμφανιζόμενοι τάχα ως ορθοτομούντες τον λόγο της αληθείας και άγρυπνοι φρουροί της Ορθής Πίστης, ενώ στην πραγματικότητα είναι παρασκηνιακοί σύμμαχοι των δήθεν αντιπάλων τους.

Όμως, ο παγκόσμιος πόλεμος που προφητεύτηκε από τους Αγίους της Ορθοδοξίας έρχεται ταχέως και θα ανατρέψει τα πάντα. Μετά το τέλος του τρομερού πολέμου, ο προφητευόμενος Άγιος Βασιλεύς Ιωάννης θα επιβληθεί από το Θεό ως κυρίαρχος όλης της Οικουμένης. Ο Άγιος Βασιλέας θα εκτοπίσει και θα αφανίσει τον οικουμενισμό και τις αιρέσεις. Θα εκκαθαρίσει την Εκκλησία του Χριστού από όλους τους αναξίους ιερείς και αρχιερείς και θα τους αντικαταστήσει με άλλους ευσεβείς και εναρέτους, που θα χειροτονήσει με υπόδειξη του Αγίου Πνεύματος.

Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο Βασιλέα :
Προφητεία του Αγίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού :
“…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

Προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων :
“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

Προφητεία του Αγίου Ταρασίου Κωνσταντινουπόλεως :
“…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

Προφητεία-επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κωνσταντίνου :
“…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών :
“…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος… Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι… Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
“…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
“… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”.

Σε ένα Ιστολόγιο ο συντάκτης ενός κειμένου για τον Άγιο Βασιλέα Ιωάννη, ισχυρίζεται ότι ο προφητευόμενος είναι ήδη ανάμεσά μας ! (http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html).
Μέχρι όμως να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, εμείς που αποτελούμε τον πιστό λαό της Εκκλησίας, ας κατανοήσουμε επιτέλους ότι οι περισσότεροι κληρικοί δεν είναι σε θέση να γίνουν πνευματικοί καθοδηγητές μας, να μας προστατέψουν από τη πλάνη και να μας υποδείξουν την οδό της σωτηρίας μας.
Αντί λοιπόν οι Ποιμένες μας να μας προστατέψουν, αυτοί μας «πούλησαν» και τάχθηκαν με το μέρος των εγχώριων προδοτών μας, με το «ψευτορωμαίικο» που οδεύει ταχέως στο τέλος του, όπως προφήτευσε προσφάτως ο μοναχός Ησύχιος

(«Ο πόλεμος κατά της Ρωσίας είναι απολύτως αναγκαίος για την διατήρηση του οικονομικού μοντέλου του αέναου χρέους και καθαρή απόρροια του μοντέλου αυτού.

Δεν σκοτώνουν τον ένα Ρώσο μετά τον άλλο, έτσι για το τίποτε. Έχουν σχέδιο και σκοπό. Θέλουν να τραβήξουν τη Ρωσία σε πόλεμο με τρόπο που να φαίνεται στην κοινή γνώμη ότι η Ρωσία είναι ο επιτιθέμενος, ακριβώς όπως έκαναν και στον Αυστριακό της Γερμανίας που τον εξώθησαν να εισβάλει στην Πολωνία, αρχίζοντας έτσι τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο»).

Τελικώς, ποιοι είναι οι γνήσιοι τρελοί, οι αντίχριστοι μαμωνολάτρες νεοταξίτες που προσδοκούν την αύξηση των κερδών τους προκαλώντας παγκόσμιο πόλεμο ή εμείς οι συνειδητοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που δεν εμπιστευόμαστε τις διδαχές των μεταπατερικών προβατόσχημων λυκοποιμένων της Διοικούσας Εκκλησίας, αλλά μόνο τα κείμενα των Αγίων Πατέρων ; Είμαστε τρελοί όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική οδός είναι η μοναδική που οδηγεί στη σωτηρία ;

Είμαστε τρελοί όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι τα μόνα έγκυρα και σωστικά μυστήρια, είναι τα της «Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας…» και ομολογούμε «εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών» ;

Είμαστε τρελοί όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι τα θύματα του Αρχεκάκου Όφεος δεν είναι οι Άγιοι Προπάτορές μας (οι Άγιοι Πατέρες της Ορθοδοξίας), αλλά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι ομόδοξοί του οικουμενιστές ;

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΝουΔούλους Συριζοναζί.

«Άγιε Άνθιμε» της Θράκης, θα είμαστε «αρρωστημένοι εθνικιστές» αν αντισταθούμε στη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας κατά της Ελλάδος ;

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter