ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Χαλάλ, Γιαννούλ, Μουζάλ !

ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ - 10 Ιαν 2017 - 19:46

Αγαπητά μου, πολύπαθα Μπλογκοσφαιρόνια της χαλαλικής εποχής

Χθες το βράδυ είδα ένα τρομερό εφιάλτη και σπεύδω να τον μοιραστώ μαζί σας :

Ήταν βαρύς χειμώνας σε ένα ορεινό χωριό κάπου στη Πίνδο. Σε μια καλύβα λοιπόν είδα ένα κοτέτσι με κότες και έναν αξιοθρήνητο άνθρωπο να τρέμει από το κρύο. Ξαφνικά όρμηξαν μέσα στο κοτέτσι κάποιοι εξαγριωμένοι γενειοφόροι και άρπαξαν το δυστυχισμένο αυτό άνθρωπο μαζί με τρεις κότες και μπήκαν στη καλύβα. Εκεί μέσα βρίσκονταν γυναίκες με ισλαμική μαντήλα και πολλά μικρά παιδιά που έτρεχαν και φώναζαν ρυθμικά : χαλάλ-μπαξίς.

Άρχισαν να σφάζουν αργά και βασανιστικά τη μια μετά την άλλη τις κότες και όταν τελείωσαν κάποιος από αυτούς έδειξε με το δάκτυλο στους άλλους τον τρεμάμενο από το φόβο του αιχμάλωτο. Γιατί φώναξα, θέλετε να τον σφάξετε αυτόν τον άνθρωπο, τι σας έκανε ; Γιατί αμάρτησε στον Αλλάχ ήταν η απάντηση !

Ξύπνησα ταραγμένος και άρχισα να σκέφτομαι πια βαρύτατη αμαρτία μπορεί να ήταν αυτή που η ποινή της κατά τον Αλλάχ είναι ο θάνατος ;

Α, είπα στον εαυτό μου, ο δυστυχής αυτός άνθρωπος πρέπει να ήταν ομοφυλόφιλος !

Πράγματι, στην ισλαμική νομική θεωρία υπάρχει ο όρος λιβάτ – σοδομισμός. Η ποινή που εφαρμόζεται είναι μαστίγωση, πυρά, λιθοβολισμός. Ακόμη και στις «ανεκτικές» μουσουλμανικές χώρες η ομοφυλοφιλία θεωρείται διαστροφή, έγκλημα, αρρώστια και φυσικά μεγάλη αμαρτία (ίσως η μεγαλύτερη αμαρτία των ανθρώπων απέναντι στον Αλλάχ).

Είχα διαβάσει παλιότερα ότι στο Κοράνιο υπάρχουν εντολές (σούρες) αποκεφαλισμού των «απίστων». Μάλιστα, οι εκτελεστές του Ισλάμ δεν προβαίνουν απλά σε μία πράξη εκδίκησης κατά των «απίστων» αλλά πρωτίστως, θεωρούν ότι εκτελούν μία θεϊκή εντολή με τελετουργικό χαρακτήρα, ως όργανα του θείου θελήματος.

Η τελετουργία της σφαγής των «απίστων» είναι πανομοιότυπη με την τελετουργία της σφαγής των ζώων.

Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ’ αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.

Οι μουσουλμάνοι, πριν θανατώσουν π.χ. ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο σφάχτης που έχουν ορίσει για αυτή τη δουλειά, μία μουσουλμανική προσευχή  και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο  λέγοντας τα λόγια «Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ».

Σύμφωνα λοιπόν με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο, χωρίς φυσικά προηγουμένως να αναισθητοποιηθούν.

Στον ιστότοπο http://nikosxeiladakis.gr/μεσα-σε-σπιτια-σφαζουν-ζωα-οι-λαθρο-τη/

είχαν δημοσιευτεί τα εξής : «Τα σπίτια μεταναστών στη Γερμανία έχουν γίνει κρεοπωλεία μέσα σε πολυπολιτισμικές περιοχές.

 Επειδή οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να βρουν κρέατα χαλάλ σε όλες τις περιοχές έφτιαξαν στα διαμερίσματά τους κρεοπωλεία και σφάζουν τα ζώα εκεί μέσα.

Αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία προκειμένου να σταματήσουν αυτές οι φρικαλεότητες.

Οι εικόνες δεν θα αργήσουν να έρθουν και στην Ελλάδα.

Αν παρατηρείτε από εδώ και στο εξής σε περιοχές που φιλοξενούν λάθρο ότι λείπουν κάποιες κατσίκες, αγελάδες κ.λπ. από τις περιοχές σας, πηγαίνετε να τις βρείτε στις εγκαταστάσεις τους. Είναι σίγουρο ότι και εκεί θα αρχίσουν να στήνουν τα δικά τους κρεοπωλεία χαλάλ.

Οι μουσουλμάνοι αρέσκονται στο να παρακολουθούν τα ζώα να υποφέρουν, γι’ αυτό και δημιούργησαν τη σφαγή χαλάλ έτσι ώστε τα ζώα να βρίσκονται σε φρικτό πόνο για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο πριν πεθάνουν».

Επηρεασμένος από το εφιαλτικό όνειρο, από τα όσα έχω διαβάσει για το Ισλάμ και από την αποκρουστική νεοταξική πολυπολιτισμική, ετερολάγνα, εθνοφοβική, «αντιρατσιστική» καθημερινότητα που μας έχουν επιβάλλει δια της βίας, έθεσα κάποια ερωτήματα στον εαυτό μου και τα θέτω και σε σας :

Ποιοι ευθύνονται αλήθεια που η ένδοξη Πατρίδα μας κατακλύζεται από όλους αυτούς τους χαλαλιστές που θέλουν να μας πίνουν το αίμα αργά, βασανιστικά και τελετουργικά ;

Ποιοι ευθύνονται που η αγιοτόκος και ηρωοτόκος Ελλάδα, μετατρέπεται αργά και βασανιστικά σε ένα απέραντο χαλαλάδικο ;

Μήπως οι εθνοπροδότες, πολιτικοί νάνοι που εκτελούν εθνοκτόνες έξωθεν  εντολές ;

Μήπως ο Ελληνικός λαός, λόγω της φαυλότητας, της ανεκτικότητας, της ηττοπάθειας, του ραγιαδισμού και της αμετανοησίας του ;

Μήπως φταίει ο κατσαπλιοσφακιανόμαγκας Πολάκης, η Χριστοδουλοπούλου η λαθρολάγνα συριζοσουφρόγρια ή μήπως η Γιαννούλα η Μουζάλω (https://cretanpatriot.wordpress.com/2016/03/17/ο-υπουργός-μουζάλας-είναι-αδερφή-τ/) που δίνει ευρώπουλα αντί για χαράμ (απαγορευμένα) συσσίτια στα κακόμοιρα τα «προσφυγάκια» ;

Όχι δε φταίει κανένα από όλα αυτά τα μίσθαρνα προδοτόνια.

Φταίμε όλοι εμείς οι αμετανόητοι που επιτρέψαμε να μας κυβερνούν αντίχριστοι, μαμωνολάτρες μισέλληνες και να πίνουν το αίμα μας, αργά, βασανιστικά, τελετουργικά, «μπισμιλλάχ ερραχμάν ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ, χαλάλ, Γιαννούλ, Μουζάλ».

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους ΣυριζοΝουΔούλους.

SOS! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: Μήπως τρως κοτόπουλο «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο; (ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ)

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter