ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τώρα που το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, εκτός της εθνικής μετάνοιας για το Τάγμα της Νινευή και την επιστροφή στον Θεό…

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Σεπ 2017 - 7:15
Loading...

… που ζει, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την έλευση του μακελειού!

Με την ιστορία της 9ης Σεπτέμβρη από το Zero Hedge με τίτλο «Η Κίνα προειδοποιεί τον Τραμπ:«Θα στηρίξουμε τη Βόρεια Κορέα εάν οι ΗΠΑ χτυπήσουν πρώτες»γίνεται η εισαγωγή του 3ου Παγκοσμίου πολέμου,αν οι ΗΠΑ επιτεθούν πρώτες.
Με τις πρόσφατες δορυφορικές εικόνες,και τις πρόσφατες αποκαλύψεις, η Βόρεια Κορέα προχωράει σε εντατικά βήματα προετοιμασίας για τον πόλεμο,με τα σημάδια της εξάπλωσης των επικείμενων εχθροπραξιών κάθε μέρα.
Η Βόρεια Κορέα απειλεί ανοιχτά με μία ΕΜΡ επίθεση στις ΗΠΑ για πρώτη φορά, στα σημάδια μιας πιθανής επικείμενης σύγκρουσης.

Μια σύγκρουση που προειδοποίησε πρόσφατα ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα ήταν καταστροφική σε ολόκληρο τον κόσμο, με βαρύτατες απώλειες ζωής.
Ενώ η Κίνα έχει σίγουρα το δικαίωμα να απαλλαγεί από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και τις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Βόρεια Κορέα ετοιμάζονται να μας επιτεθούν.
Επίσης μας αποδεικνύει γιατί είναι πάντα τόσο σημαντικό ότι ο αμερικανικός στρατός είναι έτοιμος να ανατινάξει οποιοδήποτε πύραυλο από τον ουρανό, αν γίνει πολύ κοντά στην Αμερική, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί οι εμπειρογνώμονες στρατιωτικής και εθνικής ασφάλειας έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος  θα μπορούσε να ξεκινήσει τυχαία, ή όπως περιγράφεται παρακάτω, από ένα τυχαίο περιστατικό( ψευδή σημαία).
nkorea_missile_launches.jpg
 Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Αμερικανός γερουσιαστής Mark Miloscia, «η Ουάσινγκτον πρέπει να προετοιμαστεί για μια πυρηνική επίθεση από τη Βόρεια Κορέα που γίνεται όλο και πιο επικείμενη», προειδοποιώντας ότι η πόλη του Σιάτλ είναι πιθανός στόχος για κτύπημα. 

Ωστόσο, γιατί ο Κιμ και η Βόρεια Κορέα σπαράζουν ένα πυρηνικό όπλο εδώ ή εκεί, στη μια ή την άλλη πόλη, όταν μπορούσε να καταλάβει όλες τις ΗΠΑ με ένα ICBM, με πυρηνική κεφαλή, που θα εκραγεί πάνω από το κέντρο των ΗΠΑ; Όπως προειδοποίησαν και οι ειδικοί, όπως και στο πρώτο βίντεο παρακάτω, ένα τέτοιο κτύπημα θα οδηγούσε αναπόφευκτα στο θάνατο του 90% των Αμερικανών.
Φανταστείτε ότι το χάος που συμβαίνει τώρα στο Χιούστον ή τη Φλώριδα που  απλώθηκε σε ολόκληρο το έθνος, το δίκτυό μας δεν λειτουργεί πλέον για εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανούς.
deagel_us_die_off.png
Στο παρελθόν, ειδικά τον 20ό αιώνα, ο βασικός παράγοντας στη διαδικασία, ήταν η επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών, στη διαδικασία της επέκτασης της οικονομίας.
Η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος θα εξαλείψει το βιοτικό επίπεδο.
Αυτή η αόρατη κατάσταση για τα κράτη θα εξελιχθεί σε ένα καταρράκτη με πρωτοφανή και καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία.

 Βλέπουμε ένα σημαντικό μέρος του αμερικανικού πληθυσμού που μεταναστεύει στη Λατινική Αμερική και την Ασία ενώ μεταναστεύει στην Ευρώπη. Ο αριθμός των νεκρών θα είναι φρικτός. Λάβετε υπόψη ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν μια χώρα που ήταν φτωχότερη από τους Αμερικανούς. Οι πρώην Σοβιετικοί υπέφεραν κατά τη διάρκεια του επόμενου αγώνα στη δεκαετία του 1990 με σημαντικό αριθμό θανάτων και απώλεια εθνικής υπερηφάνειας. Μπορούμε να πούμε «Δύο φορές την υπερηφάνεια, διπλάσια από την πτώση»; Όχι.

Συρροή κρίσης με καταστροφικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο βίντεο, ακούμε ότι η Βόρεια Κορέα έχει προειδοποιήσει και πάλι τις ΗΠΑ για την επιβολή. Στο τρίτο βίντεο, ακούμε ότι η Κίνα θα υποστήριζε τη Βόρεια Κορέα εάν οι ΗΠΑ θα τους επιτεθούν πρώτες. Ενώ στο τελικό βίντεο παρακάτω, ακούμε πραγματικά ότι υπάρχει εντελώς άγνοια. Οι Αμερικανοί συγχαίρουν τον Kιμ και τη Βόρεια Κορέα για την επιτυχία τους στον τομέα των «πυρηνικών όπλων».

allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPELINE : Corfiatiko
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…

Το βιολογικό ερωτικό superfood που ξεπέρασε σε πωλήσεις τα γνωστά μπλε χάπια πλέον και στην Ελλάδα.

Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter